DOLAR

17,3044$% 0.45

EURO

17,7199% 0.9

STERLİN

20,8203£% 1.34

GRAM ALTIN

969,57%0,73

ÇEYREK ALTIN

1.599,00%0,00

TAM ALTIN

15.720,32%-0,55

BİTCOİN

355130฿%2.10885

a

Canlı Destek, Müşteri Temsilcisi Olarak Para Kazanmak

0

BEĞENDİM

Canlı destek, Müşteri temsilcisi olarak para kazanmak mı istiyorsunuz o zaman içeriğimizi detaylı şekilde inceleyelim. Teknoloji çağında yer aldığımız şu günlerde birçok farklı iş kolu ortaya çıkmıştır. İşletmeler, ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayetlerle birebir uğraşmak yerine çağrı merkezleri ile anlaşarak şikayetleri aracı kurumlar üzerinden toplamak ister. Son 10, 15 yıldır popülerleşen çağrı merkezleri ilk etapta yüzlerce kişinin bulunduğu devasa çalışma alanlarında yapılıyordu. Korona virüs vs. derken değişen hayatımız, bu gibi işlerin artık evden yapılabilir hale gelmesini sağladı. Evde çalışmak, evde çalışabileceği bir işe sahip olmak isteyen kişiler şu dönemde canlı destek elemanı olmak istiyor.

Canlı Destek Çalışanının Dikkat Etmesi Gerekenler

  • Ev internetinizi Fiber ya da Fiber internet hızına en yakın bağlantı hızı olan paketten yaptırın. Adil kullanım kotası olmayan, sınırsız paket kullanmak iletişim kalitesini büyük oranda artıracaktır. Müşterileriniz ile görüşme yaparken kesinti yaşamanız büyük oranda olumsuz etkilenmenize neden olabilir.
  • Pandemi döneminde olduğumuz için herkes evde çalışmayı tercih ediyor. Çağrı merkezi olarak evde çalışacaksanız bu iş için özel bir oda oluşturmanızı öneririm. İşinize konsantre olabilmeniz için sessiz, sakin size özel bir odanın olmasına özen gösterin.
  • Amacınız çağrı merkezi operatörü olarak kariyer edinmek ise bu alanda tanınan, bilinen firmalar ile çalışın. Sürekli şikayet alan, müşterilerini mağdur eden firmalardan uzak durmanızı öneririz.
  • İşinizi bir program, takvim dahilince yürütün. Kendinize bir çalışma programı hazırlayarak bu programa göre ilerleyin. İşiniz ile ilgili önemli olayları not alın. Sistemli çalışmak çağrı merkezi operatörleri için oldukça önemlidir.
  • Müşterileriniz ile yapacağınız görüşmeleri gerçekten kayıt altına alın. Çalışma saatlerinizde yaptığınız tüm işlemlere ulaşabilmek için profesyonel yazılımlar kullanın. Bu sayede her zaman şeffaf ve hesap verebilir olursunuz.

    Canlı Destek Olarak Para Kazanmak

Evde Canlı Destek İşi Veren Yerler

Pandemiden sonra evden çalışmaya başlayan çağrı merkezi operatörleri, sahip oldukları meslekten oldukça memnundur. Bu alanda çalışmak isteyen kişi sayısının artması ile beraber çağrı merkezi sayısında da büyük artış meydana gelmiştir. Her isteyen kişi bu alanda çalışabilir mi? Cevabı maalesef hayır olmaktadır. Çağrı merkezinde çalışabilmek için bazı kurallara uymanız gerekmektedir. Bu kurallar;

  • Çağrı operatörlerinin günlük ortalama çalışma süresi 10 saattir. Bu saat diliminde çalan her telefonu yanıtlamak zorundasınız.
  • Çağrı merkezi çalışanı karşısındaki kişi ne kadar sinirli olsa da kibarlık ve nezaketten ödün vermemelidir. Telefon açıldığında merhaba, günün saatine göre iyi günler, iyi geceler, iyi akşamlar denilmelidir. Görüşme sonrasında da yine aynı kibarlık korunmalıdır.
  • Diksiyonunuzu her zaman korumalı, müşteri tarafından sorulan sorulara yerinde mantıklı cevaplar vermelisiniz.

Evde çağrı merkezi işi yapanlar konusunda araştırma yapan kişiler, bu tür işleri nereden bulabileceklerini merak ediyor. Bulunduğunuz şehirde bulunan çağrı merkezleri ile görüşme yaparak iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

  • Fiverr,
  • FlexJobs,
  • Freelancer,
  • Sykes, Liveops,
  • Concentrix,
  • SadeceON,
  • BiOnluk,
  • R10.Net

gibi platformlardan iş başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Peki; çağrı merkezi maaşları nedir?

Canlı Destek Maaşları

Evde çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilciği yaparak para kazanan kişiler ilk olarak çalıştıkları saat başına ödeme alırlar. Çalıştığınız saat başına 10 ile 12 TL ödeme alarak aylık güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Saatlik çalışmak istemeyen kişiler ise görüşme yaptığı kişi başına ödeme alabilirler. Bazı işletmeler çalışanlarına görüşme yaptıkları başına 3 ile 5 TL ödeme yaparak daha iyi ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Home Ofis Çağrı Merkezi İş İlanları

Home ofis çağrı merkezi iş ilanlarına bakmak için aşağıda ki siteleri inceleyebilir üye olup ardından cvnizi doldurduktan sonra iş başvurularınızı yapabilirsiniz. Dil bilmek çağrı merkezlerinde çalışabilmek adına sizi bir adım öne çıkaracaktır.

  1. Kariyer.net
  2. Sahibinden
  3. Yeni Bir İş

Home Ofis Çağrı Merkezi Çalışanları Yorumları

Home ofis çağrı merkezi çalışanları ya da canlı destek olarak çalışan kişilerin iş deneyimlerini yorum olarak paylaşmaları bu işi yapmak isteyenler için paylaşmaları yararlı olabilir. Sizde bu deneyimlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Ek İş İstoç Evlere İş Veren Firmalar 2022
Ek İş Öğretmenlerin Yapabileceği Ek İş Fikirleri
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
EK İŞ Reklam İzle Gerçek Nakit Para Kazan 2022
EK İŞ Yürüyerek Para Kazanma Yolları 2022
EK İŞ Canlı Destek, Müşteri Temsilcisi Olarak Para Kazanmak
EK İŞ İstoç Evlere İş Veren Firmalar 2022
EK İŞ Öğretmenlerin Yapabileceği Ek İş Fikirleri

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.