DOLAR

16,1333$% 1.28

EURO

17,3017% 1.51

STERLİN

20,3037£% 1.18

GRAM ALTIN

965,69%1,80

ÇEYREK ALTIN

1.567,00%1,02

TAM ALTIN

15.156,67%-0,04

BİTCOİN

474131฿%-2.33747

a

CarrefourSA Bayilik Maliyeti Hakkında Bilgiler

0

BEĞENDİM

CarrefourSA bayilik maliyeti, nasıl bayiliğini alabilirim, şartları nelerdir CarrefourSA mini bayilik maliyeti gibi soruları derlediğimiz içerik ile sorularınıza cevap olmaya geldik. “CarrefourSA Bayilik başvuruları başladı” başlığı ile bayilik almaya başladıklarını duyurdu.

Gelişimin parçası olmak isteyen tüm girişimciler, Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA’nın marketler zincirine katılarak kendi başarı hikâyenizi yazmaya başlayabilirsiniz.

Kuruluşundan bugüne gücüne güç katarak büyüyen, Avrupa’nın öncü perakende zinciri Carrefour Grup ve Sabancı Holding iştiraki olan CarrefourSA, 28 yıldır yaş sebze – meyveden bakliyata, kasap ve şarküteri ürünlerinden balık ve deniz mahsullerine, elektronikten beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden temizlik malzemelerine, ev tekstilinden kırtasiye ve oyuncağa kadar on binlerce güvenilir ve kaliteli ürünü, hijyen esasları çerçevesinde en uygun fiyat politikasıyla her gün 500 bin müşteriyle buluşturuyor.

Siz de bu sürdürülebilir gelişimin bir parçası olmak, yüksek karlılık, güçlü marka imajı ve güvenirliğe sahip CarrefourSA ailesinde yer almak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurunuz.

CarrefourSA Franchise nedir?

CarrefourSA, istenilen kriterlere uyan girişimcileri marka içerisine dahil etmek için Süper ve Mini formatlarında “franchise” vermeye 2020 yılında başladı. Yaklaşık olarak 2 yıldır CarrefourSA franchise sağlayan firma hedefleri ve marka değerlerini koruyan girişimlere olanak sağlamaktadır.

Açıklaması yapan CarrefourSA hakkında bilgileri neler yapmanız gerektiğinizi anlatacağız.

CarrefourSA Bayilik Maliyeti Hakkında Bilgiler

CarrefourSA Franchise Bedeli

CarrefourSA bayilik maliyeti Carrefoursa’nun birden fazla market konsepti var, fakat şu an için sadece Carrefoursa mini ve Carrefoursa süper için bayilik verilmektedir onun için maliyetleri çok değişkendir. Carrefoursa Mini, bakkal konseptinde bir bakkala göre büyük, markete göre daha küçüktürler.

Carrefoursa Bayilik Fiyatları 2022

Daha düşük yatırım maliyeti gereksinimi ile düşük sermayeli bireyler tarafından tercih edilirler. Carrefoursa SÜPER, market konsepti içeriyor ve m²’sine göre maliyetleri değişkenlik gösteriyor.

Carrefour bayilik ücreti ne kadar?

  1. Carrefoursa, marketinizin de bir Carrefoursa şubesi olmasına izin veriyor ve maliyetler de buna bağlı olarak daha düşük.
  2. Eğer bir markete sahipseniz ve Carrefoursa’ya dönüştürmek isterseniz, 100 bin TL ile 500 bin TL arası bir sermayeniz gerekmekte. Tabii ki büyüklüğüne göre de fiyat değişkenlik göstermektedir.
  3. Eğer en baştan Carrefoursa bayisi açmak istiyorsanız açmak için m² başına Carrefoursa Mini için, 2,500 TL ile 3,500 TL. Süper için ise, 2000 TL gerekiyor. 100 m²’lik bir market için 200 bin TL ile 300 bin TL arasında sermaye demek oluyor.
  4. Ek olarak da ortalama 600 Bin TL teminat mektubu almanız gerekiyor.

Carrefoursa Bayilik Şartları

Carrefoursa bayilik şartları nelerdir diye düşünebiliriz teminatları hallettikten sonra hemen onu da cevaplayalım. CarrefourSA franchise bedeli ödemek isteyen girişimcilerin burası çok önemli daha önceden veya şu an gıda sektöründe bir işletme sahibi yani bir dükkanının olması gerekiyor.

  1. Gerekli sermayeye sahip olmanız gerekli, banka size kefil olacağı için ürün alımları için ayrıca bir sermaye ayırmanıza gerek yok. Bunun için bankadan teminat mektubu alıyorsunuz.
  2. Yüksek motivasyonlu biri olmanızda aranan en önemli şartlardan biridir.
  3. Sicil kaydınızın temiz olması gerekiyor.
  4. Başka bir firmanın bayiliğini almış olmak (Tercihen)
  5. Hali hazırda yerel bir market sahibi olmak (Tercihen)
  6. Mini Carrefoursa en az 120 metrakarelik satış alanına sahiptir, bunun için en az 300 bin TL gerekmektedir.
  7. Eğer, Süper konseptte Carrefoursa açacaksanız, en az 300 metrare alanda açmak gerekir, bunun için 750 bin TL sermaye gereksinimi talep edilmektedir.

Carrefoursa Bayiliği Ne Kadar Kazandırır?

Aslında bu maddeyi üst sıralara koymak gerekiyordu fakat yukarıda bulunan rakamlara ulaşmadan bu kazançları görmenizi istemedik. Carrefoursa bayiliği büyüklük, konum gibi bir sürü etmene göre değişiklik gösteriyor.

  • Ortalama bir mini Carrefoursa yılda en az 3,5 milyon TL en çok 6 milyon TL ciro yapmaktadır. Bu da aylık cironuzun ortalama 300 bin TL civarında olacağı anlamına gelir.
  • Mini Carrefoursa’da sepet başına düşen tutar 20 lira civarındadır. Günlük müşteri sayısı ortalama 600’dür.
  • Carrefoursa Süper konseptli dükkanlar, yılda en az 6 milyon en çok 12 milyon TL ciro elde etmektedirler.
  • Müşteri başına harcama ortalama 30-40 lira arasıdır.
  • Günlük tahmini ciro yaklaşık olarak 25-40 bin lira arasındadır.
  • Günde ortalama 800-900 müşteriniz olacak.
  • Mini konseptli dükkanlarda en az 5 kişi çalışırken, Süper Konseptte ise 10 kişi çalışmaktadır.
  • Mini konseptli dükkanların yıllık kazançları yaklaşık 600 bin TL ile 900 bin TL arası değişmektedir, bu söz konusu kazançları aylığa vurursak yaklaşık olarak 50 bin lira ile 70-75 bin lira arası aylık net kar anlamına gelmektedir.
  • Süper konseptli dükkanlarda ise durum biraz daha farklı, bu bayiler genelde günlük ortalama 25-40 bin lira ciro yaptıklarından kar marjları çok daha yüksektir.
  • Bu bayilerin aylık ciroları 1 milyon TL’ye kadar çıkabilmekle beraber, aylık net kazançları da 80 bin lira ile 200 bin lira arası değişmektedir.
  • Sizlerde Carrefoursa bayilik şartları nelerdir hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Carrefoursa Bayilik Başvurusu İçin Gereken Bilgiler

  • Başvuranın ismi
  • İletişim bilgileri (Telefon ve mail adresi)
  • Hala yaptığınız iş ya da mevcut bayilik
  • Şirket adı
  • Konum (Franchise açılması düşünülen il)
  • Adres bilgisi
  • Başvuruya dair kısa açıklama
CarrefourSA franchise bedeli ödemeyi düşünüyorsanız CarrefourSA Bayilik Katalogu‘na ulaşmak için aşağıda ki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.carrefourkatalog.com/bayilik/page/1

Artık ben gerçekten Carrefoursa bayilik başvurusu yapmaya hazırım diyorsanız linke (https://www.carrefoursa.com/bayilik) tıklayabilirsiniz. Link CarrefourSA’nın direkt resmi, kendi internet sitesine yönlendirecektir. Carrefoursa’nın güncel iletişim bilgileri ise şöyle:

Adres: CarrefourSA Plaza Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi No: 67 A, Blok: B Maltepe /İstanbul
E-Mail: 
Telefon: 0216 655 00 00
Çağrı Merkezi: 444 10 00

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.