DOLAR

17,2793$% 0.35

EURO

17,6742% 0.64

STERLİN

20,8030£% 1.25

GRAM ALTIN

967,63%0,53

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,37

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354800฿%2.07535

a
  • Dava Haber
  • Haber
  • HES Kodu Tanımlama – Kredi Kartı – Şehiriçi Otobüs

HES Kodu Tanımlama – Kredi Kartı – Şehiriçi Otobüs

0

BEĞENDİM

HES kodu tanımlama işlemleri nasıl yapılır? Belediyelerin sistemlerine HES kodu tanımlama işlemleri nasıl yapılır? Her bir işlem nasıl yapılıyor detaylı şekilde açıklıyoruz.

Kredi Kartına HES Kodu Tanımlama

HES kodu tanımlamak için TC kimlik numaranızı ve HES kodunuzu girdikten sonra yapmanız gereken tek şey, Ulaşım Kartı numarası istenen yere 16 haneli kredi kartı numaranızı yazmanız. Üç kutucuğu da doldurduktan sonra TANIMLA seçeneğine basıyorsunuz ve temassız kredi kartınıza HES kodunuzu tanımlamış oluyorsunuz.

Kredi Kartına HES Kodu Tanımlama

HES Kodu Nasıl Alınır?

HES kodu tanımlamak için ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için aşağıda ki örneği inceleyebilirsiniz.
Telefonunuz SMS kısmına HES(boşluk)T.C. KİMLİK NUMARANIZ(boşluk)T.C. KİMLİK SERİ NUMARASI SON 4 HANESİ(boşluk)VE İSTEDİĞİNİZ GÜN SAYISI yazıp 2023‘e gönderebilirsiniz.
Örnek:
12345678911 1234 365 > 2023
  • HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası,
  • T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve
  • paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023‘e SMS olarak atılabiliyor.

HES Kodu Tanımlama


HES Kodu Antalya Kart’a nasıl tanımlanır?

Antalya Kart’a HES kodu tanımlamasını hala yapmamış vatandaşlar için de gerekli işlemler şu şekilde:

  1. Antalyakart uygulamasını indirin. Online işlemler kısmına girip bireysel seçeneğine tıklayın.
  2. Bu kısımdan kayıt olarak sisteme giriş yapın. Eğer kayıtlı değilseniz kaydolun.
  3. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra SMS kodu doğrulaması yaparak çıkan ekrana kartınızın üzerindeki numarayı yazın.
  4. Kartınızın üzerindeki numaraları sisteme girerek otobüs kartınızı kaydedin. Böylece T.C kimlik kartınıza otobüs kartınız tanımlanmış olur.
  5. Bu işlem sonrasında Otobüs kartına HES kodu tanımlama işlemi otomatik olarak yapılmış olur.

Kocaelikart’a HES Kodu Yükleme

HES kodu tanımlama işlemleri için Kocaelikart sitesine girip bilgileri doldurmanız yeterlidir. KoceliKart internet sitesi > https://hes.kocaeli.bel.tr/


Mersin HES Kodu Tanımlama

HES kodunuzu toplu taşıma kartınıza tanımlamak istiyorsanız öncelikle HES kodu almanız gerekmektedir. HES kodu, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan Korona Virüs önlemleri kapsamında tüm illerde uygulanan bir önlemdir. Siz de Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma aracını kullanmak istiyorsanız, HES kodu almalı ve HES kodunuzu otobüs kartınıza tanımlatmanız gerekmektedir. İşte HES kodu karta tanımlama işlemi:

  • HES kodunuzu alınız.
  • Sonrasında hes.mersin.bel.tr‘yi ziyaret ederek adımları takip ediniz.
  • HES kodunuz, T.C. kimlik numaranız ve otobüs kart numarası veya kredi kartı numaranızı ilgili bölümlere giriniz.
  • KVKK Aydınlatma Metni’ni onayladıktan sonra “Tanımla” butonuna tıklayarak kartınızı tanımlayınız.

İstanbulkart HES Kodu Tanımlama

İstanbulkart HES kodu tanımlama T.C. Sağlık Bakanlığı önlemleri kapsamında toplu ulaşımda HES kodu paylaşımı talep edilmektedir. İstanbulkart’ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için aşağıdaki bilgileri doldurarak Kaydet butonuna tıklayınız.

Öncelikle;

  • Kişisel bilgilerinizi ekrandaki boşluklara doldurunuz ardından İstanbulkart’ınızın üzerinde yazan kart numarasını giriniz.
  • Son olarak HES kodunu giriniz, belirtilen koşulları onaylamanızın ardından kaydet butonuna basınız.

İstanbul Kart için linke tıklayabilirsiniz. https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/

İstanbul Kart HES Kodu Eşleştirme Ekranı

İstanbul Kart HES Kodu Eşleştirme Ekranı

İstanbul Kart Hes kodu eşleştirme ekranı, “istanbulkart.istanbul” sitesinden yapılabiliyor. Hes kodu eşleştirme ekranı kısmına geçiş yapabilmeniz için HES kodunuzun bulunması gerekiyor. Yukarı da çok detaylı bir biçimde HES kodu nasıl alınır anlattık. Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden aldığın HES Kodunu, kişisel bilgiler ve telefon numarası https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul internet sitesine de gerekli yerleri doldurarak bu işlemleri çok rahat bir şekilde yapabilecek ve İstanbul Kart HES kodu eşleştirme ekranını tamamlayabileceksiniz.

İstanbul kart hes kodu eşleştirme linki https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ bu internet sitesinden rahatça yapabileceksiniz.

İstanbulkartınıza Hes kodu eklemek için öncelikle https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ internet sitesine tıklamanız, daha sonrasında İstanbulkart’ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için bilgileri doldurarak Kaydet kısmına tıklamanız gerekmektedir.

İstanbulkart HES kodu eşleştirme için son gün ne zaman?

Sağlık Bakanlığı’nca İBB’ye iletilecek olan tanısı konmuş Covid-19 taşıyıcılarının veya bu kişilerle temasta olanların kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ları askıya alınacak. Anonim İstanbulkart’ları kişiselleştirilecek. İstanbulkart – HES kodu eşleştirmesi için 15 Ocak son tarih olarak belirlendi. Bugüne kadar eşleştirmesi yapılmayan İstanbulkartlar toplu ulaşımda kullanılamayacak.

İstanbulkart HES kodu eklemek için istenen bilgiler
  • TC Kimlik Numarası
  • Ad
  • Soyad
  • Doğum Tarihi
  • Mail Adresi
  • Kart Numarası
  • Telefon Numarası
  • Hes Kodu

İstanbul Kart Hes kodu yükleme nasıl yapılır 2022

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve istediğiniz kadar gün süresi yazılır ve 2023‘e SMS olarak atılır.


Kredi Kartına HES kodu Tanımlama Konya

Kredi kartına HES kodu tanımlama Konya için aşağıda verilen bağlantıya tıklayarak HES kodunu tanımlayabilirsiniz. https://hes.konya.bel.tr/


Kredi Kartına HES Kodu Tanımlama Muğla

Kredi kartına HES kodu tanımlama Muğla Büyükşehir Belediye sitesinden yapılmaktadır. Muğla Büyükşehir Belediye’sinin aldığı karara göre HES kodu tanımlamayan kişilerin toplu ulaşımlara binemeyeceğine karar verildi.

Kredi kartına HES kodu tanımlama Muğla için https://hes.mugla.bel.tr/ sitesine gidebilirsiniz. Aynı zamanda HES sorgulamanızı da aynı siteden yapabilirsiniz.


Kredi Kartına HES Kodu Tanımlama Gaziantep

Kredi kartına HES kodu tanımlama Gaziantep Büyükşehir Belediye internet sitesinden yapılmaktadır. Gaziantep Büyükşehir Belediye’sinin aldığı karara göre HES kodu tanımlamayan kişilerin toplu ulaşımlara binemeyeceğine karar verildi.

Kredi kartına HES kodu tanımlama Muğla için https://hes.gaziulas.com/ sitesine gidebilirsiniz. Aynı zamanda HES sorgulamanızı da aynı siteden yapabilirsiniz.


Kredi kartına HES kodu Tanımlama Burdur

Kredi kartına HES kodu Tanımlama Burdur https://hes.burdur.bel.tr/ adresinden yapabilir veya güncelleyebilirsiniz. Burdur Belediyesi sitesinden ayrıca Burdur Belediyesi Hes Sorgula işlemi de yapabilirsiniz.


Kredi kartına HES kodu nasıl yüklenir?

Kredi kartına HES kodu yüklemek için yapmanız gereken şey TC kimlik numaranızı ve HES kodunuzu girdikten sonra ulaşım kartı numarası istenen yere 16 haneli kredi kartı numaranızı yazmanız. Üç kutucuğu da doldurduktan sonra TANIMLA seçeneğine basıyorsunuz ve temassız kredi kartınıza HES kodunuzu tanımlamış olmuş oluyorsunuz.
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GÜNCEL Sigara Fiyatları – 2022 TR
HABER Meslek Hastalığı Nedir? Maaşı ve Detayları
HABER 2021 Muhasebe Ücretleri
HABER KYK Yurt Başvurusu Ne Zaman? Bütün Detaylar
HABER Bundle Nedir? Bundle News Kimin? Paranın Nabzı Bundle App’te
HABER Araba Sahibi Olmak İçin En Ucuz ve En Pahalı Ülkeler

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.