DOLAR

16,1251$% 1.21

EURO

17,2782% 1.36

STERLİN

20,1387£% 0.36

GRAM ALTIN

964,33%1,66

ÇEYREK ALTIN

1.571,00%1,08

TAM ALTIN

15.156,67%-0,04

BİTCOİN

471357฿%-2.67114

a

Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

0

BEĞENDİM

Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti hakkında bütün detayları Paranın Nabzı’nda bulabilirsiniz. Bayilik veren firmalar listemizde bugün Gratis Bayiliği var.

Gratis Bayilik Şartları, firma tarafından belirlenmiş olup, şartları sağlayan ve yeterli yatırım maliyeti bulunan tüm yatırımcılara sağlanan hizmetlerin başında geliyor. Gratis, Türkiye’nin köklü firmalarından biri olup, bir çok şehirde hizmet veriyor ve bu hizmet ağını da sürekli güncel tutmaya çalışıyor. Türkiye’nin kozmetik sektöründe çok hızlı büyüyen markalarından birisi olan Gratis, 2009 yılında kurulmuştur. Yapmış olduğu kampanyalar ve çeşitli indirimlerle de adından sıkça söz ettirmiştir. Hatta elde ettikleri müşteri potansiyeli ile de internet üzerinde bir çok mizah sayfasına bile konu olan Gratis, 7’den 70’e herkese hizmet veren bir kozmetik firmasıdır. Gratis bayilik veriyor mu? Gratis franchising şartları nelerdir?

Gratis bayilik veriyor mu ve Gratis nasıl açılır sorularını girişimcilerden duymaktayım. Türkiye’nin en büyük kozmetik mağaza zincirlerinden birine sahip olan Gratis, 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Özellikle kadınların ilgi odağı konumunda olan kozmetik markası, düzenlediği indirim kampanyalarla adından daha da fazla söz ettirmektedir. Popüler olduğu için de girişimciler, bu sektöre yatırım yapmak istemektedirler.

Kozmetik sektörü zaten son yılların yükselişte olan sektörü. Bu nedenle Gratis bayilik alma şartları, araştırılmaktadır. Çünkü büyük bir marka altında işe girmenin birçok avantajı olmakta.

Ben de bu rehberimde sizlere Gratis Franchise şartları neler ve Gratis nasıl açılır onu anlatacağım.

Gratis Nedir?

Gratis nedir? Gratis Demir SABANCI tarafından 2006 yılında kurulmuş olan Sedes Holding’in bünyesinde, 2009 yılında kişisel bakım ve kozmetik sektöründe hizmet vermek üzere Gratis kurulmuştur. Kuruluşundan bu güne, Türkiye’de en çok tercih edilen kozmetik mağazalarından biri olmuştur.

Günümüzde 500’ün üzerinde şubesi bulunan Gratis, her yıl açtığı yeni mağazalarla ağını genişletmektedir. AVM’lerde ve cadde üzerlerinde birçok Gratis mağazasını görebilirsiniz.

Gratis Kart adı verilen alışveriş kartları ile müşterilerine kolaylıklar sağlayan firmanın şuanda 5 milyonun üzerinde üyesi bulunmaktadır. Bu kişilere Gratis Kart veriliyor ve kampanyalardan faydalanabiliyorlar.

Firmanın bu kadar hızlı büyümesinde, müşterileriyle olan ilişkileri, sundukları kampanyalar, her yerde ulaşılabilir olmaları, çalışanlarını eğitip tek tip hizmet sunmaları ve en iyi markalarla çalışmaları etkilidir.

Gratis bayilerinde neler bulunur? Kadın ve erkek saç ve kişisel bakım ürünleri, makyaj ürünleri, parfümler, cilt bakım ürünleri, ağız bakım ürünleri, bebek ve çocuk ürünleri, ve duş ürünleri bulunmaktadır. Bunların dışında da çeşitli ürünler bulunmaktadır.

Önemli ve ünlü markaların ürünleri de Gratis mağazalarında bulunabilmektedir. Eğer buradan alışveriş yapmak istiyorsanız, az önce bahsettiğim Gratis Kart’tan almanızı tavsiye ederim. Çünkü çeşitli indirim ve kampanyalar olmakta. Ayrıca diğer markalarla da anlaşmalı olduğu için kıyafet gibi ürünleri de indirimli şekilde alabiliyorsunuz.

Gratis Bayilik Veriyor Mu?

Gratis bayiliği almak için çeşitli şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Gratis, kozmetik ve kişisel bakım kapsamında sektörün en hızlı büyüyen firmalardan biridir. Bundan dolayı da girişimcilerin en çok takip ettiği firma olarak 2009 senesinden beri hizmet vermektedir. Gratis 500’e yakın şubesi ile her geçen gün daha hızlı büyümektedir. Bayilik bedelleri ve franchise sistemi hakkında da detaylı bilgi vermektedir. Ancak bunun öncesinde gelin hep beraber firmayı inceleyelim.

Firmanın gelişim sürecine göz atacak olursak, Gratis Kart kullanıcılarının sayısı bile 4 milyona ulaşmış vaziyette. Gratis, bayilik ve Franchise sistemine girmeyeceğini duyuran firmalar arasında bulunmaktadır. Farklı satış noktalarını kendi bünyesinde açmayı tercih etmektedir. Personellerini bizzat eğitimden geçirerek çalıştıran Gratis, profesyonel şube kurumları ve profesyonel personelleri ile ön plana çıkmaktadır. Peki Gratis bayiliği almak mümkün müdür? Gratis bayilik ücreti ve bayilik şartları nedir?

Firma bayilik vermese de bazı firmalarla işbirlikleri yapabilmektedir. Bu firmalarla çalışmasının sebebi karını artırmak ve daha da yayılmayı sağlamaktır. Eğer siz de bu konuda firmaya değer katabileceğinizi düşünüyorsanız, firmayla iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçerken bazı faktörlere dikkat etmeniz gerekiyor.

  • Firmanızın madi gücünü belirtmeniz gerekiyor.
  • Gratis firması ile ne gibi konularda çalışılmak istendiği açık şekilde anlatılmalıdır.
  • Firmaya hangi konularda avantaj sağlanacağı, Gratis’e anlatılmalıdır.

Eğer bu şartları sağlayabilirseniz, Gratis ile çalışma şansınız olabilir. Çünkü firma kendini daha çok geliştirmek ve genişlemek için bu gibi anlaşmaları değerlendirmekte. Değerlendirmelerde de en çok sermaye gücüne dikkat ettiklerini söyleyebiliriz.

Yani iyi bir sermaye ve fikriniz olursa, Gratis ile işbirliği yapabilmeniz mümkün hale gelebilir. Tabi ki bayilik alamayacağınızı tekrar hatırlatmak isterim.

Gratis Bayilik Ücreti Nedir?

Gratis bayilik ve franchise vermediği için herhangi bir ücret söz konusu değildir. Gratis kozmetik firması, mağazaları kendisi açmaktadır. Yukarıda bahsettiğim gibi firmayla sadece işbirliği yapabilme şansınız bulunmaktadır. Bu nedenle bayilik almak için uğraşmanıza gerek yok.

Gratis Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bayilik alınamacağını tekrar tekrar söylemek istiyorum. Onun için çeşitli şekillerde araştırma yapanlar için bu başlıkları açtım. Gratis ile çalışabilmek için şirketinizin maddi gücü hakkında Gratis’i bilgilendirip ikna etmelisiniz.

Gratis açacağı şubeleri ve koşulları kendisi belirlemektedir. Bunun için Gratis ile nasıl bir iş birliği yapabileceğinizi düşünüp proje haline getirmelisiniz. Projenizi de etkili ve ikna edici şekilde firmaya sunmalısınız.

Eğer projeniz onay görürse, sizinle istediğiniz alanda çalışmak isteyeceklerdir. Bunun için Gratis bayilik almak gibi bir düşüncenin peşinden koşmak yerine proje üretmeyi tercih etmelisiniz.

Gratis bayilik konseptleri de araştırılmaktadır. Ancak Gratis bayilik sistemi diye bir şey yoktur. Önümüzdeki günlerde de olacak gibi görünmemektedir.

Gratis ile başvurunuzla ilgili iletişime geçmek için aşağıda vereceğim kanalları kullanabilirsiniz.

Gratis İletişim Bilgileri

Gratis müşteri hizmetleri her gün 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

  • ÇAĞRI TELEFON: 0850 210 69 00
  • Telefon: 0 212 705 26 00 ( Genel Müdürlük )
  • Adres: Cömert Sk. Yapı Kredi Plaza C Bl. Levent Beşiktaş / İSTANBUL
  • Telefon: 0 850 210 69 00
  • Web Sitesi: www.gratis.com
  • E-Posta: info@gratis.com

Gratis Bayilik Şartları 2022

Gratis bayiliği almanın şartları oldukça hızlı büyüyen Gratis markası için araştırılan konuların başında gelse de Gratis bayilik ve franchise sistemine girmemektedir. Türkiye’nin en önemli kişisel bakım ve kozmetik firmalarından biri olan Gratis, bayilik sistemi ile çalışmamaktadır. Fakat, Gratis firması bayilik süreci dışında, farklı partnet şirketlerle çalışabilmektedir. Şirketler genel itibari ile kar elde etmek için kurulur. Şayet Gratis’e artı değerler katabileceğine inanan şirketler bulunuyorsa bu noktada Gratis ile iletişime geçilebilir. Bunun için koşullar ise:

  • Sermaye gücünün belirtilmesi gerekmektedir.
  • Gratis ile hangi noktalarda çalışılmak istendiği profesyonel olarak sunulmalıdır.
  • Gratis’e artı olarak katılabilecek değerler sunum olarak hazırlanmalıdır.
  • Bayilik haricinde uygun koşulları sağlayan şirketler, Gratis ile çalışabilmektedir.

Şirketin üst departmanları özellikle şirketin geliştirilmesi için çalışmaktadır. Bayilik haricinde, profesyonel olarak anlaşmalar yapılabilmektedir. Sermaye gücü, bu noktada en önemli unsurların başında gelmektedir. Yazımızın ilk bölümlerinde Gratis’in bayilik vermediğini söylesek de, ciddi anlaşmalar yapılarak iş birliği yapmak mümkündür.

Gratis Bayilik Bedeli 2022

Gratis bayilik bedeli 2022, Gratis bayiliği bedeli fiyatları internet sitesinden iletişim ağlarından ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz. İnternette verilen hiçbir rakam doğrululuğu kesinlikle yoktur!

Gratis Bayilik Ücreti ve Bedeli

Gratis bayiliği almanın ücreti bulunmamaktadır. Gratis firması, franchise vermemektedir. Gratis, açtığı tüm şubeleri kendi bünyesi kapsamında açmaktadır. Bundan dolayı da Gratis için franchise bedelinden söz edilememektedir. Gratis ürünleri ise; bebek ve anne ürünleri, ağız bakım ürünleri, çocuk ürünleri, erkek bakım ürünleri, kadın bakım ve kozmetik ürünleri, saç bakım ürünleri, cilt bakım ürünleri, koku ürünleri ve tüm kozmetik ürünler Gratis mağazalarından bulunabilmektedir. Gratis mağazaları, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulmuştur.

Gratik Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gratis bayilik başvurusu yapmak için öncelikli olarak şirketinizin sermayesi hakkında Gratis’e direkt olarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Gratis, franchising vermeyen bir firmadır. Bundan dolayı da Gratis firması kendi belirlediği koşullar ve belirledikleri lokasyonlar kapsamında bayilik ve şube açmaktadır. Gratis ailesine katılmak isteyen firmaların bu noktada Gratis ile nasıl çalışma sistemi oluşturabileceklerine dair sunum hazırlaması gerekebilmektedir. Özellikle her geçen gün daha çok büyüyen Gratis ailesi için bayilik almak isteyen girişimciler, ne yazık ki bayilik sistemi ile çalışmadığı için Gratis mağazası açması mümkün değildir.

Sedes Holding bünyesinde Demir Sabancı tarafından kurulmuş olan Gratis, en popüler mağazalardan biri olarak kendi mağazalarını, Gratis bünyesinde açmaktadır. Gratis müşteri sayısı milyonları aşmış durumdadır. Gratis Kart sistemini kullanan aktif 4 milyon kullanıcısı olduğu için kar hedefleri oldukça yüksek olmaktadır. 4 milyon hazır kullanıcı özellikle kampanya ve fırsatlardan yararlanmak için hazır beklediği için birçok girişimci Gratis bayilik almak istemektedir. Fakat Gratis bayilik sistemi ile çalışmadığını açıklamıştır. Türkiye’nin her yerinde kendi şubesini açan Gratis, şubelerinde çalışan tüm personellerine de eğitim vermektedir. Özellikle Gratis Kart aracılığı ile diğer birçok büyük mağazadan indirimli alışveriş yapılabilmektedir. Bu noktada girişimciler, Gratis Kart için kampanya ya da indirim fırsatları anlamında Gratis ile iş birliği yapmayı teklif edebilir.

Gratis Bayilik Konseptleri

Gratis bayiliğinin konseptleri özellikle Gratis’in büyüme gücünden faydalanmak isteyen girişimcileri yakından ilgilendirse de Gratis, bayilik sistemi ile çalışmayan firmalar arasındadır. Gratis firmasından bayilik almak mümkün olmasa da sermaye gücü yüksek şirketler, Gratis ile uygun koşulları sağlaması sonucunda profesyonel olarak çalışma başlatabilir. Bu aşamada:

  • Gratis ile şirket yetkilileri aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.
  • İrtibata geçtikten sonra sunumları ve Gratis firmasının değerine katkıda bulunabileceğini noktaları ifade etmek için toplantı talep edebilirsiniz.
  • Bu noktada Gratis aracılığı ile tüm bilgi ve detayları öğrenebilirsiniz.
  • Gratis bilgi alma sistemleri, hafta içi mesai saatleri arasında çalışmaktadır.

Yine aklınıza takılan soruları firma ile iletişime geçerek öğrenebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Gratis ‘in ürünleri arasında;  bebek ve anne ürünleri, ağız bakımı ürünleri, çocuk ürünleri , erkek ve kadın bakım ürünleri, duş ve banyo ürünleri, saç bakım ürünleri, cilt bakım ürünleri, koku ürünleri ve değişik yenilikçi renkli kozmetik ürünler gibi bir çok çeşitli ürün bulunmaktadır.

Not: Gratis firmasından edindiğimiz son bilgiye göre Gratis franchise vermemektedir. Tüm şubelerini kendi bünyesinde açmaktır. Bu sebepten dolayı gratis franchise bedeli olmamaktadır. Gratis franchise verdiğinden buradan sizlere bilgisini aktaracağız.

Gratis Nasıl Açılır?

Gratis şu an da franchising vermemekte olduğu için Gratis firması kendi belirlediği şartlar ve belirledikleri lokasyonlar doğrultusunda bayilik ve şube açmaktadır.

Sizler de kozmetik sektöründe hızla büyümeye devam eden Gratis ailesine katılmak için Gratis bayilik alma ve şartları hakkında; aşağıda vermiş olduğumuz irtibat bilgileri vasıtasıyla şirket yetkilileri ile irtibata geçerek, bayilik koşulları ile ilgili daha detaylı bilgi alabilir. Bilgi alma ve müracaat işlemleri için hafta içi mesai saatleri arasında aramanız gerekmektedir.

Gratis Bayilik Başvurusu

Gratis bayilik başvurusu ve franchise almak için öncelikle firmanın istediği koşulları yerine getirmeniz gerekmekte. Başvuru sürecinde sizden bir kaç evrakla alakalı bilgi girmeniz istenebilir. Firma niyetinizin ciddi olduğunu görür ve belgeleriniz de eksiksiz olursa Gratis franchise başvuru sonucunuz olumlu sonuçlanacak ve firma size sonraki süreçte gereken belgeler için ulaşacaktır.

Gratis bayilik başvuru formu sizden şu gibi bilgileri isteyecektir:

  • İsim – soy isim
  • Cep telefonunuz
  • Mail adresiniz
  • Bayinizi Açmak İstediğiniz Lokasyon
  • Kiralayacağınız dükkan kime ait
  • Dükkan kira ise kira bedeli
  • İl, ilçe, mahalle, cadde, kapı no
  • Fatura unvanı
  • Depo alanı genişliği
  • Mesleğiniz ve şimdiki işiniz
  • Açacağınız yerin yakınlarındaki rakip dükkanlar
  • Tercih etme sebebiniz

Gratis bayiliği başvurusu firmanın resmi internet sitesi üzerinden yapılmakta. Haricinde yüz yüze görüşüp bayilik başvurusu yapabileceğiniz bir genel merkez bulunmamakta. Firmanın başvuruların her birini özenle incelediğini belirtmekte fayda var. Gratis franchising başvurusu sonucuna firma yetkilileri başvurunuzu titizlikle inceleyip olumlu veya olumsuz mutlaka dönüş yapacaklardır.

Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.