DOLAR

17,2501$% 0.17

EURO

17,6399% 0.44

STERLİN

20,7328£% 0.9

GRAM ALTIN

967,48%0,52

ÇEYREK ALTIN

1.594,00%-0,31

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

352959฿%1.86562

a

BioBellinda Nedir? BioBellinda Bağımsız Girişimci

0

BEĞENDİM

Biobellinda nedir temizlik, kozmetik, kişisel bakım ve takviye edici ürünlerin satışını yapan bir markadır. Biobellinda 25 yıldır ürünlerini, üretim tesislerimizi ve işimizi geliştiren bir markadır. Biobellinda bağımsız girişimci detaylı anlatımını ise başlık başlık anlatacağız.

BioBellinda Bağımsız Girişimci

BioBellinda bağımsız girişimci satış sisteminin temelinde Çok Katmanlı Pazarlama Sistemi olarak da bildiğimiz Doğrudan Satış Yöntemine dayanmaktadır. BioBellinda markasının sattığı ürünler bağımsız girişimcilere indirimli fiyat üzerinden satış hakkı verilmektedir. BioBellinda sistemine dâhil olan bağımsız girişimciler, ilk alışverişlerinden itibaren ürünleri bu indirimli fiyatlar üzerinden satın alabilirler.

BioBellinda Bağımsız Girişimci çok katmanlı pazarlama sistemine dahil olduğunda elde edebileceği asıl gelir ise indirimli fiyat üzerinden satın aldıkları ürünleri nihai tüketiciye gerçek fiyatları karşılığı satmak suretiyle kazanmış olacakları Perakende Satış Geliri’dir.

BioBellinda Bağımsız Girişimci

BioBellinda Bağımsız girişimci BioBellinda’dan yapacağı her satış ile bir iş hacmi oluşturur ve bundan ilave prim ve kazanca hak kazanmaktadır.

Bağımsız girişimcinin her bir ay için hak kazandığı primler, bu bağımsız girişimcinin ilgili ay içerisinde kendisinin ve/veya oluşturduğu grubunun (alt pazarlama ağının) BioBellinda’dan yapmış olduğu ürün satın alımlarına göre hesaplanmaktadır.

BioBellinda bağımsız girişimci buna göre 6 adet farklı yoldan kazanç sağlama kalemine sahiptir. Ancak bağımsız girişimcinin bu kazançlara hak kazanması, her bir kalem için ayrı olan satış şartlarını yerine getirmiş olmasına bağlı olup bu şartlar BioBellinda Satış Sistemindeki Terimler ve Kazanç Tanımları başlığı altında detaylarıyla açıklanmıştır.

  1. Bağımsız girişimcinin BioBellinda’dan indirimli fiyatla satın aldığı ürünleri, nihai tüketiciye gerçek fiyatı üzerinden satarak elde edeceği %35 oranında perakende satış geliri.
  2. Bağımsız girişimcinin, grubuyla birlikte ortaya koymuş olduğu Grup Performansından elde edeceği %5-%24 arası grup performans prim kazancı.
  3. Bağımsız girişimcinin yükseldiği seviyeyi 2 ay art arda koruması halinde hak kazanacağı sabit kazanç primi.
  4. Bağımsız girişimcinin alt pazarlama ağında yer alan grupların kariyerlerini devam ettirmesi halinde elde edeceği nesil kazanç primi.
  5. Bağımsız girişimcinin yükseldiği her seviye için elde edeceği seviye kazanç primi.
  6. İnternet reklamları ile sağlanacak olan %35’lik e-BioBellinda primi.

BioBellinda Satış Sistemindeki Terimler ve Kazanç Tanımları

  1. BioBellinda Satış Sistemi: Doğrudan satış yönteminin bir dalı olan çok katmanlı pazarlama sistemidir; BioBellinda Marketing Organizasyonu olarak da bilinir.
  2. Bağımsız Girişimci Alış Fiyatı: BioBellinda satış sistemine dâhil olan bağımsız girişimcilere yönelik hazırlanıp yayımlanan ve BioBellinda’nın alım satıma konu ettiği ürünlerin “Ürün Puan Değeri”, “Ürün Değerleri”, “Bağımsız Girişimci Alış Fiyatı”, “Tavsiye Edilen Satış Fiyatı” bilgilerinin yer aldığı Bağımsız Girişimci Fiyat Listesindeki, “Bağımsız Girişimci Alış Fiyatı”dır. İşbu fiyatlar, BioBellinda tarafından yıllık olarak belirlenir.
  3. Müşteri Fiyatı: BioBellinda tarafından nihai tüketicilere yönelik hazırlanıp yayımlanan Müşteri Fiyat Listesi’nde, BioBellinda’nın alım satıma konu ettiği ürünlerin Bağımsız Girişimci Alış Fiyatına %35 eklenerek elde edilen ve “Tavsiye Edilen Satış Fiyatı” olarak adlandırılan perakende satış fiyatıdır. İşbu fiyatlar, BioBellinda tarafından yıllık olarak belirlenmekle birlikte “www.biobellinda.com.tr” internet adresinde de yayımlanmaktadır.
  4. Bağımsız Girişimci: BioBellinda Satış Sistemi’nde; ticari amaçlı indirimli ürün alımı yapabilen, önceden belirlenmiş kâr marjı oranlarıyla bağımsız girişimci olmayan nihai tüketicilere bu ürünlerin satışını yapma yetkisi bulunan, yine anılan sistem kapsamında kendi alt pazarlama ağını kurma ve prim kazanma imkânı bulunan ve BioBellinda’nın “Bağımsız Girişimci Üyelik Sözleşmesi”ni onaylayarak kabul etmiş olan kişidir.
  5. Lider: Bir kişinin BioBellinda Satış Sistemi ile tanışmasını sağlayan, ona sistem ve kazançlar hakkında bilgi aktaran, ilgili kişinin sisteme yeni bağımsız girişimci olarak katılımı esnasında referans olan ve önceki bir referansı ile alt pazarlama ağına en az bir bağımsız girişimci kaydedilmiş olan Bağımsız Girişimcidir.
  6. Aktif Üye: BioBellinda Satış Sistemi’ne dâhil bulunan Bağımsız Girişimcinin, ilgili ay içerisinde en az 1 (bir) kere sipariş vermesi ile elde edeceği statüdür. Bağımsız Girişimci, herhangi bir ilgili ay içerisinde hiçbir sipariş vermez ise Aktif Üye statüsünü yitirir ve bu durum kişinin işbu Kazanç Politikası uyarınca elde edeceği gelirini etkiler. Aktif Üye statüsünü yitirmesine sebep olan ay ile birlikte toplamda 6 (altı) ay boyunca hiçbir sipariş vermeyen Bağımsız Girişimcinin sözleşmesi Bağımsız Girişimci Üyelik Sözleşmesi uyarınca sonlandırılır.
  7. Ürün Puan Değeri (“PD”): Sistemde yer alan ürünlerin her birinin ayrı bir PD değeri bulunmaktadır. İşbu puan değeri, Bağımsız Girişimciye sistem kapsamında elde edilen/edilecek prim kazançlarının hesaplamasında kullanılmaktadır.
  8. Ürün Değeri (“ÜD”): Sistem kapsamında, Bağımsız Girişimcilerin kişisel ve grup cirolarının hesaplamasında baz alınan değerdir. Ürün Değeri, Bağımsız Girişimci Alış Fiyatı’nın KDV hariç değeridir.
  9. Kişisel Ciro: Bağımsız Girişimcinin sistemden gerçekleştirdiği ürün alımlarının karşılığı olan ürün değerleri toplamını ifade etmektedir.
  10. Grup Cirosu: Liderin kendi “Kişisel Ciro”su dâhil olmak üzere kendisinin referansı ile sisteme dâhil olan bağımsız girişimcilerden oluşan grubun sistemden gerçekleştirdikleri ürün alımlarının karşılığı olan ürün değerleri toplamını ifade etmektedir.
  11. Perakende Satış Geliri: Bağımsız girişimcinin indirimli fiyatla satın aldığı ürünleri, nihai tüketiciye indirimsiz fiyat olan müşteri fiyatı üzerinden satması sonucu kazanacağı müşteri fiyatının %35’ine denk gelen gelirdir.
  12. Grup Performans Primi: Sistemde belli bir ürün alım seviyesine ulaşan Liderlere verilen primi ifade etmektedir. Prim hak edilen satış seviyesi, satılan ürünün puan değeri (PD) baz alınarak hesaplanmaktadır. Performans Prim Seviyeleri %5-%10-%15-%20-%24’tür. Buna göre grubuyla birlikte;
    – 100 PD iş hacmi sağlayan lider %5,
    – 500 PD iş hacmi sağlayan lider %10,
    – 1000 PD iş hacmi sağlayan lider %15,
    – 2000 PD iş hacmi sağlayan lider %20,
    – 4000 PD iş hacmi sağlayan lider %24 seviyelerine göre kazanç sağlar.
  13. Sabit Kazanç Primi: Sistem içerisinde seviye yükselen bağımsız girişimcinin, yükseldiği seviyeyi art arda 2 ay koruması halinde hak kazanacağı primdir. İnci Yakut ve üzeri seviyelerde uygulanır ve bağımsız girişimciye yükselmiş olduğu seviye bandına ait sabit kazanç primi ödenir.
  14. Prim Hakediş Şartı: Bağımsız Girişimcinin işbu Kazanç Planında yer alan primlere hak kazanması için, ilgili ay içerisinde kişisel olarak 30 PD değerinde sipariş vermiş olması gerekmektedir.
  15. Nesil Kazanç Primi: %24’lük İnci Yakut ve üzeri seviyeye sahip olan liderlerin, grubunun kariyerini koruması ve/veya grubunun kapasitesini büyütmesi konusunda performans göstermesi halinde kazanabileceği ek primdir. İşbu prime hak kazanılması için ayrıca 1000 PD ciro şartı aranmaktadır.
  16. Seviye Kazanç Primi: Bağımsız Girişimcinin yükseldiği her seviye için hak kazanabileceği ek primdir. İşbu prime hak kazanılması için 2 (iki) ay tekrar şartı aranmaktadır ve ilk kez %24 seviyesine ulaşılmasıyla birlikte uygulanmaya başlanır.
  17. e-BioBellinda Kazanç Primi: Bağımsız Girişimcilerin, BioBellinda’dan temin edebilecekleri link ile sosyal medya, Google reklamları, kendilerine ait blog ve/veya web siteleri vb. platformlar aracılığı ile “www.biobellinda.com.tr” internet sitesine çektiği müşteriler ve/veya yeni Aday Bağımsız Girişimci olma talebinde bulunmasının ardından Bağımsız Girişimci statüsüne ulaşan kişiler üzerinden elde edebilecekleri %35’lik ek primdir. Bu prime ilişkin detaylar ile kazanç şart ve esasları ayrıca “E-BioBellinda Kullanım Sözleşmesi”nde belirlenmiş olup belirlenecek hakkedişlerde işbu ek sözleşme hükümleri esas alınacaktır.

BioBellinda Bağımsız Girişimci Ek Hükümler

  • Primlerin ödenmesinde esas, kesinleşmiş olan siparişlerin primlerinin ödenmesidir. Bağımsız girişimci tarafından verilmiş olan siparişler, en geç ürünlerin teslim tarihinden itibaren 14 günlük cayma/iade süresinin dolmasının ardından, Bağımsız Girişimci tarafından cayma hakkı kullanılması yönünde bir talepte bulunulmaması halinde kesinleşirler.
  • Şirketin Bağımsız Girişimci prim kazançları için cari hesap kesim tarihi, her ayın son günüdür. Bağımsız Girişimcilerin ay içerisinde gerçekleştirmiş oldukları prim kazandırıcı faaliyetlere ilişkin hak edişleri, ilgili ay sonunda hesap kesiminin gerçekleştirilmesi ile netleşir. Bu şekilde hesaplanan hak edişler, hesap kesim tarihini takip eden ikinci ay içerisinde ödenir. Hesap kesim tarihinden sonra, hak edişlerine dahil edilen siparişlerin Bağımsız Girişimci tarafından iptal edilmesi halinde, iptal edilen bu siparişlere ilişkin primler takip eden ay hesabına eksi prim olarak yansıtılır. Eksi prim, BioBellinda’nın Bireysel Girişimciden olan alacağını gösterir.
  • Bağımsız Girişimcilere, işbu Kazanç Planı çerçevesinde hak kazanmış oldukları alacakları siparişleri takip eden bir sonraki ay içerisinde ödenir. Ancak, sisteme yeni dâhil olan Bağımsız Girişimcilerin ilk hakedişleri; ilk siparişlerini takip eden ikinci ay içerisinde ödenir.
  • BioBellinda, işbu kazanç planında herhangi bir bildirim yapmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • BioBellinda, işbu kazanç planında atıf yapılan fiyat listesi vb. belgeleri güncelleme ve/veya yeni kazanç planı ilave etme hakkında sahiptir.
  • Bağımsız Girişimci, işbu kazanç planında ve/veya atıf yapılan fiyat listesi vb. belgelerdeki değişiklikleri takiple mükelleftir.
  • 2021 yılı için 1 PD = 6,00-TL (yalnız altı TürkLirası)’dır.
  • 2021 yılı için 1 PD = 2,00-Euro (yalnız iki Euro)’dur.
  • Türkiye’de bulunan Bağımsız Girişimcilerin;
  • Avrupa cirosu hesaplanırken elde edilen PD 12 (on iki) ile çarpılarak Euro bazındaki kazanca erişilir.
  • Türkiye cirosu hesaplanırken elde edilen PD 6 (altı) ile çarpılarak Türk Lirası bazındaki kazanca erişilir.

İşbu kazanç planı 01.04.2021 tarihi itibari ile geçerlidir.

EK-1 : Seviyeleri ve sınıfları gösterir Kazanç Planı tablosu



Biobellinda Prim Tablosu

Biobellinda Prim Tablosu

BioBellinda Kazanç Tablosu

Ürün Adı

Üye Alış Fiyatı

En Ucuz Satış Fiyatı

Ürün Kodu

Birim

GENEL TEMİZLİK

14,16 TL

19,12 TL

BL01

1000 ml

ULTRA KONSANTRE ÇAMAŞIR BEYAZLATICI

12,98 TL

17,52 TL

BL02

750 gr

BULAŞIK SIVISI

13,69 TL

18,48 TL

BL03

1000 ml

SIVI SABUN SWEET

13,69 TL

18,48 TL

BL04

1000 ml

CAM & MOBİLYA TEMİZLEYİCİ

11,8 TL

15,93 TL

BL05

1000 ml

HALI ŞAMPUANI

14,16 TL

19,12 TL

BL06

1000 ml

HALI MATİK

15,1 TL

20,39 TL

BL07

1000 ml

PAS & KİREÇ TEMİZLEYİCİ

14,16 TL

19,12 TL

BL08

1000 ml

OTO ŞAMPUANI

12,74 TL

17,2 TL

BL09

1000 ml

WC & BANYO TEMİZLEYİCİ

12,98 TL

17,52 TL

BL10

1000 ml

AKVA BAY PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL100

50 ml

ŞİR BAY PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL101

50 ml

AHFA BAYAN PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL102

50 ml

GREK BAY PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL103

50 ml

ALİZE BAYAN PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL104

50 ml

BB CREAM (LIGHT)

22,84 TL

30,84 TL

BL105

50 ml

BB CREAM (MEDIUM)

22,84 TL

30,84 TL

BL106

50 ml

CC CREAM LİGHT

28,56 TL

38,55 TL

BL107

50 ml

CC CREAM MEDİUM

28,56 TL

38,55 TL

BL108

50 ml

HYALURONİC GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ

45,88 TL

61,94 TL

BL109

25 ml

HYALURONİC GÜNDÜZ KREMİ

45,88 TL

61,94 TL

BL110

50 ml

HYALURONİC GECE KREMİ

45,88 TL

61,94 TL

BL111

50 ml

VÜCUT PEELİNGİ

20,25 TL

27,34 TL

BL112

200 ml

DUŞ JELİ -ALİZE DUŞ JELİ

14,63 TL

19,75 TL

BL113

290 ml

DUŞ JELİ -İKLİL DUŞ JELİ

14,63 TL

19,75 TL

BL114

290 ml

DUŞ JELİ -ZER DUŞ JELİ

14,63 TL

19,75 TL

BL115

290 ml

ONARICI SAÇ BAKIM SPREYİ

14,87 TL

20,07 TL

BL116

220 ml

BİOBELLİNDA EXTRA HACİM ŞAMPUANI

14,87 TL

20,07 TL

BL117

380 ml

BİOBELLİNDA ONARICI BAKIM ŞAMPUAN

14,87 TL

20,07 TL

BL118

380 ml

BİOBELLİNDA YOĞUN NEM ŞAMPUANI

14,87 TL

20,07 TL

BL119

380 ml

YAĞ & KİR TEMİZLEYİCİ

14,16 TL

19,12 TL

BL12

1000 ml

GENTLEMAN 3’Ü 1 ARADA ŞAMPUAN

15,34 TL

20,71 TL

BL120

290 ml

KOLONYA LİMON

14,16 TL

19,12 TL

BL121

150 ml

KOLONYA ICE

14,16 TL

19,12 TL

BL122

150 ml

KOLONYA LAVANTA

14,16 TL

19,12 TL

BL123

150 ml

KOLONYA YASEMİN

14,16 TL

19,12 TL

BL124

150 ml

BİOBELLİNDA SAÇ BAKIM KREMİ

14,16 TL

19,12 TL

BL125

380 ml

AHFA DEO ROLL-ON(TÜY AZALTICI DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL126

50 ml

ALİZE DEO ROLL-ON(TÜY AZALTICI DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL127

50 ml

GREK DEO ROLL-ON(TÜY AZALTICI DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL128

50 ml

ALİZE VÜCUT KREMİ

17,56 TL

23,7 TL

BL129

200 ml

ODA PARFÜMÜ SOFT

13,69 TL

18,48 TL

BL13

500 ml

AHFA VÜCUT KREMİ

17,56 TL

23,7 TL

BL130

200 ml

SİRİ VÜCUT KREMİ

17,56 TL

23,7 TL

BL131

200 ml

TİCAN UNISEX PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL132

50 ml

YESAR ERKEK PARFÜMÜ

25,16 TL

33,96 TL

BL133

50 ml

12 Lİ BİOBELLİNDA SİR AĞDA BANTLARI

22,42 TL

30,26 TL

BL135

0 Ad

50 ML 50 SPF GÜNEŞ KREMİ

30,68 TL

41,41 TL

BL136

50 ml

50 SPF GÜNEŞ LOSYONU ÇOCUK/ HASSAS CİLT 200 ML

35,4 TL

47,8 TL

BL137

50 ml

200 ML 30 SPF GÜNEŞ LOSYONU

29,5 TL

39,82 TL

BL138

50 ml

200 ML GÜNEŞ SONRASI LOSYON

20,06 TL

27,08 TL

BL139

50 ml

ODA PARFÜMÜ BAHAR FERAHLIĞI

13,69 TL

18,48 TL

BL15

500 ml

SIVI SABUN CİTRUS

13,69 TL

18,48 TL

BL16

1000 ml

SIVI SABUN DEEP BLUE

13,69 TL

18,48 TL

BL17

1000 ml

ODA PARFÜMÜ ACTİVİA

13,69 TL

18,48 TL

BL19

500 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 1.8 MAVİ SİYAH

23,6 TL

31,86 TL

BL200

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 1.0 SİYAH

23,6 TL

31,86 TL

BL201

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 3.0 KOYU KAHVE

23,6 TL

31,86 TL

BL202

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 4.0 KAHVE

23,6 TL

31,86 TL

BL203

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 5.6 SICAK ÇİKOLATA

23,6 TL

31,86 TL

BL204

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 6.6 YOĞUN KIZIL

23,6 TL

31,86 TL

BL205

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 6.4 BAKIR KAHVE

23,6 TL

31,86 TL

BL206

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 8.4 YOĞUN BAKIR

23,6 TL

31,86 TL

BL207

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 8.0 AÇIK KUMRAL

23,6 TL

31,86 TL

BL208

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 7.6 AMBER

23,6 TL

31,86 TL

BL209

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 7.3. BAL KÖPÜĞÜ

23,6 TL

31,86 TL

BL210

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 7.0 KUMRAL

23,6 TL

31,86 TL

BL211

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 9.0 SARI

23,6 TL

31,86 TL

BL212

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 9.3 ALTIN SARI

23,6 TL

31,86 TL

BL213

50 ml

50 ML BİOBELLİNDA KALICI KREM SAÇ BOYASI 10.0 AÇIK SARI

23,6 TL

31,86 TL

BL214

50 ml

MİNERALLİ KREM TEMİZLEYİCİ

14,16 TL

19,12 TL

BL22

1000 ml

BİOMOLEKÜLER LEKE ÇIKARICI

14,16 TL

19,12 TL

BL24

50 GR

BİOMOLEKÜLER KONSANTRE SIVI MATİK 700 ML

23,13 TL

31,22 TL

BL25

700 ml

BİOMOLEKÜLER JEL BULAŞIK MAKİNESİ DETERJANI

23,13 TL

31,22 TL

BL26

750 ml

ULTRA KONSANTRE ÇAMAŞIR YUMUŞATICISI

13,22 TL

17,84 TL

BL27

750 ml

LEAL BAYAN PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL30

50 ml

SİRİ BAYAN PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL31

50 ml

FUA BAYAN PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL33

50 ml

AVVA ERKEK PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL35

50 ml

ZER BAYAN PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL36

50 ml

ABHER BAYAN PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL37

50 ml

İKLİL BAYAN PARFÜMÜ 50 ML

25,16 TL

33,96 TL

BL38

50 ml

ANTİ SELÜLİT KREMİ

26,86 TL

36,26 TL

BL39

200 ml

EL BAKIM KREMİ SHEA BUTTER

14,07 TL

18,99 TL

BL40

125 ml

EL BAKIM KREMİ GLİSERİN VE E VİTAMİNLİ

14,07 TL

18,99 TL

BL41

125 ml

EL BAKIM KREMİ SÜT VE BAL ÖZLÜ

14,07 TL

18,99 TL

BL42

125 ml

EL BAKIM KREMİ ZEYTİN YAĞLI

14,07 TL

18,99 TL

BL43

125 ml

AYAK BAKIM KREMİ GLİSERİNLİ

14,07 TL

18,99 TL

BL44

75 ml

LEAL DEO ROLL-ON(TÜY AZALTICI DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL45

50 ml

LEAL DEO ROLL-ON (KARARMA ÖNLEYİCİ DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL46

50 ml

AVVA DEO ROLL-ON(TÜY AZALTICI DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL47

50 ml

SİRİ DEO ROLL-ON(TÜY AZALTICI DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL48

50 ml

SİRİ DEO ROLL-ON (KARARMA ÖNLEYİCİ DOĞAL AKTİF FORMÜL)

12,98 TL

17,52 TL

BL49

50 ml

BERENİS – KEPEK OLUŞUMUNA KARŞI

15,95 TL

21,54 TL

BL64

300 ml

BERENİS – BOYALI SAÇLAR İÇİN

15,95 TL

21,54 TL

BL65

300 ml

BERENİS – DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN

15,95 TL

21,54 TL

BL66

300 ml

BERENİS BEBEK ŞAMPUANI

14,16 TL

19,12 TL

BL67

300 ml

PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM

15,43 TL

20,84 TL

BL68

75 ml

EVRAK ÇANTASI

26,22 TL

35,4 TL

BL70

1 Ad

MİKROFİBER MUTFAK BEZİ

15,12 TL

20,41 TL

BL71

1 Ad

MİKROFİBER NARİN TEMİZLİK BEZİ

15,12 TL

20,41 TL

BL72

1 Ad

MİKROFİBER YER BEZİ

15,12 TL

20,41 TL

BL73

1 Ad

MİKROFİBER GENEL TEMİZLİK BEZİ

15,12 TL

20,41 TL

BL74

1 Ad

MİKROFİBER CAM BEZİ

15,12 TL

20,41 TL

BL75

1 Ad

SAÇ KREMİ – BOYALI & YIPRANMIŞ SAÇLARA ÖZEL

11,85 TL

15,99 TL

BL78

400 ml

DUŞ JELİ – DOĞAL ZEYTİNYAĞI ÖZLERİ

12,98 TL

17,52 TL

BL79

300 ml

DUŞ JELİ – DOĞAL SÜT & BAL ÖZLERİ

12,98 TL

17,52 TL

BL80

300 ml

İNTİM JEL

15,58 TL

21,03 TL

BL81

250 ml

NEMLENDİRİCİ YÜZ KREMİ

20,96 TL

28,29 TL

BL82

50 ml

NEMLENDİRİCİ VÜCUT KREMİ

20,96 TL

28,29 TL

BL83

200 ml

SAÇ BAKIM MASKESİ

14,87 TL

20,07 TL

BL84

200 ml

DİŞ MACUNU – FLORÜRSÜZ

11,8 TL

15,93 TL

BL85

125 gr

YÜZ TEMİZLEME JELİ

16,57 TL

22,37 TL

BL86

200 ml

GLYCOLİC SERİ GÜNDÜZ KREMİ SPF 20+

38,89 TL

52,51 TL

BL87

50 ml

GLYCOLİC SERİ GECE KREMİ AHA

38,89 TL

52,51 TL

BL88

50 ml

GLYCOLİC SERİ GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ

38,89 TL

52,51 TL

BL89

25 ml

MİKROFİBER MOP SET

70,8 TL

95,58 TL

BL92

1 Ad

MİKROFİBER MOP SET YEDEK BEZ

15,98 TL

21,58 TL

BL93

1 Ad

PEELING JEL

16,61 TL

22,43 TL

BL94

150 ml

ÇOCUK DİŞ MACUNU – FLORÜRSÜZ

11,8 TL

15,93 TL

BL95

100 gr

ARINDIRICI TONİK

15,72 TL

21,22 TL

BL96

200 ml

MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

15,72 TL

21,22 TL

BL97

200 ml

PÜSKÜRTME APARATI

3,07 TL

4,14 TL

EK01

1 Ad

SIVI ÇÖZELTİ APARATI

3,07 TL

4,14 TL

EK04

1 Ad

SIVI SABUN KÖPÜK APARATI

5,24 TL

7,07 TL

EK05

1 Ad

POMPA APARATI

4,39 TL

5,93 TL

EK06

1 Ad

KARGO BEDELİ

10,03 TL

10,03 TL

KRG01

1 Ad

Not: 21 Puanlık siparişiniz olduğunda kargo ücreti şirkete aittir. 21 Puan 100 TL civarında sipariş demektir.

BioBellinda Üye Girişi

BioBellinda üye girişi ve BioBellinda girişimci girişi için https://www.biobellinda.com.tr/kullanicilar-giris adresine tıklayabilirsiniz.

BioBellinda Bağımsız Girişimci Kaydı

BioBellinda bağımsız girişimci kaydı için https://www.biobellinda.com.tr/yeniuyekaydi sitesine gidebilir orada ki bilgileri doldurarak sizde BioBellinda bağımsız girişimci olabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.