DOLAR

17,2580$% 0.21

EURO

17,6505% 0.48

STERLİN

20,7344£% 0.91

GRAM ALTIN

966,30%0,39

ÇEYREK ALTIN

1.591,00%-0,43

TAM ALTIN

15.649,60%-0,97

BİTCOİN

353200฿%1.72978

a
  • Dava Haber
  • Haber
  • Bundle Nedir? Bundle News Kimin? Paranın Nabzı Bundle App’te

Bundle Nedir? Bundle News Kimin? Paranın Nabzı Bundle App’te

0

BEĞENDİM

Paranın Nabzı Bundle! Bundle nedir, nasıl kullanılır, Türkiye’de yöneticiliğini kim yapıyor gibi soruları inceliyoruz. Bundle istediğiniz kategorilerde son dakika haberleri takip edebildiğiniz bir mobil uygulamadır. İstediğiniz ülkenin gündemini takip edebilirsiniz. İstediğiniz gündemi bir kullanıcı olarak siz belirliyor ve sonrasında haber kaynaklarınızı seçerek haber akışınızı yönlendiriyorsunuz. Son dakika haberleri gibi bir çok haber ve gündeme ulaşabildiğiniz gibi uygulamadan anlık olarak bildirim alabiliyorsunuz.

Bundle News Kimin?

Türkiye’de Dwarf Planet tarafından geliştirilen Bundle haber uygulaması kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Bundle, farklı kategorilerden çok sayıda haber sitesini ve blogu bir araya getiren ve içeriklerini kullanıcılara sunan bir haber uygulaması olarak Türkiye’de Dwarf Planet tarafından geliştirildi.
Dwarf Planet internet sitesi için linke tıklayabilirsiniz > https://www.dwarfplanet.co/

Bundle Ücretli mi?

Ücretsiz hizmet sunan uygulama, yayınladığı reklamlar ile gelir elde ediyor. Bundle uygulama içerisinde kullanıcı deneyimini etkilemeyen, ancak yüksek etkileşim sağlayan native reklam sunuyor.

Paranın Nabzı Bundle App’te

Paranın Nabzı da yayıncıları arasında bulunduğu Bundle’ın yeni versiyonu App Store ve Google Play’de! Bundle dünyanın dört bir yanından 15 bine yakın yayıncıyı kullanıcılara sunan bir haber uygulaması. Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de aklınıza gelebilecek her kaynaktan her gün on binlerce içerik Bundle’da yer alıyor.

Paranın Nabzı Bundle

Ayrıca uygulama günlük hava durumunu, döviz ve altın fiyatları ile günün en önemli gelişmelerini günün özeti formatında tüm kullanıcılarına her gün bildirim olarak iletiyor. Tamamen Türk bir geliştirici ekibin elinden çıkan Bundle, Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok sayıda kullanıcıya sahip. Şık tasarımıyla öne çıkan ve kullanıcı skoru da 5 üzerinden 4.6 yıldız olan Bundle, daha önce de Play Store tarafından “En İyi Haber Uygulaması” seçildi ve App Store’da da haber kategorisinde editörün tercihi oldu. Bizi sosyal medya hesaplarımız haricinde Bundle’dan da takip edebilirsiniz. Bundle’ı indirdikten sonra Paranın Nabzı aratarak takip listenize eklemeyi unutmayın!

Bundle Paranın Nabzı

Bundle’ı buradan indirin: http://bndl.tw/app

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GÜNCEL Sigara Fiyatları – 2022 TR
HABER Meslek Hastalığı Nedir? Maaşı ve Detayları
HABER 2021 Muhasebe Ücretleri
HABER KYK Yurt Başvurusu Ne Zaman? Bütün Detaylar
HABER Bundle Nedir? Bundle News Kimin? Paranın Nabzı Bundle App’te
HABER Araba Sahibi Olmak İçin En Ucuz ve En Pahalı Ülkeler

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.