DOLAR

17,2674$% 0.28

EURO

17,6558% 0.52

STERLİN

20,7537£% 0.99

GRAM ALTIN

968,13%0,58

ÇEYREK ALTIN

1.592,00%-0,37

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

353965฿%2.20938

a
  • Dava Haber
  • Borsa
  • Borsa Hesabı Nasıl Açılır? Hisse Senedi Nasıl Alınır?

Borsa Hesabı Nasıl Açılır? Hisse Senedi Nasıl Alınır?

0

BEĞENDİM

Borsa hesabı nasıl açılır? Borsa nasıl oynanır? içeriğimizi öncelikle incelemenizi öneririz. Borsada alım-satım yapabilmeniz için bankada vadesiz hesabınız veya aracı bir kurumda paranız olması gerekir. Borsa hesaplarında çok tercih edilen yollar ise bankalardır. İşlem yapmak için vadesiz hesabınızın olduğu bankaya giderek Yatırım Hesabı açtırmak istediğinizi beyan etmeniz gerekir.

Hisse Senedi Nasıl Alınır?

Hisse Senedi Nasıl Alınır? Hisse senedi satın almak için yatırımcıların ilk başta alım-satım yapmak istedikleri bir aracı kurumda veya banka hesabında yatırım hesabı açtırmaları, yatırım hesabına para yatırmaları ve sonra almak istedikleri hisse senedi için çalıştıkları aracı kuruma veya bankaya alım emri vermeleri gerekiyor.

Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

Bankalarda Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

Borsa Hesabı Nasıl Açılır Ziraat?

0850 22 22 979  Aracılık Hizmetleri Servisimiz , Türkiye’nin her yerinden sadece şehir içi telefon görüşme bedeli ödenerek aranabilmektedir.

Ziraat Bakası Hizmet seçenekleri;

  • Hisse Senedi ve Viop İşlemleri İçin > 1
  • Kaldıraçlı İşlemler için > 2
  •  Telefon Şifresi oluşturmanız halinde işlemlerini daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

Borsa Hesabı Açma Ücreti

Borsa hesabı açma ücretler, maliyeti yoktur. Hisse senedi hesabı açmak isteyen banka müşterisi borsa hesabı açma ücreti ödemez. Bankaya bağlı aracı kurumlar ve banka dışı çalışan aracı kurumlar yatırımcıları varlık alış satış işlemlerinden para kazanırlar. Hisse hesabı açtığınız zaman para ödemez, hisse senedi alış satış işlemi yaptığınız zaman komisyon ödersiniz.

Ziraat Bankası Borsa Hesabı Açmak İçin

Ziraat Mobil Uygulaması veya Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaparak aşağıda ki linke tıklayarak hesap açabilirsiniz.

https://bireysel.ziraatbank.com.tr/

Ziraat Yatırım müşterisi olmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidip sözleşme setimizi doldurabilirsiniz. Aşağıdaki linkten en yakın şubeyi öğrenebilirsiniz.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/Hakkimizda/Pages/EnYakinZiraat.aspx



Hesap açılışı ile ilgili detaylı bilgi için 0 850 22 22 979 (ZRY) Aracılık Hizmetleri Servisini arayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Borsa Hesabı Özellikleri

  • Hisse senedine yatırım yaparak, senedini aldığınız şirkete ortak olursunuz.
  • Ortağı olduğunuz şirketin kar payı (temettü) ödemelerine ve sermaye artırımına katılma hakkına sahip olursunuz.
  • Alım-satım işleminizin gerçekleşmesinden iki iş günü takas gerçekleşir. Bu süre zarfında paranız blokeli olmasına rağmen repo veya fonla değerlendirebilirsiniz.
  • Hisse senedi likit bir sermaye piyasası aracıdır.
  • Getirisi önceden belli olmayıp, piyasanın durumuna ve şirketin performansına göre belirlenmektedir.
  • BİST’te işlemler hafta içi her gün tek seans da gerçekleşir, Açılış : 09:40-9:55 Sürekli işlem 10:00-18:00 arası ve 18:00- 18:10 arası kapanış, emir toplama, fiyat belirleme, son işlemler yapılır.
  • Hisse Senetleri Piyasası’nda işlem birimi lot’tur. 1 lot hisse senedi 1 adettir.
  • Hisse senetleri MKK nezdinde kendi adı ve yatırım hesap numarası altında saklanır.

VakıfBank Borsa Hesabı Açma

www.vakifbank.com.tr adresinden İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak, Hesaplarım-Yatırım Hesaplarım-Yatırım Hesap İşlemleri menüsünden yatırım hesabınızı açabilirsiniz. Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yaparak, Yatırım-Hesap İşlemleri-Hesap Açma menüsünden yatırım hesabınızı açabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıktan Yatırım hesabı BİST Pay Piyasası (Hisse Senedi), VİOP işlemlerine nasıl tanımlanır?

www.vakifbank.com.tr adresinden İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak, Hesaplarım-Yatırım Hesaplarım-Yatırım Hesap İşlemleri-Hesap İşlem Yetkileri Güncelleme menüsünden yatırım hesabınıza tercih ettiğiniz ürünün işlem yetkisini tanımlayabilirsiniz.

Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yaparak, Yatırım-Hesap İşlemleri-Hesap İşlem Yetkileri Güncelleme menüsünden yatırım hesabınıza tercih ettiğiniz ürünün işlem yetkisini tanımlayabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıktan Uygunluk Testi nasıl yapılır?

www.vakifbank.com.tr adresinden İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak, uygunluk testi gerektiren ürünler için Yatırım İşlemleri-Yatırım Uygunluk Testi menüsünden uygunluk testini yapabilirsiniz.

Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yaparak, uygunluk testi gerektiren ürünler için Yatırım-Uygunluk Testi menüsünden uygunluk testini yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

QNB Mobil’de Hesap Açma menüsünde yer alan QNB Finansinvest Yatırım Hesabı seçeneğine tıklayarak çok kısa sürede QNB Finansinvest yatırım hesabı açabilir, hisse senedi alım/satım işlemlerinize başlayabilirsiniz.

QNB Finansbank internet sitesine giriş yapmak için linke tıklayabilirsiniz.

https://www.qnbfinansbank.com/

  • Hisse senedi, Borsa İstanbul (BİST) işlem gören halka açık şirketlere hissedar olarak dahil  olabilme ve hem kısa hem uzun vadede yüksek getiri elde etme olanağı sağlar. Belli dönem koşullarında piyasanın   durumuna ve hisse senedinin performansına göre hisselerin değer kaybetmesi halinde zarar etme riski de bulunmaktadır.
  • Sermaye piyasası dahilinde sabit getirili menkul kıymetlere kıyasla risk seviyesi daha yüksek fakat karşılığında getireceği kazanç ihtimali yüksek olan bir yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar tarafından tercih edilebilir.
  • Sahip olduğunuz hisse senetleri sayesinde hissedarı olduğunuz şirketlerin kar payından ve sermaye artırımlarından da yararlanabilirsiniz.
  • Dilediğiniz zaman farklı şirketlerden hisse alabilir ve değerlenen hisse senetlerini kolaylıkla nakde çevirebilirsiniz.
  • Hisse senedi işlemlerinde takas işlemleri gün valörlü olduğu için satış işlemlerinde hesabınızdaki bakiyeyi T+2 günü yani satış işleminden sonraki 2. iş günü kullanabilirsiniz.İki günlük süre zarfında paranız blokeli olmasına rağmen günlük repo veya fonla değerlendirebilirsiniz.Hisse senedi alım-satımından elde edilen gelire uygulanan stopaj oranı %0’dır.

Kuveyt Türk Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

Birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmek isteyen müşterilere sunulan bir hesap türüdür. Bu hesap aracılığıyla müşterilerimiz katılım esaslı hisse senedi, yatırım fonu ve kira sertifikası gibi sermaye piyasası ürünlerinin alım satımını gerçekleştirebilirler.

Yatırım Hesabı Nasıl Açılır?

Kuveyt Türk yatırım hesabı açılışı için, tüm şubeleri aracılığıyla veya Kuveyt Türk Mobil üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Ürünlerle ilgili ücret ve yasal kesintiler için lütfen ürün sayfasına bakınız.

  • Kuveyt Türk Yatırım Fonu
  • Kuveyt Türk Hisse Senedi
  • Kuveyt Türk Kira Sertifikası

Kuveyt Türk Yatırım Hesabı açılışlarında ücret alınır mı?

Hayır. Yatırım hesabı açılırken, sizin adınıza Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde açılan hesap için oluşan masraflar dahil olmak üzere herhangi bir açılış ücreti veya hesap işletim ücreti alınmamaktadır.

Yatırım Fonları

Kuveyt Türk Yatırım Fonları’nı ziyaret ederek güncel bilgilerine erişebilirsiniz. Kuveyt Türk Yatırım Fonları

Borsa Hesabı Açma Garanti Bankası

Hisse Senedi Hesabınızı şubeye gitmeden, Garanti BBVA Mobil ve İnternet’ten kolayca açabilir, hisse senedi işlemlerinizi hemen yapmaya başlayabilirsiniz.

  • Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan kolayca sözleşmelerinizi onaylayın, hızlıca hisse senedi hesabınızı hesap işletim ücreti olmadan açın!*
  • Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’na giriş yaptıktan sonra, Yatırım> Hisse Senedi> Garanti Yatırım Hisse Senedi Hesap Açılışı adımından hesabınızı kolayca açabilirsiniz.
  • Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra Yatırımlar> Hisse İşlemleri> Hisse Senedi Hesap Açılışı adımından hesabınızı kolayca açabilirsiniz.

Hisse senedi hesap açılışı için Uygunluk Testi yapılması zorunludur. Uygunluk Testi’ne Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan Yatırım> Yatırımcı Testleri adımından ulaşabilirsiniz.

Akbank Borsa Hesabı Açma

Hisse Senedi Hesabınızı şubeye gitmeden, Akbank İnternet ve Mobil’den kolayca açabilir, hemen işlem yapmaya başlayabilirsiniz!

​Hisse Senedi ile yüksek getiri fırsatı!

Birikimlerinizi Borsa İstanbul’da değerlendirerek; Türkiye’nin önde gelen şirketlerine ortak olabilir, reel piyasaya yatırım yapabilirsiniz.

​Neden Hisse Senedi’ne yatırım yapmalıyım?

  • Kısa/uzun vadeli yatırım imkanı: Hisse senedi, sahibine hem kısa hem uzun vadede yüksek getiri elde etme fırsatı sağlamaktadır. Hisse senetleri, kısa vadeli getiri fırsatının yanı sıra uzun vadede istikrarlı, düzenli ve diğer yatırım araçlarına göre daha yüksek getiri potansiyeline sahiptir.
  • Kar payı (temettü): Hisse senedi, sahibine şirketin yıllık net karından pay alma hakkı verir. Şirket genel kurulunda kar dağıtım kararı alınması durumunda hisse senedi sahiplerine temettü ödemesi yapılır.
  • Sermaye kazancı: Kısa/uzun vadedeki fiyat değişiklikleri değerlendirilerek, hisse senedi alım-satımından elde edilen gelirdir. Hisse senedi alım-satımında, hisse senetlerinin değer kaybetmesi halinde zarar etme riski de bulunmaktadır.
  • Vergi avantajı: Hisse senedi alım-satımından elde edilen gelire uygulanan stopaj oranı %0’dır.

Akbank Borsa Hesabı açmak için aşağıda ki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.akbank.com/hisse-senedi

Hesap açtıktan sonra hisse senedi işlemlerinizi belirtilen kanallarımızdan yapabilirsiniz. Alım ve Satım işlemlerinizde nakit ve senet transferi (takas) 2 iş günü sonra gerçekleşir.

  • Akbank Mobil
  • Akbank İnternet
  • Akbank Yatırımcı
  • Anlık Borsa
  • 444 25 25 / 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi
  • Akbank Şubeleri
  • Ak Yatırım Şubeleri
  • Ak Yatırım İşlem Hattı​

Hisse senedi işlemlerinizi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Anlık Borsa, Akbank Yatırımcı Mobil Uygulaması, TradeAll TR de diğer dijital kanallardan yaparak indirimli komisyon oranlarından faydalanabilirsiniz.

Mevcut oranlar “Aylık Kademeli Komisyon Modeli” içerisinde yer almaktadır.

Aylık Kademeli Komisyon Modeli

Hisse senedi hesabı açtığınızda hesabınıza “Aylık Kademeli Komisyon Oranı” tanımlı olacaktır.

Deniz Yatırım Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

Deniz Bankası borsa hesabı açmak için görseli inceleyebilir ya da aşağıdaki linke tıklayarak internet sitesinden videolarını inceleyebilirsiniz.

https://www.denizyatirim.com/yatirim-hesabi-nasil-acilir/

Deniz Yatırım Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

Telefondan Borsa Hesabı Nasıl Açılır?

Telefondan borsa hesabı açabilmek için yukarıda ki banka banka anlatılanları uygulayabilir ya da istediğiniz bankanın uygulamasını indirerek uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Telefondan Nasıl Hisse Senedi Alınıp Satılır?

Telefondan hisse senedi alıp satma işlemleri için bankalar belli bir miktarda hisse senedini ara yüzde anlık olarak görülecek şekilde takip etmeniz için ücretsiz olarak anlık verileri sunmaktadır. Hisse senedi almak için bu uygulamada size sunulan hisse senetlerinin üzerine tıklayarak alma işlemini yapabilirsiniz. Burada senetlerin anlık fiyatlarına dikkat edilmesi gerekli olmakla birlikte, adet ya da tutar bilgilerinin de girilmesi gerekmektedir.

Telefondan hisse senedi alıp satmak için gerekli olan bazı teknik bilgiler vardır. Edilmesi gereken temel meseleleri şu şekilde sıralamak mümkündür.

  • 09:15-13:00 ve 14:00-18:00 saatleri arasında borsa işlem görür. İşlemlerin bu süre içerisinde yapılması daha avantajlıdır.
  • Borsada A,B,C ve D harflerinden oluşan kodlar vardır bu harfler hisse senedinin değerinin belirlenmesi için kullanılır.
  • A: 30 Milyon ve üzeri
  • B: 10-30 Milyon aracılığı
  • C: 10 Milyon altı
  • D: 1 Milyon altı
  • “Emir Tipi” seçimlerinde yeni başlayanlara “Normal seçim” önerilmektedir.
  • Geçerlilik bölümünde yer alan “Kie” satın alma işlemlerinde belirtilen kota kapsamında alışın tamamlanması anlamına gelmekle birlikte “Günlük” seçeneği ise günlük alışları temsil eder.
  • Hisse senetlerinin grafiğine dikkat edilmelidir.
  • BİST 3 ayda bir güncellenen daha garantili hisse senetlerine işaret etmektedir.

Bu ve buna benzer pek çok işlemi telefon aracılığıyla tapmak mümkün olmakla birlikte, daha kapsamlı işlemler yapabilmek adına bilgisayarın kullanılması geniş bir yelpaze sunacaktır.

Borsa Takip Etmek İçin Uygulamalar

Borsayı telefon üzerinden takip edebilmek için bazı uygulamalar vardır. Bu uygulamaların ücretli ve ücretsiz versiyonları da bulunuyor. Dilerseniz ücretsiz sürümünü kullanır özellikleri yetersiz gelirse ücretli sürümlere geçiş yapabilirsiniz.

  • Investing
  • BigPara
  • Foreks
  • ZBorsa

Investing

Investing, dünya çapında borsa takip uygulamasıdır. Sıraladığımız uygulamalar arasında en popüler ve en iyi borsa uygulaması. Bu uygulama yurtdışı kaynaklı bir ekonomi portalı tarafından yönetilmekte ve dünyanın birçok ülkesinde yerel dilde hizmet vermektedir.

Investing borsa takip uygulaması Endeksler, Vadeli Endeksler, Hisse senetleri, Emtia, Döviz, Kripto Para, Tahviller, ETF’ler, Fonlar gibi finans araçlarını canlı takip edebileceğiniz ayrı sekmeler sunar.

Canlı borsa verileri ve ekonomik duyurulara ek olarak, teknik analizler, son dakika haberleri, görüşler, analizler, canlı grafikler gibi piyasalarla ilgili birçok şeyden haberdar olmanızı sağlıyor.

Investing borsa takip uygulaması ile kendi portföyünüzü oluşturup, pozisyonlarınızı takip edip, sunduğu güncel verilerle de en iyi şekilde yönetebilirsiniz. Investing’i en iyi borsa uygulaması yapan özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

  1. Gerçek zamanlı veriler; 70 farklı küresel piyasada işlem gören, borsa, endeks hisse senetleri ve emtialar gibi 40 binden fazla finansal araç ve çok daha fazlası için canlı fiyat verilerini sunar.
  2. Ekonomik takvim; Gerçek zamanlı olarak küresel ve yerel ekonomik olaylar hakkında sizi bilgilendirir.
  3. Canlı grafikler; Döviz, borsa, endeks, hisse senetleri, emtialar gibi finasal araçların fiyat hareketlerini inceleyebileceğiniz, farklı zaman aralıklarına göre filtreleyebileceğiniz canlı grafikler içerir.
  4. Portföy takibi; Özellikle ilgili olduğunuz finansal araçlarla kendi portföyünüzü oluşturabilirsiniz. Özelleştirdiğiniz portföyünüzle faklı finansal araçları tek bir listeden takip edebilirsiniz.
  5. Son dakika haberleri; Dünya genelinde veya yerel, ekonomi ve finans dünyasını etkileyebilecek olaylar gerçekleşir gerçekleşmez sizi bilgilendirir.
  6. Görüş ve analizler; Finans piyasaları uzmanları tarafından hazırlanan tüm finansal araçlar ile ilgili teknik ve temel analizler içerir.
  7. Teknik analizler; Gelişmiş teknik gösterge sistemine bağlı canlı sinyaller, hareketli ortalamalar, popüler grafik indikatörleri ve pivot noktalarını kullanan farklı zaman dilimleri için detaylı teknik analizler.
  8. Oldukça gelişmiş bir uygulama olan Investing, en iyi borsa uygulaması arayanların dünya çapında çoğunlukla ilk tercihi. Ayrıca reklamlarla tamamen ücretsiz. Investing borsa uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

BigPara

BigPara da yine Investing gibi popüler fakat daha çok ülkemizde popüler bir borsa takip uygulamasıdır. En iyi borsa uygulaması olma yarışında kendisini sürekli geliştiren BigPara ile finans dünyasını yakından takip etmek ve portföy yönetimi yapmak çok kolay.

  • Dolar, Euro, altın, hisse senedi gibi finansal araçların fiyatlarını canlı olarak cep telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Aynı zamanda portföyünüzdeki hisse senedi listesini BigPara mobil uygulamasına tanımlayarak yatırımlarınızı kolayca şekillendirebilirsiniz.
  • BigPara mobil uygulaması ile anlık borsa haberleri alabilir, Borsa İstanbul’u eşzamanlı olarak takip edebilirsiniz. Aynı zamanda bu en iyi borsa uygulaması ile aşağıdaki ayrıcalıkları da elde edersiniz.
  • Portföy oluşturma; Seçtiğiniz yatırım araçlarını kendi portföyünüze ekleyerek tek bir sayfadan takibini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bigpara.com’dan üye girişi yaparak istediğiniz cihazdan portföyünüze erişebilirsiniz.
  • Fiyat alarmı; Portföy yönetiminizi kolaylaştırmak için Borsa İstanbul’da takip ettiğiniz hisseler belirlediğiniz fiyata geldiğinde otomatik olarak bildirim alabilirsiniz. Böylece önemli fırsatları kaçırmamış olursunuz.
  • Kredi başvuruları; Size özel kredi seçenekleri ile banka tekliflerini tek sayfada görüp, hangi banka kredisini uygun görüyorsanız hemen kolayca başvurabilirsiniz.
  • Canlı pariteler; BigPara ile Dolar, Euro ve diğer döviz paritelerini canlı olarak izleyebilirsiniz.
  • BigPara mobil uygulaması ile ayrıca tahvil, varant piyasası, dünya borsa endeksleri, teknik analizler, emtia bilgileri ve uzman yorumlarını takip etme şansını elde edersiniz.

Foreks

Borsa takibi yapmak isteyenlerin sıkça kullandığı uygulamalardan biri olan Foreks Trader, kullanıcılarına hem piyasa verilerini takip etme hem de ekonomik gelişmelerden haberdar olma imkanı sunmasıyla en iyi borsa uygulaması arayanların beklentisini karşılayabilecek bir program.

  • Foreks; borsa, finans, altın, döviz, kıymetli metal, yabancı borsa endeksleri ve piyasa verilerini takip ederek ekonomi haberlerini görüntüleyebileceğiniz; hisse, BİST ve VİOP alım satım işlemi yapabileceğiniz ve piyasaların nabzını anlık olarak tutabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Yatırım araçlarını takip edin; Altın, döviz, borsa ve piyasalarla ilgili tüm gelişmeleri ve fiyatları anlık olarak takip edebilir ve doğru yatırımı vakit kaybetmeden tam zamanında yapabilirsiniz.
  • Analizlerden yararlanın; Detaylı ve ileri seviye hisse, varant, dolar ve VİOP analizleri sayesinde yatırım kararlarınız için aradığınız içgörülere ulaşabilirsiniz.
  • Fiyat alarmı; Hisse senetleri, VİOP ve pariteler için fiyat alarmı tanımlayabilirsiniz. Böylece tüm finansal işlemlerinizi vakit kaybetmeden en doğru zamanda gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ekonomi takvimi; Ekonomi takvimi ile dünyada güncel ekonomik verilere ve finansal etkinliklere ulaşabilir, kişisel takviminize hatırlatmalar kurabilirsiniz.
  • Portföy yönetimi; 35’in üzerinde banka ve aracı kurum üzerinden hisse ve VİOP aalım satım işlemleri yapabilir, portföyünüzü anlık fiyatlarla takip edebilir ve günlük işlemlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
  • Foreks Trader uygulaması ile cep telefonunuzdan bunları ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. En iyi borsa uygulaması listemizdeki bu uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

ZBorsa

Ziraat Bankası’nın yatırım uygulaması olan ZBorsa, en iyi borsa uygulaması olabilecek kadar kullanışlı bir mobil uygulamadır. ZBorsa ile internet erişimi olan her yerden anlık olarak piyasa verilerini izleyebilir, portföyünüze erişebilir, hisse ve VİOP işlemlerinizi güvenilir şekilde yapabilirsiniz.

  1. ZBorsa uygulaması ile aşağıda sıraladığımız işlemlerin tümünü ücretsiz şekilde yapabilirsiniz.
  2. BIST, VİOP, serbest piyasa, parite ve tahvil verilerini takip edebilirsiniz.
  3. Sayfam’a istediğiniz sembolleri ekleyebilir, verileri anlık ve ücretsiz olarak buradan takip edebilirsiniz.
  4. Hisse, VİOP ve diğer veriler için fiyat ve haber alarmı tanımlayarak fırsatları değerlendirme şansını yakalayabilirsiniz.
  5. Gelişmiş teknik analizlerle doğru zamanda doğru kararlar vererek en karlı şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  6. KAP ve Foreks haberlerini anlık olarak izleyebilir ve haberler arasında aramalar yapabilirsiniz. Ayrıca ziraat yatırım tarafından hazırlanan araştırma raporlarına ulaşabilirsiniz.
  7. Ekonomik takvim ile tüm dünyada günün finansal etkinliklerine ulaşabilirsiniz.
  8. Bunlara ek olarak hisse senedi alım satım işlemlerini düşük komisyon ile yapabileceğiniz hem borsa, hem de yatırım uygulaması olan ZBorsa’yı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BORSA Kosgeb Destekleri Hangi İşleri Destekliyor?
BORSA Paribu Nedir? Paribu Nasıl Kullanılır?
BORSA Tradingview Nedir Nasıl Kullanılır?
BORSA En Başarılı Borsa Kanalı
BORSA Harçlık Avans Nedir? Harçlık Avans Kullanımı
BORSA Birleşim Mühendislik BRLSM ile Halka Arz oluyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.