DOLAR

17,2793$% 0.35

EURO

17,6742% 0.64

STERLİN

20,8030£% 1.25

GRAM ALTIN

967,63%0,53

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,37

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354800฿%2.07535

a

Cafe Bistro Bayilik Veren Firmalar

0

BEĞENDİM

Cafe bistro bayilik veren firmaları değerlendirmek kafe açmak isteyenlerin aklının bir köşesinde olan bir fikirdir. Sıfırdan bir cafe açmanın zorluklarına katlanmak istemeyenler bayilik veren cafe bistro firmalarına başvurabilir. Cafe franchise fiyatları, firmalara göre değişiklik göstermektedir. Nargile cafe bayiliği açabilir ya da franchise hizmeti veren kahve zincirlerinden de bayilik alabilirsiniz. Bu sektör oldukça gelir getiricidir.

Firma isminin avantajlarından yararlanarak kısa süre içerisinde kendinizi sektörde tanıtmanız mümkün olmaktadır. Üstelik bu isimlerin marka değeri olduğundan dolayı bu isimlerden de istifade ederek ilk aylardaki bocalama dönemini yaşamamış olursunuz. Antalya, Konya, Ankara gibi birçok ilde bayilik veren firmalar bulunmaktadır. Sizler için cafe bistro bayiliği veren firmaları araştırdık.

Bir diğer genel içeriğimiz Bayilik Veren Firmalar mutlaka göz atmalısınız!
İlgili link> https://paraninnabzi.com/bayilik-veren-firmalar/

Cafe Bistro Bayilik Veren Firmalar

Cafe Açmak

Cafe açmak gelir getirici sektörlerden bir tanesidir. Ancak kar marjını etkileyecek olan en önemli husus lokasyon seçimidir. Açmak istediğiniz cafenin kimlere yönelik olacağına önem göstermeniz gerekiyor. Öğrencilerin yoğun olduğu mekanlarda cafe açmak istiyorsanız üniversitelere ya da liselere daha yakın yerlerde konuşlanmanız gerekecektir. Ayrıca hedef kitlenize göre dekorasyon da belirlemelisiniz. Gençlere yönelik cafeler daha hareketli ve renkli olurken, orta yaş grubuna hitap eden yerler daha sakin ve daha klasik mobilyalar ile döşenmiş olmalıdır.

Kazanç getirmesinin yanı sıra ilk aşamada yüksek meblağlarda yatırım yapılması gereken iş kollarından biri olduğunu da hemen ekleyelim. Gerekli olan finansmanı cafe açma kredisi veren bankalara ve devlet desteklerine başvurarak elde edebilirsiniz. Daha sonra cafeniz için ekipman almanız gerekmektedir. Masa, sandalyeden tutun, fincan takımına kadar hepsi birer detaydır. Çalışacak olan elemanlarınıza karar vermeniz, belediyeden iş yeri açma ve haftasonu çalışma ruhsatı ve vergi dairesinden vergi levhası almanız gerekmektedir. Tüm bu işlemleri tamamlamak uzun bir uğraşı sonrası mümkündür.

Cafe Açmak

Bu işlemleri tek tek yapmak için efor sarf etmek istemiyorsanız size bir önerimiz var, bayilik almak! Francshise hizmeti sunan pek çok cafe bulunmaktadır. Bu firmalar bir bedel karşılığında kurumsal dekorasyonlarını kullanmanız ve ürünlerini satmanız şartı ile kurulum yapmaktadır. Firmaların bazıları isim bedeli, bazıları ise kardan pay talep edebilir. Sizler için cafe bistro bayiliği veren firmaları derledik. Bu firmaların istediği şartları yerine getirmeniz ve belirlenmiş olan bayilik bedellerini ödemeniz durumunda yapılacak olan kurulum sonrası hemen faaliyete başlayabilirsiniz.

Cafe bayilik veren Firmalar 2021

Cafe bistro bayilik firmalar 2021 yılında da değişiklik gösteriyor. Neler değişiyor sorusu ile karşılaşır gibi hissediyoruz günümüz pandemi şartları, sokağa çıkış kısıtlamaları, müzik kısıtlamaları gibi nedenlerle firmalar şartlarını güncelliyor sürekli.



London CafeCaffe Luigi Cafe Cihangir 10Dakka Market Hikmet Usta Cafe Luvoco
Coffee Chocolate Bakery Shop Hollywood Star Cafe Adam gibi yer Yeşilçam Kahve Evi 1453 Osmanlı Kafe
Tarihi İstanbul Kumpir Waffle Big Yellow Taxi Benzin Empanada Mona Sera Cafe David People Coffee
Bi’tane Kahve Bombty Dospresso Sosisev Saman Nargile Lounge Kahve Tiryakisi
Kahve Doğası Kahve Durağı Tarihi Ayvalık Tostçusu Betatox Bisquite
Breadli Coffeemania Pasta Öykü Cezveden Hikmet Cafe
Net Kahveci Forza Cafe 2021 Cafe Bayilik Gri Kahve Red Cafe Bistro

Bi’tane Cafe Bayiliği

Bi’tane cafe yiyecek ve içecek hizmetleri alanında oldukça kaliteli hizmetler veren işletmelerden biridir. Bu işletmenin yatırımcısına beklediği sermaye aralığı 250000 ile 500000 arasındadır. İşletme bayilik vereceği girişimcilere reklam desteği, pazarlama desteği, yer seçimi, eğitim desteği, bölge koruması ve personel desteği sunmaktadır.

Bununla birlikte başvuru yapacağınız zaman önce başvuru bilgi formunu doldurmanız gerekmektedir. Form üzerinde kısa geçmişinizden finansal durumundan ve ürün hizmet özellikleri hakkındaki fiyat bilgilerinden bahsetmek gerekmektedir. Eğer firmanın kriterlerine uygunsanız sizleri süreç hakkında detaylı bilgiler sunularak kafeteryanın açılma sürecinde en iyi şekilde destek verilir.

Coffeemania Cafe Bayiliği

Coffeemania girişimcilerine oldukça iyi şartlarda bayilik sunmaktadır. İşletmenin bayilik şartları içerisinde yeterli mali gücünü bulunması, insan ilişkilerinde başarılı olunması, markanın kriterlerine uygun olunması önemlidir. Aynı zamanda yönetim tecrübesinin bulunması ve konseptin dışına çıkmadan hizmet verilebilmesi en önemli kriterler arasındadır.

30 yıllık bir hizmet deneyimine sahip olan Coffeemania işletmesi birçok yerde bayilik açmayı hedeflemektedir. İşletmenin 500.000 ile 1 milyon TL arasında bir yatırım maliyeti bulunmaktadır. Onunla birlikte işletme yatırımcısına reklam yer seçimi, bölge koruması, personel ve eğitim desteği ile pazarlama desteği sunmaktadır.

Kahve Tiryakisi Cafe Bayiliği

Kahve tiryakisi bayiliği alabilmek için mutlaka belirli bir sermayeye sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bu bayiliği alırsanız firmanın sizlere sunduğu destekler içerisinde reklam, pazarlama, personel, eğitim ve bölge koruması, yer seçimi destekleri bulunmaktadır. Bununla birlikte 500 Bin TL ile 1 milyon TL arasında değişen bir yatırım maliyeti de bulunmaktadır.

İnşaat ve dekorasyon maliyeti konusunda metrekare başına 2250 TL ile 4500 TL yatırım maliyeti bulunuyor. Bunun geri kalan nakit bölümü ise 2 ve 4 aya kadar çekle ödeyebilme şansı sunmaktadır. Firmanın sizlerden istediği bayilik şartı finansal açıdan yeterli olmanız ve kendi işimizin başında durabilmedir. Aynı zamanda marka değerine uygun hareket etmeniz ve ticari engelinin bulunmaması da önemli bayilik kriterleri arasında yer almaktadır.

1453 Osmanlı Cafe Bayiliği

Uzun zamandır önemli bir marka olarak müşterilerine gıda sektöründe hizmetler veren bir firmadır. 1453 Osmanlı bayiliği alabilmek için kişilerin birtakım şartları ve kriterleri yerine getirmesi gerekmektedir. Öncelik ve 300 metrekarelik bir alana sahip olmanız gerekiyor. Aynı zamanda 10 metre cepheye sahip işlek caddelerde ya da AVM mekânlarında dükkân yerinizin olması gerekmektedir.

1453 Osmanlı bayiliği için gerekli yatırım maliyetini karşılayabilecek finansal yeterliliğe sahip olmanız gerekiyor. Bununla birlikte personel ve finans yönetimi alanında tecrübe sahibi olmanız ve gün boyu işletmenizle ilgilenebilmeniz önemli bir kriterdir. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışının benimsenmesi de işletmenin sizlerden beklediği önemli kriterlerden biridir.

Bununla birlikte bayilik destekleri içerisinde reklam, yer seçimi, bölge koruması bulunmaktadır. Aynı zamanda pazarlama eğitim ve personel desteği de bulunuyor. Bunlara ek olarak yatırım maliyeti olarak 500 Bin TL ile 1 milyon arasında bir sermayeniz olması da önemli bir kriterdir.

Cezveden Cafe Bayiliği

Tüm Türkiye’ye bayilik vermeyi hedefleyen cezveden Cafe işletmesi oldukça köklü işletmelerden biridir. İşletme yatırımcılarından 50000 ile 100 bin TL arasında yatırım maliyeti istemektedir. Bununla birlikte kendi işinin patronu olmak isteyen kişilere her zaman için kapılarını aralayan firmalar arasındadır.

Bayilik firmasının sizlere sunacağı reklam desteği ve pazarlama desteği önemli avantajlar tür. Aynı zamanda yer seçimi, bölge korunması, eğitim desteği, personel desteği gibi konularda da firma size destekler sunmaktadır.

Yeşilçam Kahve Evi Cafe Bayiliği

Yeşilçam kahve evi Cafe bistro bayilik veren firmalar arası oldukça popülerdir. Yatırımcısına birçok konuda destek veren firma 500000 ile 1000000 arasında bir yatırım maliyeti belirtiyor. Firma dekorasyon konusunda da sizlere gerekli destekleri veriyor.

Bununla birlikte reklam, pazarlama, personel ve bölge koruması yanında finans destekleri de sunmaktadır. Bayilik şartları içerisinde öncelikle 100.000 TL giriş bedeli sizlerden temin ediliyor. Bununla birlikte 2500 TL aylık reklam ve katkı payı da talep edilmektedir. Özel dekorasyon için ise metrekare başına 3000 TL istenmektedir.

Adam Gibi Bir Yer Cafe Bayiliği

Cafe bistro bayilik firmalar içerisinde Adam Gibi Bir Yer bayiliği oldukça avantajlıdır. Girişimcisinden pazarlama desteğinden yer desteğine kadar hemen her konuda bilgi paylaşımı yapmaktadır. Bununla birlikte reklam ve personel eğitimi gibi konularda da girişimcilerini destekleyen bir firmadır.

Osso Cafe Bayiliği

Osso Cafe bayiliği kahve satışı yapmak isteyen birçok girişimcinin değerlendirebileceği bayilik türüdür. İsim hakkı bedeli 2500 TL olan firmanın oldukça yüksek bir kar marjı bulunuyor. Bu bugüne kadar vermiş olduğu bayilik sayısı ise 50’ye yakındır. Girişimcilerine pazarlama desteği, ortak reklam, bölge koruması gibi avantajlar sunan işletme Cafe bayiliği veren firmalar içerisinde en avantajlı olanlardandır. Girişimcilerin bu firmayı tercih etmesindeki en önemli etmen ise kahvenin binbir çeşidini sunuyor olmasıdır.

Çıtır Cafe Bayilik

Cafe bistro bayilik veren firmalar içerisinde Çıtır kahve işletmesinde saymak mümkündür. 50 bin TL tutarında sizlerden gerekli sermaye isteyen firma isim hakkı bedeli olarak da 30.000 TL istemektedir. Yapacağınız yatırımın geri dönüşü ise 15 ile 30 ay arasında değişmektedir. 85 karma aşı olan firma sizlere birçok konuda destekler veriyor.

Öncelikle telefonda ön görüşme yapıyor daha sonra ise yüz yüze ana merkezde görüşme gerçekleştiriliyor. Yapılan bu görüşmeler neticesinde düşünülen yerle ilgili bir saha analizi yapılarak sözleşme imzalanıyor ve bayilik sizlere veriliyor. Kahvenizi açabilmek için en az 15 metrekare işlek mevkide bir dükkân yerinizin olması gerekiyor.

Ayneş Kahve Bayiliği

Kahve ve çay satışı yaparak müşterilerine en iyi şekilde hizmet veren işletme bugün birçok girişimciye bayilik vermektedir. 2000 TL sermayenizin olması bu firmadan bayilik alabilmeniz için yeterlidir. Marjı yüksek olan bu firmanın 7 tane bayiliği bulunmaktadır. Oldukça düşük bir yatırım avantajı ile kendi işletmenizin sahibi olabilmeniz son derece kolaydır. Bu bakımdan kişilerin Cafe bayiliği alarak işletme kurması oldukça kolay olmaktadır.

Mado Franchising 2021

Gerçek dondurmayı işletmelerinde satan ilk işletme olarak karşımıza Mado çıkmaktadır. İlk konsept mağazası 1992 yılında İstanbul’ da açılmıştır. Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da şubeleri bulunmaktadır. Cafe dondurmacılığının ilki bu marka sayesinde dukkanacmak.com ortaya çıkmıştır. Dondurmanın yanı sıra pek çok tatlı çeşidi de bulunmaktadır. Firma daha ilk ayında 20 adet şube edinmeyi başarmıştır. Bayilik hizmetini en iyi uygulayan firma ödülüne layık görülmüştür.

Mado’ nun girişimcilerde aradığı bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartları taşıyan girişimciler bayilik alabilir.

  • Girişimci bir ruha sahip olanlar
  • Mado firmasının istediği finansmana sahip olanlar
  • Tüm zamanını cafe için harcayabilecek olan girişimciler
  • Finansman ve insan yönetimi konularında tecrübesi olanlar
  • İş tecrübesi olanlar ve geçmiş dönemlerde yaptıkları işlerde başarı gösterenler franchise hizmeti alabilir.

Firmadan bayilik almanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Kendi işinizin sahibi ve patronu olursunuz. Firma tarafından verilecek olan eğitimler ile kişisel gelişiminizi tamamlamış olursunuz. İnsan ilişkileriniz ve çevreniz genişler. İlk aşamada mevcut olacak olan riskleri bertaraf etmiş olursunuz.

Firma tarafından bayilere sunulan destekler

  • Bölge koruma sistemi
  • Lokasyon seçimi
  • Fizibilite çalışmalarının yapılması
  • Araştırma ve geliştirme çalışmalarının yürütülmesi
  • Eğitim sürecinin takip edilmesi
  • İşe alma ve açılış ile ilgili gerekli bilgilendirmenin yapılması
  • Ürün tedariği olarak sayılabilir.

Başvuru formunu doldurarak firmaya talebinizi iletebilirsiniz.

Starbucks Bayilik Fiyatı 2021

Starbuck bayilik veriyor mu sorusunun cevabı olarak bayilik vermediğini açıkça belirtebiliriz. İnternet ortamında bir fiyat aralığı bulunmamaktadır bulduklarınıza da inanmamanızı öneriyoruz. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Restoranta starbucks standı, avm merkezine starbucks cafe açmak gibi bir talebiniz var ise, bu konu hakkında 44 44 SHY / 44 44 (749) numaralı müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Ücretsiz Cafe Bayilik Veren Firmalar

Ücretsiz cafe bayilik veren firmalar ise genellikle zor bulunmaktadır. Sebepleri ise marka kullanımı, müşteri potansiyelini bedavaya devretme gibi sebepleri görebilirsiniz. Tabii marka sahibi ile görüşerek cüzi bir miktar teklifte bulunabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.