DOLAR

17,3942$% 0.23

EURO

17,4240% -0.19

STERLİN

20,6339£% -0.19

GRAM ALTIN

969,72%0,21

ÇEYREK ALTIN

1.595,00%0,00

TAM ALTIN

15.702,51%0,19

BİTCOİN

343353฿%-3.10723

a

Aidatsız Kredi Kartı Veren Bankalar

0

BEĞENDİM

Aidatsız kredi kartı veren bankalar listemiz ile sizde aidat ücreti ödemeden kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Alışverişleri taksitle gerçekleştirebilme özelliğinden dolayı ülkemizde ve dünyada en yaygın olarak kullanılan tüketici finansman araçlarından biri olan kredi kartları, alışveriş kolaylığı ve birçok avantaj sağlamasından dolayı hayatımızda kendine rahatlıkla yer bulabilmiştir. Tüketici yasasının değişmesinden sonra bankalar aidatsız kredi kartlarını art arda çıkarmaya başladı.

Bu kartların çıkartılmasıyla bazı bankaların bu kartlara taksitli alış veriş ve alış veriş puanı özelliklerini de eklemesi bu kartların müşteriler tarafından daha çok talep edilmesine yol açtı. Hatta bazı kredi kartı kullanıcıları kullandıkları kartları iptal ettirerek aidatsız kredi kartlarına başvuru yapmaya başladı. Ülkemizde hizmet vermekte olan bazı aidatsız kredi kartı veren bankalar ve kredi kartları şöyle sıralanabilmektedir:

  1. Akbank – Axess free
  2. İş Bankası – Maximum aidatsız kart
  3. ING Bank – Pegasus plus kart
  4. Yapı Kredi Bankası – World eko kart
  5. Garanti Bankası – Bonus flexi
  6. Finansbank – Fix card
  7. Odeabank – Bank’O card
  8. HSBC Bank – HSBC concept

Aidatsız Kredi Kartı Veren Bankalar ve Kartların Özellikleri

Aidatsız kredi kartı veren bankalar ve kartların özellikleri değinirsek şunları söyleyebiliriz. Aidatsız kredi kartı veren bankalar bu kartları ilk olarak kullanıma sunduğunda bu kartlar aidatlı kartların özelliklerine göre daha az özelliğe sahipti. Bu kartlar ilk çıktığında taksitlendirme yapma ve alışveriş sonrası puan biriktirme özelliğine sahip olmasa da günümüzde bankalar arası rekabetin artmasıyla birlikte birçok özelliğe sahip olarak kullanıma sunulmaktadır.

Aidatsız kredi kartı veren bankalar arasında tercih yapıldıktan sonra gerekli başvuru işlemleri tamamlanarak aidatsız kredi kartına sahip olunabilmektedir. Böylece herhangi bir kart aidatı ödemeden kredi kartına sahip olabilir rahatlıkla taksitle alışveriş yapılabilir. Bankaların bazıları taksitlendirme özelliği ve puan biriktirme avantajlarının yanı sıra uçuş puanı birikimi de yapmaktadır. Bu sayede kart kullanıcıları bazı havayolu şirketlerinde uçak biletlerini indirimli alma avantajına da sahip olabilmektedir.

En İyi Aidatsız Kredi Kartı

En iyi aidatsız kredi kartı 2022 listemize direkt şuradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca gideceğiniz sayfada sırayla listelediğimiz kartlara ait başvurular, sayfanın en alt bölümünde listeli bir şekilde verilmiştir. Yazı sonunda, kolay kredi kartı veren bankalar ve en çok puan kazandıran kartlar hakkında da bilgilendirmeler yer almaktadır.

Aidatsız Kredi Kartı Başvurusu

Aidatsız kredi kartı başvurusu, kredi kartı kullanımından yararlanılan fakat aylık olarak bir ücret ödemek zorunda kalınmayan kartların adlandırılmasıdır. Türkiye’de bulunan bir çok banka hizmet çeşidi değişiklik gösterse de kart aidatsız kredi kartı verir.

Aidatsız masrafsız kredi kartları arasından seçim yaptıktan sonra aylık ücret ödemek zorunda kalmadan alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, ilgili mevzuat gereği aidatsız kredi kartı çıkarmak için bankanıza başvurduğunuzda mevcut kredi kartınızı aynı limitle aidatsız olarak değiştirebilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
EKONOMI Kredi Almak İçin Gereken Şartlar
İHTIYAÇ KREDISI Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar
EKONOMI Aidatsız Kredi Kartı
EKONOMI Aidatsız Kredi Kartı Veren Bankalar
EKONOMI 3 Ay Ertelemeli QNB FinansBank İhtiyaç Kredileri
EKONOMI Kar Marjı Nedir? Kar Marjı Kaç Olmalı