DOLAR

17,2674$% 0.28

EURO

17,6558% 0.52

STERLİN

20,7537£% 0.99

GRAM ALTIN

968,13%0,58

ÇEYREK ALTIN

1.592,00%-0,37

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

353965฿%2.20938

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Turbobit Para Kazanma Pasif Gelir Elde Edin

Turbobit Para Kazanma Pasif Gelir Elde Edin

0

BEĞENDİM

Turbobit Para Kazanma evde para kazanmanın yollarını ilk öğrenmeye başladığımda, evden iş bulma konusunda bana bazı ipuçları verebilecek web siteleri ararken çok uğraştım, keşke böyle bir sitem olsaydı, çünkü bu online blog para kazandırıyor o zamanlar. Turbobit 2009’un başında oluşturuldu. İlk kez birçok poster Turbobit’in uzun vadeli bir proje olmadığını varsayıyordu. Görünüşe göre Turbobit 2-3 aydan fazla çalışamazdı. Ancak bir yıl çoktan geçti ve Turbobit barındırma dosyası istikrarlı bir şekilde çalışıyor. Kullanıcılardan, posterlerden ve web yöneticilerinden iyi geri bildirimler alıyor.

Turbobit Para Kazanma

Dosya barındırma Turbobit, kazanç için çok cazip olanaklar sunar. Turbobit, çok sayıda farklı ülke için ödeme yapar. Borçlu ülkeler listesinde Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Letonya, Litvanya, Estonya, ABD, Kanada, Avustralya, Belçika, İngiltere, Almanya, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, Portekiz, Fransa, İsviçre, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İsveç, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Romanya, Slovakya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Japonya ve Singapur. Elbette dosya boyutuna bağlı olarak dosyalarınızın 1000 indirilmesi başına 3 ila 15 ABD Doları arasında kazanabilirsiniz. Turbobit’in ödeme oranları aşağıdaki gibidir:

Dosya boyutu 1000 indirme başına oran, $
1Mb-4Mb 3 ABD doları
5Mb-9Mb 4 dolar
10Mb-49Mb 6 $
50Mb-99Mb 7 $
100Mb-249Mb 9 $
250Mb-1500Mb 12 $
1500Mb-5000Mb 15 ABD doları

İndirmeler için yapılan ödemeler dışında, dosyalarınız üzerinden satın alınan Turbo erişim değerinin% 20 ek bir kısmını alabilirsiniz . Turbo erişim bir analog olan Premium hesabından veya altın hesabında diğer ödemeye ilişkin dosya Hostings . Turbobit , dosyalarınızın benzersiz indirmeleri için ödeme yapar ( günde bir kez bir ipten indirin ).
Turbobit’te, temel barındırma olarak Turbobit’i kullanarak kendi tam donanımlı dosya paylaşım sisteminizi oluşturma olanağına sahip olursunuz. Kendi tasarımı ve alan adı ile hosting dosyanız olacaktır. Turbobit, tüm teknik hususlarla (ayak izi, sunucu yükleri, teknik olanaklar, kullanıcı betikleri faturalandırması vb.) İlgilenecektir. Böylelikle, böyle bir düzende çalışarak şunları kazanabilirsiniz:

Turbobit Para Kazanma Şartları

– dosya barındırma yoluyla yüklenen dosyalarınız üzerindeki her satın alım için Turbo erişim değerinin% 10’una kadar;
– Kullanıcılardan elde edilen kazancın% 20’sine kadar, dosya barındırma yoluyla dosya indirme. Bu para Turbobit kazançlarından ödenecektir.
Bu arada, web yöneticilerinin Turbobit ile bir kazanç olasılığı daha var. Sitenizin kullanıcıları, sitenizde veya blogunuzda Turbobit bağlantıları içeren yayınlarını yayınlarlarsa, web sitenizden referans geçişinde her satın alma için Turbo erişim değerinin% 10’una kadar kazanacaksınız.
Gördüğünüz gibi, Turbobit ortaklarına çevrimiçi para kazanma olanakları sunabilir . Zaten son 7 ayda Turbobit kullanıyorum ve Turbobit’in iyi ödemelerle oldukça güvenilir bir dosya barındırma olduğunu söylemeliyim.
Turbobit’in diğer özellikleri hakkında birkaç söz söylemek istiyorum. Peki, turbobit sunucusu dosyalarınızı ne kadar süreyle saklıyor? Yani:
– kayıtlı kullanıcılar için, depolama süresi otomatik olarak eklenecektir – son dosya indirme anından itibaren 30 gün;
– Turbo kullanıcıları için, depolama süresi otomatik olarak eklenecektir – son dosya indirme anından itibaren 60 gün.
Boyutu 100 Gb’ye kadar olan Turbobit barındırma dosyalarını yükleyebilirsiniz.
Bu nedenle, her bir ödeme dosyası barındırmanın önemli anı ödemelerdir. Kazancınızı Turbobit’ten Paypal veya Webmoney ödeme sistemleri aracılığıyla alabilirsiniz. Turbobit, ödeme talebinden sonra 2 haftada bir PayPal aracılığıyla ve ödeme talebinden sonra 3-4 günde bir WebMoney aracılığıyla ödeme yapar. Turbobit’te ödeme para birimi USD’dir. Ödenecek minimum tutar yalnızca 10 USD’dir.
Turbobit’e kayıt için bağlantı, bu sayfadaki sağ sütunda bulunur veya bu gönderideki başlığa tıklayın.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.