DOLAR

17,2791$% 0.32

EURO

17,6628% 0.56

STERLİN

20,7849£% 1.14

GRAM ALTIN

967,89%0,56

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,31

TAM ALTIN

15.670,16%-0,84

BİTCOİN

354116฿%2.11452

a

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde?

0

BEĞENDİM

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde? Günümüz ekonomik şartlarında birçok kişinin ortak hayali haline gelen zengin olmak son dönemlerin en çok araştırılan konuları arasında yer almaktadır. Birçok zengin iş adamının hayatı araştırıldığı kadar bu konu hizmet verdikleri ve iş yaptıkları sektörlerde araştırılmaktadır. Çağımızda sürekli olarak değişim gösteren bu sektörler aynı zamanda kazançları ile birlikte de pek çok kişiyi kendisine hayran bırakmayı başarmıştır. Sizlerde dünyanın en zengin insanlarının hangi sektörde faaliyet gösterdiklerine ilişkin araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda dün yanın zenginleri hani sektörde? sorusunu cevaplandırarak detayları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Dünyanın En Zenginleri Listesi 2021

  1. Jeff Bezos 190 milyar – Amazon kurucusu,

  2. Elon Musk 170 milyar dolar – Tesla ve SpaceX Üst Yöneticisi,

  3. Bill Gates 132 milyar dolar – Microsoft’un kurucusu

  4. Bernard Arnault 114 milyar dolar – Fransız iş insanı

  5. Mark Zuckerberg 104 milyar dolar – Facebook’un kurucusu

  6. Warren Buffet 87.6 milyar dolar – ABD’li yatırımcı

  7. Larry Page 82.4 milyar dolar – Google kurucularından

  8. Steve Ballmer 80.4 milyar dolar – Microsof’un eski CEO’su



  9. Sergey Brin 79.8 milyar dolar – Google kurucularından

  10. Larry Ellison 79.7 milyar dolar – Yazılım şirketi Oracle’ın kurucusu

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde

Dünya zenginlerinin sektörlerini listelerken milyarderlerin yapmış oldukları iş olanaklarını değerlendirdiğimizi sizlere dile getirelim. Bu listemizin yanı sıra pek çok iş sektörünün de öncü sektörler arasında yer aldığını dile getirebiliriz. Sizler için ön plana çıkan ve en çok kazanç sağlanılan sektörleri listeledik.

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde?

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde?

Finans ve Bankacılık Sektörü

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde sorusunun akla gelen ilk cevaplarından biri finans ve bankacılık sektörü dünya zenginlerinin en çok tercih etmiş olduğu sektörler arasında yer almaktadır. Günümüzde birçok milyarder kazançlarını finans ve bankacılık sektörü üzerinden sağlamaktadır. Sizlerde belirli bir oranda kazanç elde etmek istiyorsanız, bu sektörü tercih edebilirsiniz. Bu sektörde oldukça dikkatli davranmanızı ve doğru adımlar atmanızı öneririz.

Ayrıca şunu okuyabilirsiniz: Borsada Para Kazanmanızı Sağlayacak 10 Yöntem

Yatırım Sektörü

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde sorusunun akla gelen diğer bir sektörü de yatırım sektörü geçmiş yıllardan günümüze kadar birçok kişinin tercih etmiş olduğu sektörler arasında yer almaktadır. Birçok dünya zengini edinmiş olduğu birikimleri veya kazançlarını yatırım sektörünü kullanarak katlamayı başarmıştır. Sizlerde elde etmiş olduğunuz birikim ve kazançlarınızı altın ve dövizler başta olmak üzere yatırım sektörü üzerinde kullanarak güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Endüstriyel Hizmet Sektörü

Sanayileşmenin oldukça artmış olduğu son günlerde en çok kazandıran sektörün endüstriyel hizmet sektörü olduğunu dile getirebiliriz. Birçok girişimci ve yatırımcı tarafından tercih edilen bu sektör sağlamış olduğu kazanç ile birlikte de birçok kişinin ilgisini çekebilmeyi başarmıştır. Sizlerde bu sektör üzerinde analiz ve planlamalarınızı gerçekleştirerek güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Gayrimenkul Sektörü

Gayrimenkul sektörü tabiri caizse ölmeyen sektörler arasında yerini almayı başarmıştır. İnsanların temel ihtiyacı olan barınma ihtiyacını karşılayan bu sektör pek çok insanında oldukça güzel kazançlar elde etmesini sağlamıştır. Günümüzde halen yapımı devam eden birçok inşaatın olduğunu da düşünürsek bu sektöre olan rağbetin de oldukça fazla olduğunu dile getirebiliriz.

Tekstil Sektörü

Geçmiş yıllardan günümüze kadar birçok kişiye kazanç sağlayan tekstil sektörü günümüzde de kazandırmaya devam etmektedir. Özellikle giyim üzerine yapılan kıyafetlerin satışı konusunda kazanç elde edilen bu sektör üzerinde birçok milyarderin işlem gerçekleştirdiğini ve girişimciler ile yatırımcıların bu sektöre yöneldiğini bilmekteyiz. Sizlerde kendinize özgü bir sektör belirleyerek kazanç sağlamak istiyorsanız, tekstil sektörünü tercih edebilirsiniz.

Lüks Eşyalar Üretimi

Lüks eşyalar zenginlerin oldukça rağbet göstermiş olduğu sektörlerin başında gelmektedir. Aksesuarlardan ev eşyalarına, teknolojik ürünlerden birçok donanıma kadar üretilen bu eşyalar sektör sahiplerinin de oldukça büyük kazançlar elde etmesine olanak sağlamıştır. Sizlerde belirli sektörler üzerinde araştırma yapıyor ve hangi sektöre yöneleceğinizi düşünüyorsanız, bu sektörü tercih edebilirsiniz. Atacağınız emin ve doğru adımlar sizleri başarıya götürerek güzel kazançlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörlerde

Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörlerde

Yazılım Sektörü

Çağımızın bir gereği haline gelen yazılım sektörü insan hayatının kolay ve hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi adına da oldukça önemlidir. Dünyanın Zenginleri Hangi Sektörde sorusunda artık dünya zenginleri listesinin ilk onunda yer alan büyük bir çoğunluğun yazılım sektöründe faaliyet gösterdiğini söyleyebiliriz. Ölmeyecek bir sektör haline gelen yazılım sektörünü tercih ederek sizlerde güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GÜNCEL Sigara Fiyatları – 2022 TR
HABER Meslek Hastalığı Nedir? Maaşı ve Detayları
HABER 2021 Muhasebe Ücretleri
HABER KYK Yurt Başvurusu Ne Zaman? Bütün Detaylar
HABER Bundle Nedir? Bundle News Kimin? Paranın Nabzı Bundle App’te
HABER Araba Sahibi Olmak İçin En Ucuz ve En Pahalı Ülkeler

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.