DOLAR

17,3044$% 0.45

EURO

17,7199% 0.9

STERLİN

20,8203£% 1.34

GRAM ALTIN

969,57%0,73

ÇEYREK ALTIN

1.599,00%0,00

TAM ALTIN

15.720,32%-0,55

BİTCOİN

355130฿%2.10885

a

LastikPark Bayilik Başvurusu Ücretleri

0

BEĞENDİM

LastikPark bayilik vermeye başladı. LastikPark bayilik dünya markalarını bir çatı altında en uygun fiyatları ile sunmaktadır. LastikPark, Türkiye’de 90. Yılını kutlayan Tatko Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin tescilli markasıdır. 1962 – 1999 yılları arasında Goodyear Lastikleri TAŞ’nin ortağı ve dağıtıcısı olan Tatko Lastik, 2000’li yıllarda tüketicilerden gelen çok markalı taleplerin yoğunlaşması üzerine 2010 yılında LastikPark konseptini oluşturdu.

İlk yedi yılın sonunda 380’in üzerinde LastikPark mağaza sayısını aşarak Türkiye’nin en yaygın perakende lastik zinciri haline gelmiştir. Sadece mağaza sayısıyla değil Türkiye lastik pazarında ulaştığı %10’luk Pazar payı, LastikPark konseptinin tüketiciler tarafından ne kadar beğenildiğinin bir göstergesidir.

Tüketicilerden gelen taleple oluşan bu hızlı büyüme şirketi 2012-2015 yılları arasında Türkiyenin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına sokmuştur. Şirketin bu başarısını sağlayan sebeplerden birisi de, lastik endüstrisindeki 90 yıllık geçmişi ve 300 kişiyi aşan dev kadrosudur. Bu kadro sayesinde tüm bayi ve tüketici ihtiyaçlarını en uygun şartlarla sağlamak için dünya ve Türkiye lastik piyasalarını analiz edip, müşterilerin en uygun ürünleri mağazalarında sunmaktadır.

LastikPark Bayilik Başvurusu Ücretleri

Geniş ve uzman kadrosu sayesinde Dünya ve Türkiye lastik piyasalarını analiz eden LastikPark,  farklı fiyat seviyelerindeki birçok markayı mağazalarında tüketicilere ulaştırır.

  1. Her ihtiyaca uygun 15 farklı Dünya Markası lastiği sadece LastikPark’da bir arada bulabilirsiniz.
  2. En Yüksek Kalite, Orta segment ve Ekonomik segment olmak üzere her fiyat seviyesinde ürünü sadece LastikPark‘da bir arada bulabilirsiniz.
  3. Lastik dışında her araca uygun JANT modellerini LastikPark‘da bulabilirsiniz.
  4. LastikPark’da sadece birçok ürünü bir arada bulmazsınız, aldığınız üründen en üst seviyede performans elde etmenizi sağlayacak servisleri de bir arada bulabilirsiniz.
  5. Tüm bayi ve son tüketici ihtiyaçlarını en uygun şartlarla sağlamak için Genel Merkezimizde 43 kişi dünya lastik piyasalarını analiz edip, müşterilerimize sunmak için çalışmaktadır.
  6. Yıllarını sektöre vermiş 200’ün üzerinde lastik bayi, çok markalı LastikPark konsepti ve tabelası altında çalışmayı tercih etti.

LastikPark Satış ve Servis Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

LastikPark satış ve servis bayilik başvurusu nasıl yapılır? LastikPark bir TATKO kuruluşu olan SERTAŞ A.Ş. projesidir. LastikPark çok markalı lastik bayiliği konseptinin lideri durumundadır. Tüm Türkiye’ye yaygın 200’ün üstünde LastikPark bayisi bulunmaktadır. LastikPark markasının sahibi SERTAŞ Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1927 yılından beri Türkiye Lastik sektöründe faaliyet gösteren TATKO Grubunun bir kuruluşudur.

LastikPark Satış ve Servis Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

TATKO Grubu Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllardan itibaren Türkiye’de lastik sektöründe hep var olmuş bir şirkettler grubudur. Bugün “Tatko Lastik Gurubu” diye adlandırılan ve çatısı altında 4 ayrı şirket bulunmaktadır.

  • TATKAP Lastik Kaplama İmalat San. ve Tic. A.Ş.
  • TATKO İş Makineleri Lastikleri A.Ş.
  • TATKO Servis Kauçuk Otomotiv Tic. A.Ş.
  • SERTAŞ Lastik A.Ş.

TATKO Lastik Grubu’nun Türkiye dışında Ukrayna (UKRTatkap) ve Kazakistan’da (Kaz T-Rema) 2 şirket ile lastik operasyonları vardır.



LastikPark Bayilik Maliyeti Nedir?

LastikPark bayilik maliyetleri hakkında kesin bir bilgi yoktur. Konum, büyüklük gibi etmenler fiyat değişkenliği göstermesine neden oluyor. Daha detaylı başvuru için aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

LastikPark Bayilik İletişim Bilgileri

Adres : Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak Talia Plaza D Blok No:14 Kat:5 Kavacık – İSTANBUL
Tel : 444 0 136
Mail : info@lastikpark.com
İnternet Sitesi : www.lastikpark.com

Direkt olarak bayilik başvurusu yapmak istiyorsanız https://www.lastikpark.com/bayi-olmak-istiyorum linkinden başvurabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.