DOLAR

17,2851$% 0.39

EURO

17,7170% 0.89

STERLİN

20,8450£% 1.46

GRAM ALTIN

969,04%0,67

ÇEYREK ALTIN

1.596,00%-0,12

TAM ALTIN

15.720,32%-0,55

BİTCOİN

355280฿%2.35187

a

Kredi Yapılandırma

0

BEĞENDİM

Kredi yapılandırma, kredi ödemenizi ödediğiniz esnasında bankanın size sunduğu değişik faiz oranı ile kalan borcunuzun yeniden hesaplanması demektir. Kredi yapılandırmayı şöyle de düşünebilirsiniz mevcut krediniz kapatılarak size yeniden kredi verilmiş olur. Kredi yapılandırma ile hem daha düşük bir faiz oranı ile borcunuzu yapılandırabilir hem de vadeyi uzatabilirsiniz. Bankaların sunduğu yapılandırma faiz oranı, güncel faiz oranlarından ayrı olarak belirlendiğinden bankanızdan yapılandırma faizini öğrenmenizi tavsiye ederiz. Bankanın sunduğu yapılandırma faiz oranını biliyorsanız sitemizde yer alan yapılandırma hesaplama aracını kullanarak kredi yapılandırma hesaplaması yapabilirsiniz.

Konut Kredisi Yapılandırma

Konut kredisi yapılandırma, işlemler arasında en çok başvurulan işlem. Konut kredisi yapılandırması nedeni aylık yüksek taksitler ve senelerce vadeye sahip olması. Konut kredisi aldıktan sonra eğer aylık taksitlerinizi ödemekte güçlük çekerseniz bankanızla iletişime geçerek konut kredisi yeniden yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Böyle bir durumda borcunuz güncel yapılandırma faiz oranına göre yeniden hesaplanacaktır. Bu hesaplamanın neticesinde vadeniz uzayarak aylık taksitleriniz azalabilir ancak bu aslında bir yeniden kredilendirme işlemi olduğundan doğacak ekstra masrafları da göz önünde bulundurmanız yarar olacaktır.

Kredi Yapılandırma Nasıl Yapılır?

Borç Transferi Yapan Bankalar Hangileri?

Borç transferi yapan bankalar, borçlu bankadan değil de farklı bir bankadan yapılandırmak istediğinizde bu borç transferi ya da borç taşıma olarak adlandırılıyor. Borcunuzu taşıdığınız banka, diğer bankaya olan borcunuzu kapatarak size yeni bir kredi açıyor. Borç transferi genel olarak tüm bankalar tarafından yapılmaktadır ancak borç transferi de borç yapılandırma da tamamen bankaların inisiyatifinde olan kararlardır. Herhangi bir bankaya borç transferi ya da borç yapılandırması için başvurduğunuzda banka sizinle ilgili bilgileri inceleyerek karar verecektir.

Kredi Kartı Yapılandırma

Kredi kartı borçları yapılandırılabiliyor. Kredi kartı yapılandırma vadeleri bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Kredi kartı borcunuzun, bir takvim yılı içinde 3 kez asgari tutar ödemesini geciktirirseniz kredi kartınız nakit kullanımına kapatılır. Üst üste üç kez asgari tutarı dahi ödemezseniz kredi kartınız kullanıma tamamen kapatılır. Eğer kredi kartı borcunuz ödeyemeyeceğiniz bir noktaya geldiyse, bankanızla görüşerek borcun yapılandırılmasını talep edebilirsiniz.

Kredi yapılandırma kaç ay?

Maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren kredi borcu olan vatandaşlarımız ana para ve faiz borçları için yapılandırma talep edebilecek. Yapılandırma vadesi ise 36 ay olacak.

Ziraat Bankası Kredi Yapılandırma

Ziraat Bankası kredi yapılandırma yapan bankalar içerisinde yer alıyor. Ziraat Bankası’ndan aldığınız kredinizi, banka ile görüşerek güncel yapılandırma faiz oranı üzerinden yapılandırabilirsiniz. Ancak hatırlatmak isteriz ki yapılandırma kararı tamamen bankanın inisiyatifindedir. Ziraat Bankası Çalışma Saatleri ile kredi yapılandırmanızı şubenizden yapabilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Yapılandırma

Garanti bankası kredi yapılandırma yapabileceğiniz bir banka. Garanti BBVA’dan aldığınız konut, taşıt ya da ihtiyaç kredinizi ödemekte zorlanıyorsanız bankanızla birebir görüşerek yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Bankanın sunduğu güncel yapılandırma faiz oranı ile yapılandırılacak olan borcunuzun vadesi uzayacağı için aylık taksit tutarı düşer. Böylece daha kolay ödeyebilirsiniz.

VakıfBank Kredi Kartı Yapılandırma

VakıfBank kredi kartı yapılandırma borç transferi kredisi ile 18 aya varan vadelerle kredi kartı borcunuzu yapılandırabilirsiniz. Bankanın sunduğu olanaklar arasında farklı ödeme palnaları yer aldığından yapılandırdığınız kredi kartı borcunuzu eşit taksitler halinde ödeyebileceğiniz gibi değişken taksitli ödeme seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.

Kredi Yapılandırma 2021

Kredi yapılandırma 2021 yılı için kredi borç yapılandırma yasası KYK kredi borcu olanları sevindirirken, 2021 borç kredi yapılandırma başvurusu için son gün olarak 31 Ağustos 2021 tarihi belirlendi.

İhtiyaç Kredisi Yapılandırma olur mu?

İhtiyaç kredisi yapılandırması eğer isterseniz yapabilirsiniz.

Borç Kapatma Kredisi 2021 yazımızı detaylı inceleyip borçlarınızı tek bir kredi altında toplayabilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Bankalar Papara Nedir, Papara Ne İşe Yarar?
Bankalar Ziraat Banka Hesabı Kapatma Nasıl Yapılır?
Bankalar Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir? 2022
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BANKALAR Banka Promosyonu 2022
BANKALAR Borç Kapatma Kredisi 2022
BANKALAR Papara Nedir, Papara Ne İşe Yarar?
BANKALAR PTT Adıma Yatan Para Sorgulama
BANKALAR Ziraat Banka Hesabı Kapatma Nasıl Yapılır?
BANKALAR Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir? 2022

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.