DOLAR

16,0809$% 0.94

EURO

17,2420% 1.15

STERLİN

20,1004£% 0.17

GRAM ALTIN

962,33%1,44

ÇEYREK ALTIN

1.568,00%0,89

TAM ALTIN

15.156,67%-0,04

BİTCOİN

470470฿%-2.81939

a

Türk Telekom Bayilik Başvuru ve Detayları

0

BEĞENDİM

Türk Telekom bayilik günümüz teknolojisinin getirdiği şartlar ile teknoloji alanında en çok kar getiren işletme markalarından bir tanesidir. Teknoloji çağında büyük olanaklar sağlayan Türk Telekom bayilik hizmetleri her il ve her ilçe de Türk Telekom bayilik şubeleri mevcuttur. Türk Telekom Bayilik gelirleri ve kar oranları ile Türk Telekom bayi açma şartları ile araştırılan konulardan bir tanesidir.

Bayilik veren firmalar listemizde bugün Türk Telekom markası yer almaktadır. Diğer bayilik veren firmalar listesine ulaşmak için üst menüden ya da sağ tarafta ki menüden bulabilirsiniz.

Türk Telekom Bayilik Başvuru ve Detayları

Türk Telekom ülkemizin büyük ve tanınmış şirketlerindendir. Türk Telekom son yıllardan TTNET ve AVEA şirketlerini bünyesine alarak daha büyük bir güç haline geldi. Türk telekom 2021 bayilik başvurularını almaya devam etmektedir. Türk Telekom bayilik almak isteyenlere haliyle şartları da bulunmaktadır.

Türk Telekom Bayisi Nasıl Açılır?

Türk Telekom Bayisi açmak için hangi aşamalardan geçtiğinizi ve şartları aşağıda ki başlıklarda yavaş yavaş öğreneceksiniz. Ülkemizde yıllardır varlığını sürdüren Türk Telekom 2006 yılında hizmet ağını daha da geliştirerek internet, televizyon ve telefon hizmetlerini de müşterilerine sunmuştur. Türk Telekom bayisi nasıl açılır ve en iyi hizmet nasıl verilir gibi sorular da birçok kişide bu başarılı grafikten sonra merak edilmeye başlamıştır.

Türk Telekom bayisi nasıl açılır ve kimler Türk Telekom bayisi açabilir gibi sorular hakkında bilgi sahibi olmak için araştırma yapmak yeterlidir ama Paranın Nabzı sizi bir başka siteye yönlendirmeden bütün detaylarını size açıklayacak.  Türk Telekom bayisi açmak ve işletimini üstlenmek isteyenler de bu kapsamda en fazla kullanıcıya ulaşmak için en işlek bölgeleri tercih etmek zorundadır.

Türk Telekom bugün çok sayıda franchise şirkete sahiptir. Bu kapsamda Türk Telekom bayisi açmak isteyenlerin gerçekten ciddi anlamda bir teminat gücüne sahip olması gerekir.

Türk Telekom Bayilik Başvurusu

Türk Telekom’un en büyük 3 telekomünikasyon şirketlerinden biridir. Ülkemizde kitlesi oldukça büyük abonesi Türk Telekom vardır. Türk Telekom bayiliklerin satış oranları ve dolayısıyla kar marjları oldukça iyi ve yüksektir.

Türk Telekom bayiliği almak için Türk telekom merkezlerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzu ön bilgi alarak 0212 306 10 00 telefon numarasıyla iletişim kurarak telefondan yapabilirsiniz. 2021 Türk Telekom bayilik başvurusu yapmak için şahsi olarak yapmalısınız. Türk Telekom merkezinin iletişim bilgileri sayfanın en aşağısında yer almaktadır.

Türk Telekom bayiliği için başvuru yaptığınızda ilgililer tarafından incelenerek değerlendirmeye alınacaktır. Değerlendirme sonrasında iletişim için verdiğiniz numaralardan ulaşıp size ulaşılacaktır.

Değerlendirmeler olumlu bir süreç geçirirse sonrasında teminat için banka ile görüşmeler başlayacaktır. Sonrasında Türk Telekom iş yerinizin dekorasyon ve ürün yerleştirme işlemleri kendi personellerine yaptırmaktadır.

Türk Telekom Bayilik Başvuru Şartları

  • Teknoloji alanında tecrübeniz sizi bir adım öne geçirecektir.
  • Müşteri ilişkilerinizin iyi olması istenmektedir.
  • Ticari sicilinizin problemsiz olmalı.
  • Resmi belgeleri problemsiz hazırlamalısınız.
  • İstenilen banka teminatını sağlamalısınız.
  • Bayinizde çalışacak olan personellerin teknoloji yetkinlik maddelerini karşılıyor olması gerekmektedir.
  • Bayilik açmak için tercih edilecek olan adresin konumu.
  • Bayi açmak için tercih edilecek noktanın yeterli düzeyde nüfus yoğunluğuna sahip olması,
  • Bayinin açılış ve sorumluluğunu üstlenecek olan kişilerin gerçek ya da tüzel bir kimliğe sahip olmaları,
  • Bayi açabilecek konumda olan kişilerin şirketin istemesi halinde garanti verebilecek niteliklere sahip olması,
  • Bayilik açmak isteyen kişilerin yeterli ticari belgelere sahip olması,
  • Bayiden sorumlu olacak kişilerin yeterli düzeyde teknolojik bilgilerden ve yeniliklerden haberdar olması,
  • Bayiden sorumlu olacak kişinin teknolojik ürün gelişmelerini yakından takip etmesi,
  • Bayinin açılacağı yer bir Alışveriş Merkezi ise bu Alışveriş Merkezi hakkında gerekli bilgiler,
  • Bayide çalıştırılmak üzere alınacak olan personeller hakkında detaylı bilgiler

Türk Telekom Bayilik Açma Maliyeti

Türk Telekom bayilik açma maliyeti insanları ilk araştırdığı konu olabilir. Türk Telekom gibi telekomünikasyon hizmeti veren işletmelerin bayiliğini almak sandığınız kadar kolay değildir. En önemlisi kişilerin verebileceği teminat bedelidir. Türk Telekom bayi açma maliyeti ortalama olarak 50m² kadar bir dükkan için 100.000 TL civarında bir rakam oluşabilir. Açılış işlemlerinin başarılı sonuçlanmasının ardından karşılaşılacak diğer masrafların birçoğu Türk Telekom şirketi tarafından karşılanmaktadır.

Türk Telekom Bayilik Modelleri

Türk Telekom bayilik modelleri franchise olarak bilinen değerlendirmede yer alır. Bayiliği açmak isteyen kişiler istediği yerde Türk Telekom bayi modelleri hakkında iletişim kurup bayilik açabilir. Bayilik açmaktaki ve kazanç sağlamakta ki en önemli hedef işletme ağını genişletmek ve daha fazla müşteriye hizmet verebilmektir.

Türk Telekom Bayilik Kâr Oranları

Türk Telekom bayi kâr oranları toplam satış ve hizmetler üzerinden belirli bir oranla hesaplanarak çıkartılır. Örnek vermek gerekirse; yapılan bir telefon ya da telefon hattı satışı, yüzde 5 civarında bir getiri sağlarken, iş alanında bir temel hizmetin sunulması bu kârın daha yüksek olmasını sağlar. Bu açıdan bakıldığında aylık bir bayilik için tahmin edilen kâr 30 bin TL üzerinde olur.

Türk Telekom Bayileri Ne Kadar Kazanıyor ?

Bayilik almak isteyenlerin aklında ki soru işaretlerinden biri de Türk telekom bayileri ne kadar kazanıyordur. Bunun için net bir şey söylemek doğru olmaz. Verdiğiniz hizmetler ve sizin müşterilere ürün satabilme kabiliyetinize göre değişkenlik gösterecektir. Peki Türk Telekom bayileri nereden para kazanır ?

Cep telefonu satışı
Fatura Ödeme
Sabit İnternet Satışı
Yan Ürün Satışları
Ev telefonu fatura tahsilatlarıyla da gelir elde edilmektedir.

Aşağıda yer alan bütün rakamlar ortalama değerler içermektedir. Yer verilen rakamlar değişkenlik gösterebilir.

  • TL yükleme işlemlerinde 5 TL,
  • Türk Telekom TTNET aboneliği işlemlerinde 50 TL,
  • Elektronik ürün satışlarından 70 TL,
  • Telefon hattı satışlarından 16 TL,
  • Numara değiştirme işlemlerinde 15 TL,
  • Telefon satış işlemlerinde ilk iki faturanın yüzde ’i olarak sıralanabilir.

TT Bayilik Almak İçin Gerekli Evraklar

TT bayilik almak için gerekli evraklar başvuru esnasında eksiksiz olmalıdır ve müdürlüğe sunulmalıdır. İstenilen belgeler genelde resmi evraklardır. Kişilerin nüfus cüzdanı bilgileri, eğitim bilgileri, deneyimlerini anlattığı CV bilgileri gibi temel nitelikli bilgiler ile başvurular uygundur. TT bayi açmak için gerekli belgeler ile birlikte kişilerin iş tecrübeleri, teknoloji bilgileri, gelişmeleri yakından takip eden ve seven birisi olmalıdır. Başvurular bizzat müdürlükten olacağı için sizi bir adım öne geçirecektir.

Türk Telekom bayilik başvurusunun ardından bayiliğin adresine denetim yapılır. Denetim sonrasında ki aşama olumlu olmasından sonra teminat değerlendirilir. Bayi sorumlusu bankaya belirli miktarda teminat göstermek zorundadır. Teminat işlemlerini de hallettikten sonra bayiliğin açılacağı yere Türk Telekom yetkilileri gelerek düzenlemeleri yapar. Bayilik düzeninin kurulmasının ardından bütün yerleşme işlemi bitince Türk Telekom sözleşme içerisinde geçen tarihten itibaren bayiliği işletme sorumlularına teslim eder.

Türkiye’de Türk Telekom Bayilik Sayısı

Türkiye’de Türk Telekom bayisi sayısı gün geçtikçe artmaktadır. İçeriğin en başında da bahsettiğimiz gibi çok geniş bir alana sahip olan Türk Telekom 40 binin üzerinde aktif çalışana sahiptir. Hemen hemen her şehirde bir Türk Telekom bayisi bulma imkanınız çok yüksektir.

Türk Telekom Bayilik İletişim

Türk Telekom bayilik ile alakalı sorularınız için aşağıda ki iletişim numaralarını kullanabilirsiniz. Türk Telekom ile bayilik hakkında görüşmek istiyorsanız kurumsal müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmektedir.

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Danışmanı: 444 5 444
Türk Telekom Resmi İnternet: Kurumsal Türk Telekom internet adresi için > kurumsal.turktelekom.com.tr

Türk Telekom Genel Müdürlükleri;

  • Ankara Türk Telekom
    Turgut Özal Bulvarı 06103 Aydınlıkevler Ankara
    Telefon: 444 1 444 / 444 4 564 (KMH)
    Faks: +90 312 306 07 32
  • İstanbul Gayrettepe Türk Telekom
    Gayrettepe Mah. Yıldız Posta Cad. No:40 Gayrettepe Beşiktaş İstanbul
    Telefon: +90 212 309 9000
  • Esentepe Türk Telekom
    Esentepe Mahallesi, Salih Tozan Sokak, Karamancılar İş Merkezi, D Blok, No:16 Şişli 34394 İstanbul
    Telefon: 0 212 309 10 00 – Faks: 0 212 306 10 10
  • Güneşli Türk Telekom
    Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. Fidan Sk. Erdinç İş Merkezi No: 1 34209 Güneşli / İstanbul
  • Ümraniye Teknopark Türk Telekom
    Çakmak Mahallesi Balkan Cad No:49 Ümraniye / İstanbul
    Telefon: +90 216 460 6000
  • Ümraniye A4 Türk Telekom
    Saray Mahallesi Ahmet Tevfik İleri Cad. No:5 Ümraniye / istanbul
    Telefon: 444 1 444

Vodafone Bayilik ve Turkcell Bayilik detaylarını da öğrenmek isteyebilirsiniz. Detaylar için linklere tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BAYILIK VEREN FIRMALAR Bayilik Veren Potansiyelli Gıda Firmaları
BAYILIK VEREN FIRMALAR Köfteci Yusuf Bayilik
BAYILIK VEREN FIRMALAR Ekleristan Bayilik Şartları -2022-
BAYILIK VEREN FIRMALAR Torku Bayilik Şartları 2022
BAYILIK VEREN FIRMALAR Watsons Bayilik Şartları ve Franchise Bedeli
BAYILIK VEREN FIRMALAR Gratis Bayilik Şartları ve Bayilik Ücreti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.