DOLAR

17,2995$% 0.45

EURO

17,7164% 0.88

STERLİN

20,8245£% 1.35

GRAM ALTIN

970,18%0,79

ÇEYREK ALTIN

1.599,00%0,00

TAM ALTIN

15.727,63%-0,51

BİTCOİN

355551฿%2.31761

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Ek İş Yapmak İstiyorum mu Diyorsunuz

Ek İş Yapmak İstiyorum mu Diyorsunuz

0

BEĞENDİM

Ek iş yapmak istiyorum ve ne yapacağınızı bulamıyor musunuz ufak girişimcilikler, iş başvuruları gibi fikirler ile birlikte oluşturacağımız listeyi hadi beraber inceleyelim. Arabayla ek iş yapmak, ek iş olarak ticaret veya evde ek iş imkanları.

Ek İş Fikirleri

Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı)

Listemizdeki ilk iş fırsatı, evde yapılacak işler arasında en popülerlerinden biridir. Affiliate marketing ile başka kişilerin ürünlerinin veya hizmetlerinin reklamını yaparak para kazanabilirsiniz. Çoğu insan bu yöntemi evde yapılacak ek işler arasında görür ama ana gelir kaynağı olarak birçok insan kullanır. E Ticaret sitesi nasıl kurulur detaylı incelemesini okuyabilirsiniz.

Pasif Gelir Nedir? Pasif Gelir Kaynakları 2021

Blog Açmak

Bloglamak veya blog yazmak hâlâ oldukça kârlı bir iştir. Bilginizi ve ilgi alanlarınızı paylaşarak para kazanmanın harika bir yoludur. Ancak sabit bir gelir elde etmek için doğru stratejilere sahip olmalısınız. Başarılı bir blog sahibi olmanın anahtarı da doğru bir niche seçmekten geçmektedir. Seçtiğiniz niche hem uzmanlık alanınız ve tutkunuzla uyumlu olmalı, hem de büyük bir kitleye sahip olmalıdır. Eğer blogunuzu arayan birçok kişi olursa fazlasıyla trafik elde etmeniz garanti olacaktır.

Patreon’da İçerik Üreticiliği

Bir online içerik üreticisi mi olmak istiyorsunuz? Patreon’a üye olmayı düşünebilirsiniz. İşinizi beğenen kişilerden finansal destek almak için kullanılan bir kitlesel fonlama sitesidir.

El İşi Ürünlerini Online Satmak

Evde satmak için ne yapabilirim diyorsunuz ve evde yapıp satabileceğim işler diye arayış içinde misiniz? O zaman el işi ürünleri satmak size göre olabilir. Evde yapılacak ek işler arasında çok popülerdir.

eBay Üzerinde Ürün Satmak

İkinci el ürünlerin moda olmaya başlamasıyla kullanılmış ürünleri alıp satmak iyi bir iş imkanı haline geldi. Üstelik kelepir ürünler arayan kişiler daima mevcuttur.

Amazon FBA

Eğer bir Amazon satıcısı olmak isterseniz Fulfillment by Amazon programına katılabilirsiniz. Bu, eticaret devi olan Amazon’un envanterinizi, teslimatınızı ve müşteri desteğinizi yönetmelerini sağlar.

Arabayla Ek İş Yapmak

Arabayla ek iş yapmak ülkemizde diğer ülkelere göre sektör oldukça dardır. Arabayla iş yapmak benzin giderlerini, sigorta masrafları, araba km yapması veya eskimesini de değerlendirirsek ülkemizde pek karlı bir iş olarak gözükmüyor. Ama yine de böyle bir düşünceniz var ise kargoculuk, taksicilik, şehir içi veya şehirler arası yolculuklarda yolcular alabilirsiniz.

Evde Ek İş İmkanları

Evde ek iş imkanları listemizde hayatlarında pozitif değişiklikler yapmak isteyenler için harika evde ek iş fırsatları var.

Ek İş Yapmak İstiyorum

Ev onarım işleri

Tasarım ve inşaat becerilerinizi kullanarak insanların evlerini yenilemelerine yardımcı olabilirsiniz. Ev dekorasyonu konusunda doğuştan gelen bir yeteneğiniz varsa bu ek iş fırsatı tam size göre demektir.

Evcil hayvan bakımı hizmetleri

Evcil hayvanları seviyorsanız evinizden yürütebileceğiniz bu ek iş sayesinde para kazanabilir ve hayvanlarla kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Temizlik hizmetleri

Bu tür hizmetlere her zaman talep vardır ve kolaylıkla evinizden idare edebileceğiniz iyi bir iş fırsatıdır.  Bu tür işleri yapmaktan rahatsız olmuyorsanız tek başınıza çalışarak evleri ve küçük ofisleri temizleyebilirsiniz.

Evden el işi ürünler satmak

Yaratıcılığınızı devreye sokun ve becerilerinizden faydalanın. El işi ürünlerinizi online olarak satabilir, mağazalara verebilir ve özel müşteriler bularak kişiselleştirilmiş ürünler yapabilirsiniz.

Ek İş Ne Yapabilirim Erkek Yönelik

  • Berber Dükkanı
  • Salon İşletmesi
  • Tırnak Stüdyosu
  • Terzi işi
  • Meyve ve Sebze Mağazası
  • El Çantaları İş Yapmak
  • Smoothie İşi Yapmak
  • Tuğla ve Harç Mağazası
  • Aşçılık Eğitimi İşi
  • Kümes Hayvanları Ticareti

Yukarıda bulunan ek iş ne yapabilirim diye soran erkeklere yönelik meslekler belirtilmiştir. Sizde biraz çıraklık başka bir deyişle tecrübe kazanarak bu işlerden kazanç sağlayabilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.