DOLAR

17,2791$% 0.32

EURO

17,6628% 0.56

STERLİN

20,7849£% 1.14

GRAM ALTIN

967,89%0,56

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,31

TAM ALTIN

15.670,16%-0,84

BİTCOİN

354116฿%2.11452

a

Emlak Ofisi Bayilik Veren Firmalar

0

BEĞENDİM

Emlak ofisi bayilik veren firmalar eEmlak sektöründe son yıllarda birçok bayilik sistemi ortaya çıktı. Artık emlak ofisi açmak isteyenlerin mutlaka bir bayilik alması ve daha kurumsal düzeyde hizmet vermesi önerilmektedir. Emlak ofisi bayiliği aracılığıyla ülkenin her yanındaki emlaklar için kolaylıkla hizmet verebilir ve daha hızlı müşteri edinimi elde edebilirsiniz.

Türkiye artan nüfusu ile birlikte yıllar içerisinde konut ve işyeri talebinin düzenli olarak arttığı ülkeler arasında yer almaktadır. Emlak sektöründe franchise veren çok sayıda firma bulunuyor. Eğer emlak sektörüne giriş yapmayı planlıyorsanız, emlak bayiliği veren firmalar aracılığıyla bu kapsamlı iş sektöründe düşük sermayeler ile yer edinebilirsiniz.

Türkiye’de gayrimenkul – emlak sektörü en kapsamlı ve aktif iş sektörleri arasında yer almaktadır. Sektörde yer alan onlarca firma, sektördeki payını artırmak amacıyla ülkenin hemen hemen her noktasına bayilik vermektedir. Çok düşük sermaye bedelleri ile alınabilen emlak ofisi bayiliği aracılığıyla; sattığınız veya kiraya verdiğiniz her emlak için komisyon elde edebiliyorsunuz.

Bayilik Veren Firmalar listemizi mutlaka incelemelisiniz!

Emlak ofisi bayiliği almak kolaydır. Genellikle düşük sermaye bedelleri ile giriş yapılmaktadır. Elbette sektördeki büyük oyuncuların bayiliği daha yüksek sermaye talebi ile karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Ancak bu tutarlar birkaç iş almanız düzeyinde kendini amorti edebilecek seviyede bulunuyor.

Emlak Ofisi Bayilik Veren Firmalar

Emlak ofisi bayiliği almanın en büyük avantajlarından biri tüm ülkedeki emlaklara yönelik hizmet sağlayabilmektir. Bu sayede daha geniş bir alanda hizmet verebilme kapasitesine sahip olursunuz. Ancak sadece kendi şehrinizde hizmet vermek istiyorsanız ve bulunduğunuz şehir büyük bir nüfusa sahip değilse, emlak ofisi bayiliği almanız önemli bir avantaj sağlamayacaktır.

Emlak Ofisi Bayiliği Veren Firmalar

Emlak ofisi bayiliği veren firma sayısı oldukça fazladır. Her firmanın şartları birbirinden farklıdır. Bu işe girmeden önce tüm şirketlerden teklif almanızı öneririz.

EVIMBANK Evimbank Bayilik / Franchise 

Adres: Nish istanbul Office Sanayi cad. NO 44 C Blok D.80 Bahçelievler istanbul
Tel : +90 850 304 1 350
Faks :
Email : ozgur@evimbank.com
Web : www.evimbank.com.tr

REAILTY Reality World Emlak Bayilik / Franchise 

Adres : Tekstil Kent Koza Plaza A Blok Kat: 34 34235 Esenler / İstanbul
Tel : +90 444 79 34 +90 212 467 22 77
Faks : +90 212 467 22 92
Email : info@realtyworld.com.tr
Web : www.realtyworld.com.tr

REMAX Remax Emlak Bayilik / Franchise 

Adres: Cengiz Topel Cd. No:36 K:1 D:1 Bostanlı Karşıyaka / İzmir:
Tel : +90 (212) 232 48 20
Faks :
Email : franchise@remax.com.tr
Web : www.remax.com.tr

REAILTY Reality World Emlak Bayilik / Franchise 

Adres : Tekstil Kent Koza Plaza A Blok Kat: 34 34235 Esenler / İstanbul
Tel : +90 444 79 34 +90 212 467 22 77
Faks : +90 212 467 22 92
Email : info@realtyworld.com.tr
Web : www.realtyworld.com.tr

Emlak ofisi bayiliği veren firma gayrimenkul, yani bir diğer adı ile emlak sektörü, tartışmasız Türkiye’de ve diğer Dünya ülkelerinde ilgi çeken bir iş ağı olarak görülmektedir. Yatırımcıların büyük bir bölümü de emlak sektörü bayilikleri satın alıp, kendi firmasını oluşturmak ve bu alandan satış / kiralama hizmetleri sağlayabilmek adına araştırmalarını sürdürmektedir. Web sitemizin yapmış olduğu çalışmalar sayesinde Türkiye’de popüler olan yüzlerce farklı emlak sektörü markasını gözlemlemek mümkün oluyor!

Türkiye’de önemli bir yere sahip olan firmamız, sizlere bu alanda yüzlerce farklı firmanın güvencesi altında olabilmeniz konusunda da bir hizmet akışı sunmayı hedeflemektedir. Yapılan bu çalışmalar sayesinde de tamamen güvenilir bir alan oluşturmak ve aynı zamanda öne çıkan bir firma güvencesi altında yer almanızı sağlıyoruz. Yıllık ödeme sistemleri ile beraber hem bu markanın konseptini, hem de adını kullanabileceğiniz gibi; kendi gayrimenkulünü satmak isteyen kitleler “bilindik bir firma olmanızdan dolayı” sizleri tercih edecektir. Ücretli isim hakları sunan markaların yanı sıra ücretsiz emlak sektörü bayiliği veren firmalar konusunda da bir sıralama yapmaktan geri kalmadık.

Kıyaslamaları ve tercihleri bu alanda belirleyebilir, siz de sektörde önemli bir gayrimenkul firması olma şanslarına ulaşabilirsiniz. Kıyas ortamlarını sağlamak ve sizlerin öne çıkmasına yardımcı olacak bu yeni girişim hizmetlerinin tamamını doğrudan ele alabileceğiniz kategorimize göz atın. Emlak sektörü bayilikleri denildiği zaman her yıl yüzlerce farklı girişimci, yatırımlarını bu yöne doğru kaydırmakta ve sektör de önemli bir izlenim elde etmeyi de ihmal etmemektedir.

Yapılan bu çalışmalar ile beraber artık emlak sektörü bayiliği veren firmalardan herhangi birisini seçme şanslarını da tarafınıza ulaştırmaktayız. Bu hizmet algısını sizlerle buluşturmak ve firma kıyaslamalarını yapabilmeniz konusunda ise hem ücretli, hem de ücretsiz emlak sektörü bayiliği veren firmalardan herhangi birisini seçmenize yardımcı oluyoruz. Her bütçeye uygun olan girişim konuları ve yatırım araçları web sitemizin kategorilerinde sizleri bekliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.