DOLAR

17,2793$% 0.35

EURO

17,6742% 0.64

STERLİN

20,8030£% 1.25

GRAM ALTIN

967,63%0,53

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,37

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354800฿%2.07535

a

Halk Ekmek Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

0

BEĞENDİM

Halk ekmek bayilik başvuru yeni bir iş alanı oluşturmuştur. Halk ekmek büfesi açmak isteyen insanlar için ne gibi şartlar sağladığını açıklıyoruz. Halk ekmek bayilik Türk insanın ekmeğe olan bağımlılığı sayesinde sürekli müşteri çekebilecek türden bir iştir.

Halk Ekmek Firması Hakkında Bilgiler

Halk ekmek firması hakkında bilgiler ise şöyle. 1978 senesinde açılan halk ekmek firması, haksız üretim ve kazançlara dur demek için kurulmuş bir iş sektörüdür. Halk ekmek firması vatandaşlara dost bütçesi ile çok uygun fiyatlara sahiptir. Halk Ekmek ilk önce Edirnekapı’daki fabrikasıyla çalışmalarına başlamıştır.

Temizliğe ve hijyene dikkat edilerek kesinlikle el değmeden hazırlanan ekmekler daha sonra bayiliklere gönderilir ve ekmek gibi un ürünlerinin satışı bu sayede sağlanmış olur. Böylece, dar geliri olan vatandaşlara iş istihdamı sağlanmış olmaktadır.

Çok temiz koşullarda ve fiyatları bakımından çok uygun olan Halk Ekmek Firması ile diğer sektörlere göre daha risksiz bir kazanç yöntemi olacaktır.

Halk Ekmek Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halk Ekmek Bayilik Şartları

Halk ekmek bayilik şartları için ise Belediyeler büfeler kurup orayı çalıştıracak biri için ilan açarlar veya siz bir büfe yeri belirleyip bulunduğunuz belediyeye başvuru yaparak oraya bayilik isteyebilirsiniz.

Halk ekmek bayiliği ya altyapısı bayilik için elverişli olan bakkal, market, cafe ve restaurant olarak işletilen işletmelere verilir ya da belediye halk ekmek satmak için çeşitli büfeler kurar ve bunların işletme hakkını satışa çıkarır.

Eğer siz bir yer belirleyip açmayı düşünüyorsanız, bir büfeyle diğeri arasında en az 100 metre mesafe olduğunu kontrol etmezseniz aksi takdirde açamazsınız.

Diğer seçenek olan belediyenin kurduğu bayiliklerden birini işletmeyi tercih ederseniz, sizden aylık çok cüzî bir miktar kira alınacaktır. İstenecek bu kira çok yüksek olmayıp yerine göre değişecek bir rakama sahiptir ve genellikle 2000 lira civarına kadar değişiklik gösterir.

Halk ekmek bayilik için başvuru yapmanın başlangıcı, SGK’dan alacağınız asgari ücretten az gelirinizin olduğunu belirten bir belge almanızdır. Halk ekmek bayilik için bu size bir adım öne çıkaracaktır. Tabi ki vergi levhası, noter tasdikli kira sözleşmesi, adli sicil kaydı, teminat ve kefil gibi istenen pek çok başka belge de mevcuttur fakat bunlar yerine göre değişiklik gösterebilir.

Belgeleri hazırlamadan önce halk ekmek bayilik açmayı istediğiniz il veya ilçenin belediyesine gidip oranın şartlarını öğrenmeniz sizin için en iyi seçim olacaktır. Bazı iller veya ilçelerde Halk ekmek bayilik verme işlemleri kura usulü ile de yapılır. Düzenli olarak bu ilanları takip etmekte fayda vardır.

Halk Ekmek Bayilik Maliyeti

Halk ekmek bayilik maliyeti için Başta yani kurulma aşamasında yerine göre değişen miktarlarda belirli bir ücret talep ediliyor. Bu belirlenen ücret zaman zaman değişiklik gösterebilir. Ama şu unutulmamalıdır halk ekmek bayilik fırsatı dar gelirli vatandaşlar için olduğu için yüksek miktarlarda ücret talep edilmemektedir. Kaldı ki kar marjının görece yüksek olması da bu gideri gözden çıkarmaya değecektir çünkü verdiğiniz o parayı önünüzdeki 1 ay içinde kazancınızla birlikte cebinize tekrar koyabiliyorsunuz.

Halk Ekmek Bayiliği Kar Marjı

Halk ekmek bayiliğinin kazancı ve kar marjı açılan halk ekmek bayiliğinin gelir durumu ve potansiyel nüfus sayısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ortalama gelişmişlikte bir yer üzerinden düşünürsek, bir halk ekmek bayiliğinin kar marjı ortalama yüzde 20 civarındadır ve gerçekten tatmin edici seviyede bulunur.

Halk Ekmek Bayiliği Aylık Ne Kadar Kazandırır?

Halk ekmek bayiliği aylık ne kazandırır peki? Ortalama gelir durumuna sahip bir ilçede bulunulduğunu farz etmeye devam edersek, halk ekmek bayiliğinden aylık ortalama 5000 ile 10.000 lira kar elde edilebileceğini söyleyebiliriz. Çünkü orta gelirli bir mahallede büfe kurduğunuzda ekmeğini uygun fiyata alacağınız için size kazandırdığı da iyi olacaktır.

Halk Ekmek Bayiliği Devredenler

Halk ekmek bayiliği devredenler de bulunmaktadır. Halk ekmek bayiliği devredenler ile facebook gruplarında, sahibinden ilanlarında veya letgo gibi internet sitelerinde araştırıp bulabilirsiniz. Fiyatlar açısında karşılaştırma yapabilmek için belediye ile iletişime geçebilirsiniz.

Engellilere Halk Ekmek Bayiliği

Engellilere halk ekmek bayiliği almak için öncelik tanınması hakkında belediye meclislerinde konuşma geçip onanmıştır. Belediyeniz ile iletişime geçerek engeliniz olduğunu ileterek öncelik tanınma hakkına sahip olabiliyorsunuz. Sayısı bakımından belediyelere göre farklılık gösterilebilmektedir. Örneğin İstanbul Belediye Meclisinde ise konuşma şöyle geçmiştir.

Halk Ekmek büfelerini işletme hakkı yalnızca; şehit yakınlarına (üçüncü dereceye kadar), gazilere, yüzde 40 ve üzeri engellilere verilmesi. Büfelerde İstanbul Halk Ekmek AŞ tarafından üretilen ürünler, Hamidiye AŞ ve Belbim AŞ tarafından üretilen ürünler dışında ürün satışı yapılmaması. Halk Ekmek İstanbul halkı için daha ulaşılabilir olmasının sağlanması amacıyla, talep eden tüm bakkallara Halk Ekmek satışı yetkisi verilmesi.

Halk Ekmek Başvuru ve İletişim

Halk ekmek bayilik açmaya karar verdiyseniz eğer bağlı olduğunuz belediyenin internet sitesinde bulacağınız Halk Ekmek Bayilik başvuru formunu doldurarak yeni bir işe adımınızı atabilirsiniz.

Halk Ekmek Bayilik Başvuru Sorgulama

Halk ekmek bayiliğiniz başvuru sorgulamanız için başvurduğunuz ilin verilen internet adreslerinden TC kimlik numaranız ile sorgulayabilirsiniz. İnternet site adreslerini aşağıda bulunan iletişim adreslerin altında bulunmaktadır.

İstanbul Halk Ekmek İletişim

Adres: Esentepe Mah. Mimar Sinan Bulvarı No: 170/A Sultangazi / İSTANBUL

Telefon: +90 212 476 00 90 (10 Hat)Faks: +90 212 476 00 99

Mail: ihe@ihe.com.tr

http://ihe.istanbul/
http://www.ihe.istanbul/bayilik-basvurusu

Ankara Halk Ekmek İletişim

Adres: Macunköy Mahallesi Anadolu Bulvarı No : 13 Yenimahalle/Ankara

Telefon: 444 2 243 Fax: (0 312) 397 33 71-74

E-Posta: info@ankarahalkekmek.com.tr

http://www.ankarahalkekmek.com.tr/

Çorum Halk Ekmek İletişim

Fabrika: 0364 254 99 19 Beltaş: 0364 225 08 10-1720

E-posta: beltas@corum.bel.tr, iletisim@corumhalkekmek.com

Adres: Yeniyol Mah. Gazi Cad. No: 2
https://corumhalkekmek.com/

İzmir Halk Ekmek İletişim

Adres: Talatpaşa Bulvarı Alsancak İş Merkezi No:59 Alsancak / İZMİR

Telefon: 0232 293 47 00 – 0232 421 7296

E-posta: info@grandplaza.com.tr

Eskişehir Halk Ekmek İletişim

Adres: Yeni Bağlar Mahallesi Uludağ Sokak No:6 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Telefon : +90 ( 222 ) 320 37 70 +90 ( 222 ) 320 25 45 Faks : +90 ( 222 ) 320 25 44

E-Posta : bilgi@eskisehirhalkekmek.com

Samsun Halk Ekmek İletişim

Adres: Yeni Kamyon Garajı Altı Derecik Mahallesi İlkadım SAMSUN

Tel. +90 362 465 63 00 Pbx / Fax. +90 362 465 62 62

E-posta: samsun@halkekmek.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.