DOLAR

17,2793$% 0.35

EURO

17,6742% 0.64

STERLİN

20,8030£% 1.25

GRAM ALTIN

967,63%0,53

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,37

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354800฿%2.07535

a

Komagene Bayilik Şartları ve Ücretleri

0

BEĞENDİM

Komagene bayilik şartları ve ücretleri Türkiye’nin en büyük çiğköfte markaları arasında yer alan Komagene, büyüme stratejileri doğrultusunda ülkenin her noktasına bayilik veriyor.

Ülkemizde 1500’ü aşkın şubesi ile en çok dikkat çeken çiğköfte markaları arasında yer alan Komagene çiğköfte bayilik sistemi ile siz de kısa bir süre içerisinde karlı bir yatırımın parçası olabilirsiniz. Etsiz çiğköfte sektörünün lider firmaları arasında yer alan Komagene’nin düşük yatırım bedelli franchise sistemine dahil olmak kolaydır. Genel olarak başvuru süresi ile işe başlama süresi arasında 2 haftalık bir süreç bulunmaktadır.

Bayilik veren firmalar listemizi inceleyebilirsiniz!

Komagene Bayilik Şartları

Komagene Bayilik

Komagene bayilik için Kurulduğu 2004 yılından itibaren sektörün en çok takip edilen firmaları arasında yer alan Komagene’nin bayilik sistemine giriş için gerekli sermaye tutarı düşüktür. Ancak marka kimliğinin korunması amacıyla her noktaya bayilik verilmiyor. Firma en yüksek potansiyel içeren noktalar için bayilik seçeneklerini değerlendirmektedir.

Şubelerinin karlılık ve iş hacmini sürekli kontrol altında tutan firma, bu kapsamda fizibilite çalışmasına önem gösteriyor. Firmadan bayilik alabilmek için semtinizin en yoğun noktalarında dükkan bulmanız gerekiyor. Komagene bayilik sistemine dahil olmak için kiralamanız gereken dükkanın ortalama 20 metrekare olması yeterlidir. Ancak kiralanacak olan işletmelerin yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunması gerekiyor.

2025 yılında 2500 bayilik hedefi bulunan Komagene çiğ köfte, bu kapsamda bayilik kampanyaları ile yatırımcı ve girişimcileri cezbetmeye çalışmaktadır. Firma düzenli olarak yeni bayilik kampanyaları düzenlemektedir.

Komagene Bayilik Şartları

Komagene bayilik şartları için istediği en büyük şartlardan biri yoğun iş hacmine sahip olacak bir dükkan kiralamaktır. Bunun dışında sürekli olarak işin başında duracak olan girişimci ve yatırımcılar talep edilmektedir. Ayrıca müşteri odaklı olarak çalışacak ve mümkün mertebe sektör tecrübesi olanlara franchise verilmeye sıcak bakılmaktadır.

10 bin metrekare ile Türkiye’nin en büyük çiğköfte üretim merkezine sahip olan marka, franchiselerine Tedarik Zinciri, Lojistik Desteği ile Reklam, pazarlama, kampanya konusunda önemli destekler sağlamaktadır.

Komagene Bayilik Bedeli

Komagene bayilik bedeli için 2021 yılı itibarıyla minimum 27.500 TL‘lik bir kampanya hazırlamıştır. Bu tutarı karşılamaya hazır olan girişimci ve yatırımcılar, dükkanı kiraladıktan sonra başvuru sürecine başlayabilmektedir.

Firma bayilerinden giriş bedeli (isim hakkı bedeli) ve Royality fee (ciro primi) talep etmemektedir. Bu açıdan karlılık düzeyi birçok diğer çiğköfte firmasına göre daha yüksektir.

27.500 TL + KDV ile hazırlanan pakette yer alanlar:

  • 1 adet 120 cm Çiğ Köfte Dolabı (Soğutmalı)
  • 1 adet 100 cm Çalışma Tezgahı
  • 1 adet 100 cm Meze Dolabı
  • 1 adet 70 cm Kasa Bankosu
  • 1 adet 330 cm Ledli Ön Kapama Mobilyası
  • 1 adet Arka Dolap Mobilyası
  • 5 adet 50*70 cm Işıklı Menüboard
  • 1 adet 250 cm Kutuluk Mobilyası
  • 3 adet 60*60 cm Masa
  • 6 adet Sandalye
  • 1 adet Duvar Mühürü Folyosu
  • 1 adet 300*75 cm Işıklı Tabela
  • 1 adet Cam Folyosu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.