DOLAR

17,3044$% 0.45

EURO

17,7199% 0.9

STERLİN

20,8203£% 1.34

GRAM ALTIN

969,57%0,73

ÇEYREK ALTIN

1.599,00%0,00

TAM ALTIN

15.720,32%-0,55

BİTCOİN

355130฿%2.10885

a

Harçlık Avans Nedir? Harçlık Avans Kullanımı

0

BEĞENDİM

Harçlık avans nedir ve harçlık avans kullanımı nedir? Harçlık avans KYK’dan burs veya öğrenim kredisi kullanan öğrencilerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz veya masrafsız bir alışveriş limitidir.

Harçlık Avans Özellikleri

  • Harçlık Avans, Bankkart Genç’in bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek sana ekstra alışveriş imkanı sağlar.
  • Harçlık Avans’tan harcadığın tutar, KYK burs veya öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilir.
  • KYK burs veya öğrenim kredilerine yönelik detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz. http://yurtkur.gsb.gov.tr/Sayfalar/2446/2388/SikcaSorulanSorular

Harçlık avans kaç TL?

Harçlık Avans limiti KYK’dan burs veya öğrenim kredisi alan öğrencilerin tanımlanan ve hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL‘ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz veya masrafsız bir alışveriş limitidir.

Harçlık Avans ile Nakit Çekilir mi?

Harçlık avans ile nakit çekme özelliği en çok merak edilen bir konudur. Eksi bakiyelerin nakite çevirme durumlarının olup olmamasıdır. Herhangi bir Ziraat Bankası ATM noktasına ya da şubesine giderek, Harçlık Avansı nakite çeviremeyeceksiniz. Yalnızca kart ile yapacağınız alışverişlerde bu eksi bakiye harcamasını yapabilirsiniz.

Harçlık Avans Nedir? Harçlık Avans Kullanımı

Harçlık Avans Tahsilatı Nedir?

Harçlık Avans tahsilatı, Bankkart Genç’in bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek sana ekstra alışveriş imkanı sağlar. Harçlık Avans’tan harcadığın tutar, KYK burs veya öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilir.

Harçlık avans tahsilatı ne zaman kesilir?

KYK’dan öğrenim kredisi veya burs alan öğrencilerin kartlarına tanımlanan harçlık avans ile yapılan alışverişlerin tutarı bir sonraki ay yatan kredi veya burstan otomatik olarak kesiliyor.

Harçlık Avans Nasıl İptal Edilir?

Harçlık avans hesabınızı iptal edebilmek için harçlık avans özelliği açık değilse, bir Ziraat Bankası şubesine giderek talepte bulunulabilir. Harçlık Avans özelliğini kapatmak için de yine müşteri temsilcisiyle görüşmek veya en yakın şubeden destek almak gerekiyor.

Harçlık Avans hesabına başvuru yapabilmek için şubelerden başvurmanız gerekiyor. Aşağıda bulunan linkten en yakın şubeyi bulup başvurunuzu yapabilirsiniz. Harçlık Avans hesabı hakkında sıkça sorulan sorulara ulaşmak için de linke tıklayabilirsiniz.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bize-ulasin/sube-ve-atmler

https://www.bankkart.com.tr/sikca-sorulan-sorular?id=65

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BORSA Kosgeb Destekleri Hangi İşleri Destekliyor?
BORSA Paribu Nedir? Paribu Nasıl Kullanılır?
BORSA Tradingview Nedir Nasıl Kullanılır?
BORSA En Başarılı Borsa Kanalı
BORSA Harçlık Avans Nedir? Harçlık Avans Kullanımı
BORSA Birleşim Mühendislik BRLSM ile Halka Arz oluyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.