DOLAR

17,2791$% 0.32

EURO

17,6628% 0.56

STERLİN

20,7849£% 1.14

GRAM ALTIN

967,89%0,56

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,31

TAM ALTIN

15.670,16%-0,84

BİTCOİN

354116฿%2.11452

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Seslendirme Yaparak Para Kazanma

Seslendirme Yaparak Para Kazanma

0

BEĞENDİM

Seslendirme Yaparak Para Kazanma hakkında bilgi aktararak size ek geliri nasıl sağlayacağınızı bilgilendirmiş olacağız. Seslendirme son yıllarda birçok genç tarafından merak edilir hale geldi. Özellikle dijital alanda ortaya çıkan istihdam açığı, usta kişilerin çırak yetiştirme hevesini artırdı. Bu alanda gelişmek, çalışmak istiyorsanız öncelikle çok işinizin olduğunu bilmenizi isterim. Türkçe ile belirli seviye kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak İngilizce biliyor ve İngilizce seslendirme yapabileceğinize inanıyorsanız aylık oldukça yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

Pasif gelir kaynağı oluşturmak isterseniz Çevrimiçi Bilgi Ürünleri Satarak Nasıl Para Kazanılır? içeriğimizi mutlaka okumalısın. Ses tonuna ve diksiyonuna güvenen birçok kişi öncelikle Freelancer internet sitelerinde basit işler bulmaktadır. Bu konuda;

Nerede Seslendirme Yaparak Para Kazanırım?

  • BiOnluk
  • R10.Net
  • Fiverr
  • Sadeceon
  • Freelancer
  • Storytel
  • Upwork

Gibi oluşumlarda seslendirme işleri bulabilirsiniz. Sesinizi eğitmeden önce alacağınız ücretlerin yüksek olmayacağını göreceksiniz. Freelancer platformlarında seslendirme işi ücretleri 20, 30 TL gibi ücretler ilk başta sizi heyecanlandırabilir. Ancak; bu ücretlerin sektöre göre oldukça düşük olduğunu göreceksiniz.

Seslendirme yaparak para kazanma için öncelikle seslendirme kurslarına yazılıp sesinizi eğitmeniz gerekiyor. Daha sonra bir seslendirme ajansına başvuruda bulunarak profesyonel anlamda ses sanatçısı olup bu alandan para kazanabilirsiniz. Sesli kitap, metin, çizgi film, belgesel, reklam gibi seslendirmeler yaptığınızda oldukça güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Seslendirme Yaparak Nasıl Para Kazanılır?

Devir teknoloji devri olmasından dolayı dijital içerikler için seslendirme ihtiyacı doğmaya başlamıştır. Ekipmanlarınızın olması durumunda evde oturduğunuz yerde seslendirme yapabilirsiniz. Hangi alanlarda seslendirme yapılacağı ise;

Seslendirme Yaparak Para Kazanma

Reklamcılık Sektörü

Reklamcılık, seslendirmen ihtiyacının olduğu en büyük pazarlardan birisidir. Reklamlarda ürünü satan ya da tanıtan şey görselliğinden yana sesli tanıtımıdır. Önceden sadece televizyon ya da radyo reklamları varken işin uzmanları sektörde yer alıyordu. Dijital platformların ortaya çıkması, reklam ihtiyacının artmasına olanak sağladı. Bu durum amatör seslendirme sanatçılara ekmek kapısı araladı. Seslendirme yaparak para kazanmak istiyorsanız reklamcılık sektöründen destek alabilirsiniz.

Video Oyunları

Oyun sektörü de teknolojik gelişmelerden büyük oranda etkilenmiştir. Her yıl piyasaya çıkan yüzlerce yeni oyun birbiri ile kıyasıya rekabet etmektedir. Yapımcı firmalar oyunları tasarlarken artık uzunca metinler koymak yerine seslendirmeler yerleştirmeyi tercih ediyor. Türkiye’de Türk oyunculara yönelik çıkacak oyunlarca Türkçe seslendirmelerin olmasına özen gösteriliyor. Seslendirmen olarak işe başladığınızda video oyunlar için seslendirmen olma teklifleri alabilirsiniz.

Sinema ve Televizyon

Video oyun sektörü dışında sinema ve televizyon sektöründe de seslendirmenlik yapabilirsiniz. Dublaj yaparak para kazanmak istiyorsanız sinema, dizi ve animasyon içerikli projelerde çalışabilirsiniz. Bildiğiniz üzere yabancı birçok film ve dizi ülkemize artık dublajlı olarak girmektedir. Türkçe dublaj sayesinde birçok seslendirmen uzun yıllar boyunca düzenli gelirin sahibi olmuşlardır. Amatör olarak başladığınız bu sektörde dublaj sanatçısı olarak görev alabilirsiniz.



StoryTel İş Başvurusu

Son birkaç yılda birçok seslendirme sanatçısı kitap seslendirmesi üzerinden de gelir elde etmeye başlamıştır. Her geçen gün kitap okuma popülerliği düşerken sesli kitaplara olan ilgi de artmıştır. Her konuda içeriklerin derlendiği Storytel uygulamasında işletmeler seslendirme sanatçılarından destek almaktadır.

Online Eğitim İçerikleri

Seslendirme dublaj iş ilanları konusundaki son önerimiz ise online eğitim içerikleridir. Günümüzde kişisel gelişime katkı sağlayacak birçok online eğitim platformu bulunuyor. Eğitim içeriği belirli olup bunu seslendiremeyen birçok kişi seslendirmenlerden destek almak istiyor. Bunun gibi işlerde çalışarak sesinizi kullanarak para kazanabilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.