DOLAR

17,2800$% 0.35

EURO

17,6923% 0.74

STERLİN

20,8310£% 1.39

GRAM ALTIN

968,50%0,62

ÇEYREK ALTIN

1.597,00%-0,06

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354632฿%1.80051

a

Evde Yapılacak İşler Kazançlı İmkanlar

0

BEĞENDİM

Evde yapılacak işler ek gelir elde etme şansını yakalayın. Evden yapılacak ek işler ile aile ekonominize ek gelir sağlayabilirsiniz. Eskiden evden çalışmanın boş bir hayal olduğu bir zaman vardı, ancak son zamanlarda kendi evinizde yapabileceğiniz işlerde bir artış oldu.

İster bir şirket için uzaktan çalışmak isterse kendi işinizi kurmak olsun, evden çalışma fırsatlarının sıkıntısı yoktur. Burada, birçoğu ortalama Amerikan maaşından daha fazlasına denk gelen yıllık kazanç sağlayabilecek bir sürü seçenek var.

Satış Ortaklığı

Bağlı kuruluş pazarlamasına aşina olmayanlar için , yalnızca bir komisyon kazandığınız yönlendirme pazarlamasıdır. Diyelim ki bir web siteniz var ve Amazon’da bir kitaba atıfta bulunuyorsunuz . Ziyaretçi satış ortağı bağlantısını tıklayıp kitabı satın aldığında, Amazon size satışın bir yüzdesini ödeyecektir. İnsanlar bağlı kuruluş pazarlamasını severler çünkü birkaç başlangıç ​​maliyeti ile pasif olarak para kazanmaya başlayabilirler.

Video Editleme

Televizyon, filmler, video oyunları ve diğer medya türleri için animasyon ve görsel efektler oluşturabilen, sanatsal ve yaratıcı bir birey misiniz? Daha sonra evde serbest animatör olarak çalışabilirsiniz. Şahsen, Upwork gibi sitelerde animatörlerin saatte 25 ila 106 dolar arasında para kazandığını gördüm. Evet yanlış görmediniz DOLAR ile kazanç sağlama imkanı.

Evde Yapılacak İşler

Blogger

Blog yazmak ucuzdur ve yapmaya başlaması kolaydır. En sevdiğiniz müzik veya yemek hakkında yazmak kadar basit olabilir ve sonunda sitenizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Blogunuzda para kazanma söz konusu olduğunda sabırlı olmanız gerektiğini unutmayın. Blog yazarak nasıl para kazanılır rehberine hemen tıklayın!

Çocuk Bakıcısı

İster sadece birkaç saat, ister tüm gün için olsun, evinizden bir çocuk bakımı işletmesi yürütmek kazançlı olabilir. Sadece doğru lisansları ve izinleri aldığınızdan emin olun.

Danışmanlık

Belirli bir alanda deneyim ve bilginiz varsa, bunu başkalarıyla paylaşmayı düşünün. Örneğin, bir muhasebeci veya avukatsanız, küçük işletmelere güzel bir kuruş için tavsiyelerde bulunabilirsiniz . Ayrıca, yeni bir yazılım programının nasıl kullanılacağı veya nasıl daha çevre dostu olunacağı konusunda işletmelere danışabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Mükemmel iletişim becerilerine sahip misiniz? Ayrıca sabit hattınız ve güvenilir internetiniz var mı? Daha sonra müşteri hizmetleri temsilcisi olarak saatlik olarak çalışabilirsiniz.



Veri Girişi

İşletmeler için veri girişi, işlerin en heyecan verici olanı değildir. Ancak, daha önce herhangi bir deneyime ihtiyacınız yok ve saat başına 10 dolardan başlayabilirsiniz.

Kopya Yazma

Evinizden işletmeler için kopya yazabilir ve bazı durumlarda bir kaç bin TL kadar kazanabilirsiniz. İş bulmak için Fiverr,Upwork, Sahibinden, LinkedIn deneyin.

E-ticaret Mağaza Sahibi

E ticaret sitesi kurarak günlük bir kaç saatinizi ayırarak ticaret yapabilirsiniz. Detaylı bilgilere ulaşabilmek için Girişimcilik kategorisini inceleyebilirsiniz. Affiliate Marketing hakkında daha detaylı bilgilere ulaşın!

Düzenleme ve Düzeltme

Veri düzenleme, video düzenleme gibi işleri üstlenerek günlük bir kaç saatinizi ayırarak gelir sahibi olabilirsiniz. Serbest çalışma saati çalışması ile şirketler, kişiler ile anlaşabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz.

Grafik Tasarımcı

Birçok işletme, logolarını, web sitelerini veya görsel reklamlarını tasarlayacak birine ihtiyaç duyar.

El Yapımı Zanaatkar

Takı veya mobilya gibi el yapımı ürünler yapıyor musunuz? Öyleyse, bir Etsy mağazası kurmayı ve el yapımı el sanatlarınızı çevrimiçi satmayı deneyin.

Eğitmen

Bir müzik aleti çalmayı biliyor musun? İnsanları şekle sokabilir misin? Bilginiz veya deneyiminiz ne olursa olsun, bazı kişiler, ister yüz yüze ister çevrimiçi olsun, bu bilgileri onlarla paylaşmanız için size ödeme yapacaktır.

İnternet Güvenliği Uzmanı

Bir internet güvenliği uzmanı olarak, ağları güvenlik tehditlerine karşı izler ve güvenlik standartlarını uygularsınız. Ayrıca veri koruma sistemleri de kurabilirsiniz. Çevrimiçi güvenliğin gördüğü ilgi göz önüne alındığında, bu işin önümüzdeki birkaç yıl içinde istikrarlı bir şekilde büyümesi bekleniyor.

Evcil Hayvan Bakımı

Hayvanların etrafında olmayı seviyor musun? Ayrıca evcil hayvanları temizlemek ve şekillendirmek için yeterince sabırlı mısınız? Eğer öyleyse, bu harika bir ev tabanlı iş olabilir.

Sosyal Medya Yöneticisi

Sosyal medya hesaplarını yönetmek için birine ihtiyaç duyan birçok kuruluş var ve bazıları onlar için tamamen bir sosyal medya stratejisi geliştirmenizi bile isteyebilir.

Anket İlanları

Bu sizi milyoner yapmaz, ancak her ankete katıldığınızda, alışveriş alışkanlıklarınızla ilgili soruları yanıtladığınızda veya bir ürünü incelediğinizde 1 ila 50 dolar arasında ödeme alabilirsiniz. Size genellikle çek, PayPal veya daha sonra hediye kartları için kullanılabilecek puanlarla ödeme yapılır.

Çevirmen

Başka bir dilde akıcı mısınız? Belgeleri çevirerek veya tercüman olarak bu beceriden geçiminizi sağlamaya başlayın.

Ses Oyunculuğu

Altın bir sesiniz varsa, saatte 56 ila 72 dolar arasında bir yer kazanabilirsiniz.

Web Geliştirici

İnternet siteleri oluşturup reklam kazancı veya kurumsal ve kişisel internet siteleri oluşturup satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Evde Paketleme İşi

Evde Paketleme İşi, zarfların veya kutuların belirli malzemelerle doldurulmasını ve ardından bunları müşteriler tarafından sağlanan adreslere gönderilmesini içerir. Pozisyona bağlı olarak bu, ürün montajını, bir başlangıç ​​kitiyle eğitimi veya belirli ürünler için kullanılacak en iyi ambalaj türünü belirlemeyi içerebilir. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için linke tıklayın Evde Paketleme İşi Nedir?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BORSA Kosgeb Destekleri Hangi İşleri Destekliyor?
BORSA Paribu Nedir? Paribu Nasıl Kullanılır?
BORSA Tradingview Nedir Nasıl Kullanılır?
BORSA En Başarılı Borsa Kanalı
BORSA Harçlık Avans Nedir? Harçlık Avans Kullanımı
BORSA Birleşim Mühendislik BRLSM ile Halka Arz oluyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.