DOLAR

17,2674$% 0.28

EURO

17,6558% 0.52

STERLİN

20,7537£% 0.99

GRAM ALTIN

968,13%0,58

ÇEYREK ALTIN

1.592,00%-0,37

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

353965฿%2.20938

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Evde Çalışarak Para Kazanma İş Önerileri

Evde Çalışarak Para Kazanma İş Önerileri

0

BEĞENDİM

Evde çalışarak para kazanma evden nasıl para kazanılacağını veya çevrimiçi olarak nasıl para kazanılacağını öğrenmek ister misiniz? Zaten var olan ev işlerinden tonlarca iş var. Ve günümüz dünyasında, çevrimiçi iş sayısı gitgide artıyor ve bu eğilimin gelecekte de devam etmesi bekleniyor. Evden yapılan bazı işler, başka biri için çalışmanızı içerir veya kendi işinizi bile kurabilirsiniz. Ve evet, evden tam zamanlı bir gelir bile kazanabilirsin.

Evde Çalışarak Para Kazanmak Fotoğraf Satmak

Fotoğraf beceriniz var mı veya görüntülerin talep edildiği bir bölgede mi yaşıyorsunuz? International Living , “Stok fotoğraf web siteleri, hayal edebileceğiniz neredeyse her konuyu kapsayan devasa fotoğraf depolarıdır” diyor . Peki nasıl çalışıyor? Fotoğrafçılar, görüntülerini çok sayıda devasa veritabanından herhangi birine yükleyebilir ve dergi editörlerinin, tasarımcıların veya web sitesi olan herhangi bir kuruluşun bunları satın almasına olanak tanır. Ve stok web sitelerinin güzelliği: Fotoğraflar istediğiniz sayıda satılabilir – böylece hiç çaba harcamadan para kazanmaya devam edebilirsiniz. Kontrol edilecek fotoğraf siteleri arasında Shutterstock , Photoshelter ve Getty Images bulunmaktadır.

Evde Çalışarak Para Kazanma İş Önerileri

Nasıl Yapılır Videoları Oluşturun

International Living, ” Son yıllarda, YouTube her türden video kursları ve kılavuzları için başvurulan kaynak haline geldi ,” diyor. “Eğitmenler, yalnızca ödeme yapan müşterilere abonelik ücreti veya parola korumalı içerik alarak videolarından para kazanabilirler.” Bu makale, YouTube’da bir ayda 100.000 ABD doları kazanan bir emlakçıdan bazı ipuçlarını paylaşıyor . International Living’den başka bir tavsiye : İnsanların aradığı cümleleri öğrenin. Olası arama ifadelerini bulmak için, YouTube’un arama çubuğuna “nasıl yapılır [konunuz]” yazmaya başlayın ve otomatik doldurma açılır menüsünde hangi ifadelerin oluşturulduğuna dikkat edin. Video başlığınızı, açıklamanızı ve etiketlerinizi yazarken aynı anahtar kelimeleri kullandığınızdan emin olun.

Metin Yazarı Olun

Nerede yaşarsanız yaşayın büyük bir gelir elde etmek ister misiniz – Latin Amerika’da deniz kenarında bir ev, tarihi bir Avrupa şehri veya hatta bir Yunan adasında? Metin yazarlığı sizin için ideal olabilir. International Living’e göre , “metin yazarlığı, fırsatlarla olgunlaşmış mega bir endüstridir. Ve onu yeni pazarlama mesajlarıyla besleyebilecek insanlara özlem duymak ve serbest metin yazarının yaşam tarzının en iyi faydalarından biri, ABD doları cinsinden ödeme alabilmenizdir… ancak dünyanın hemen hemen her yerinde yaşayabilmenizdir. ” Express Writers’ın metin yazarı olma konusunda ipuçları vardır ve aynı zamanda işler için bir kaynaktır.

Evde Çalışarak Para Kazanma İş Önerileri

İngilizce Öğretin

Evde Çalışarak Para Kazanma için İngilizce öğretebilirsiniz. International Living, “Anadili İngilizce olan biriyseniz, farkında olmayabilirsiniz, ancak size dünyanın her yerinden düzenli bir maaş çeki verebilecek eğlenceli, taşınabilir bir gelir için ihtiyacınız olan bir numaralı niteliğe zaten sahipsiniz,” diyor International Living. Bazı kaynaklar arasında  GoOverseas.com , TeachAway ( Çinli öğrencilere çevrimiçi olarak her İngilizce) , iTutorGroup ( Tayvanlı çocuklara ve yetişkinlere her bir İngilizce çevrimiçi) ve English Hunt ( Kore’deki yetişkin öğrencilere telefonda her İngilizce) dahildir.

İlgi Alanlarınızı Kazandıran Bir Podcast’e Dönüştürün

Evde Çalışarak Para Kazanma, International Living, “Podcasting karmaşık olmak zorunda değil ” diyor. Bir mikrofon, dizüstü bilgisayar ve ücretsiz kayıt yazılımı ile çalışmaya hazır olacaksınız. Ayrıca, podcast’lerin her gün yayınlanması gerekmez (haftada bir en iyisidir) ve kısa olduklarında daha iyidir. Bir podcast’ten para kazanmanın birkaç yolu vardır. Bunlardan en bariz olanı ticari sponsorluktur, ancak bunu kendi ürün veya hizmetlerinizi tanıtmak için bir platform olarak da kullanabilirsiniz. NPR’nin burada bir podcast başlatmak için harika bir rehberi var.

Sermayesiz Evden Para Kazanma Yöntemleri



Bir İçerik ve Web Geliştirme İşi Kurun

Web ve içerik geliştirmeyi nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? Bu hizmetleri, güzel web siteleri geliştirmeyi kolaylaştıran çevrimiçi araçlar aracılığıyla herkese sunabilirsiniz. Bazı kaynaklar arasında WordPress , Weebly ve Joomla bulunur.

WordPress hakkında bilgiler almak için YLDRN WordPress sayfasını inceleyebilirsin.

Tercüman ve Tercüman Olun

Başka bir dil konuşuyor musun? Yabancı toplulukları bulduğunuz ve İngilizcenin ilk dil olmadığı her yerde, sözlü çeviri ve çeviri hizmetlerine ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca çevrimiçi çeviri ve yorumlama da yapabilirsiniz. Burada tercüman veya tercüman olmak için bir dizi kaynak bulacaksınız; en iyilerinden biridir WELOCALIZE üst sırada, bu listenin t op 2020 yılında uzak işler için 20 şirket.

Para biriktirmenin 10 yolu

Drop-shipping’i deneyin

Drop-shipping’i duydunuz mu? Satıcının gerçekte fiziksel bir envantere sahip olmadığı bir perakende yöntemidir. Bunun yerine, bir müşteri bir sipariş verdiğinde, ürünü üçüncü bir taraftan satın alırsınız ve doğrudan müşteriye gönderir. International Living , “Bu, ürünlerinizi saklamak veya envanterinizi korumak için hiçbir zaman tek kuruştan fazla para harcamak zorunda kalmayacağınız anlamına geliyor” diyor . “Ve yatırımınızı telafi etmek için yeterince satmayı umarak asla toplu olarak ürün satın almak zorunda kalmayacaksınız.” Bu yöntem eBay veya Amazon gibi çevrimiçi satış platformlarıyla yapılabilir . Shopify’ın bu yararlı makalesinde drop-shipping hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Dijital Pazarlama Nedir? hakkında bilgi almak için ziyaret edebilirsiniz.

E-Kitap İşine Girin

E-kitap işi para kazanmanın harika bir yoludur. Kendinizinkini oluşturabilirsiniz ( Kindle’ın nasıl yapılacağına dair bir kılavuzu vardır). Veya zaten basılı olarak yayınlanmış bir kitabı bulun ve çevrimiçi yayınlaması için lisanslayın. Yazara, net satışlara dayalı olarak% 8-15 telif ücreti veya çevrimiçi yayın hakları için bir kerelik ödeme yapabilirsiniz.

Bir Çevrimiçi Kurs Oluşturun

Veya bir e-kitap yazmanın ötesine geçin ve öğreticiler, PDF indirmeleri ve videolar içeren tam bir çevrimiçi kurs oluşturun. Pasif gelir yaratmanın harika bir yoludur çünkü insanlar bilgi için para ödeyecek ve kendi hızlarında gidebilir veya kursla ilgili soruları özel bir grupta yayınlayabilirler. İşte çevrimiçi kurslar oluşturmak ve satmak için bir kaynak: LearnWorlds , herkesin çevrimiçi bir program oluşturarak bilgi ve deneyimlerinden yararlanmasını mümkün kılar.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.