DOLAR

17,2674$% 0.28

EURO

17,6558% 0.52

STERLİN

20,7537£% 0.99

GRAM ALTIN

968,13%0,58

ÇEYREK ALTIN

1.592,00%-0,37

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

353965฿%2.20938

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Yeni Dönem İş Fikirleri

Yeni Dönem İş Fikirleri

0

BEĞENDİM

Yeni dönem iş fikirleri ile iş kurmak mı istiyorsunuz yeni normali hesaba katmanız çok önemli. COVID-19 salgını, insanların ürün ve hizmetleri nasıl tükettiği konusunda çok değişti. Bir perakende işletmesi veya restoran açmak daha önce iyi fikirler olsa da, gelecek yılın nasıl geçtiğini görene kadar bu düşünceleri yeniden gözden geçirmeniz en iyisi olabilir. Daha geleneksel işler yerine, insanların artık hayatlarını nasıl yaşadıklarını destekleyebilecekleri düşünün. Ne tür bir iş peşinde olursanız olun, sağlam bir iş planı oluşturmak isteyeceksiniz, ancak bu listedeki fikirlerin çoğu, başlamak için ödemeleri kabul etmek için yalnızca bir kredi kartı işleme ortağı gerektirir.

2021 Yeni dönem iş fikirleri

Yeni dönem iş fikirleri kendi işinizi yürütmeye hazırsanız, bu harika iş fikirlerinden herhangi birini düşünün.

Yeni Dönem İş Fikirleri

Danışman

Yeni dönem iş fikirleri listemizde ilk sırayı Danışmanlık alıyor. Belirli bir konu (işletme, sosyal medya, pazarlama, insan kaynakları, liderlik, iletişim vb.) hakkında bilgili ve tutkuluysanız, bir danışman işi başlatmak kazançlı bir seçenek olabilir. Danışmanlık işinize kendi başınıza başlayabilir, ardından işinizi büyütebilir ve zamanla başka danışmanları işe alabilirsiniz.

Çevrimiçi satıcı

Giyim ve/veya satış konusunda tutkulu olanlar, çevrimiçi bir bayi işletmesi kurmayı düşünebilir. Çok zaman ve özveri – ve modaya dikkat – gerektirse de, bu, bir yan iş olarak başlayıp tam zamanlı bir yeniden satış işine dönüşebileceğiniz harika bir fikir. İstenmeyen kıyafetlerinizi satmak için Poshmark ve Mercari gibi çevrimiçi mağaza web sitelerini kullanarak başlayabilir ve sonunda kendi satış web sitenize genişleyebilirsiniz. Girişimcilik kategorimizi inceleyerek daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Çevrimiçi öğretim

Çevrimiçi eğitim talebi, girişimcilerin kendi girişimlerini başlatmaları için geniş bir olasılık yarattı. Bu çevrimiçi bir iş fikri olduğundan, bilgi sahibi olduğunuz herhangi bir konuyu seçebilir ve bulunduğunuz yere bakılmaksızın bir kurs verebilirsiniz. Herhangi bir konuda ileri düzeyde bilginiz yoksa, yurtdışındaki öğrencilere çevrimiçi olarak İngilizce öğretmeyi her zaman düşünebilirsiniz.

Çevrimiçi defter tutma

Eğitimde olduğu gibi, teknoloji birçok muhasebe hizmetinin çevrimiçi olarak gerçekleştirilmesine izin veriyor. Kendi işinizi yürütme özgürlüğü ve özerkliğini isteyen bir muhasebeci veya muhasebeciyseniz, diğer şirketleri müşteri olarak kabul ederek kendi çevrimiçi muhasebe hizmetinizi başlatmak için modern teknolojinin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Tıbbi kurye hizmeti

Yeni dönem iş fikirleri güvenilir bir aracınız ve iyi zaman yönetimi becerileriniz varsa, kendi kurye hizmetinizi, daha spesifik olarak bir tıbbi kurye hizmetini oluşturmayı düşünebilirsiniz. Bir sürücü olarak laboratuvar numuneleri, reçeteli ilaçlar ve ekipman gibi tıbbi malzemelerin taşınmasından siz sorumlusunuz. Sağlık sektörü genişliyor tıbbi kurye hizmeti işi istikrar için büyük olan. Kurye işinizi kendi başınıza başlatabilir veya sizin için çalışması için başka sürücüler kiralayabilirsiniz.

Uygulama geliştiricisi

Teknoloji konusunda bilgili ve deneyimliyseniz, uygulama geliştirme alanında kariyer yapmayı düşünebilirsiniz. Akıllı telefonlar, mobil uygulamalara olan talebi artıran birçok Amerikalı için günlük bir aksesuar haline geldi. Benzer şekilde, sanal gerçeklik yazılımı son yıllarda popüler hale geldi, bu nedenle VR uygulaması geliştirmeye de bir talep var.



Transkripsiyon hizmeti

yi bir kulağınız varsa ve hızlı yazabiliyorsanız, deşifre hizmeti esnek bir programla evden çalışmanıza olanak tanıyan harika bir iş fikridir. Sağlık hizmeti sağlayıcısının dikte etmesi için ses tanıma teknolojisi çoğaldığı için tıbbi transkripsiyon hizmetlerine özellikle ihtiyaç duyulmaktadır. Her şeye aynı anda başlamak istemiyorsanız veya şimdilik devam etmek istediğiniz bir günlük işiniz varsa, istediğiniz kadar az veya çok sayıda transkripsiyon işini kabul edebilirsiniz. İş beklentilerinizi artırmak ve daha fazla ücretlendirmeyi haklı çıkarmak için, sertifikalı bir transkripsiyonist olmayı ve birkaç uzmanlık alanına girmeyi düşünün.

Tıbbi transkripsiyon uzmanları, tipik olarak, transkripsiyon satırı başına 6 ila 14 sent ücret alırlar ve bu da hızlı bir şekilde toplanabilir. Transkripsiyon işi için tipik geri dönüş süresi 24 saattir, bu nedenle kabul ettiğiniz işleri takip etmeniz önemlidir. Bununla birlikte, başlamak için yalnızca birkaç isteği kabul etme esnekliği, hazır olduğunuzda ölçeği artırabileceğiniz anlamına gelir ve bu da, transkripsiyonu yavaş başlamak için kolay bir hizmet haline getirir. Hepsinden iyisi, çok az başlangıç ​​maliyeti ve ek yük vardır. Sadece bir bilgisayara, uygun yazılıma ve güvenli bir mesajlaşma servisine ihtiyacınız var.

Temizlik hizmeti

Kendinizi diğer temizlik hizmetlerinden farklı kılmak istiyorsanız, ek bir ücret karşılığında zemin cilalama veya harici elektrikli yıkama gibi premium seçenekler eklemeyi düşünün. Bu hizmetler, yeni temizlik hizmetiniz ile bu düzeyde bir temizlik sağlamak için çok büyük bir müşteri listesi tutan deneyimli şirketler arasında belirleyici faktör olabilir.

Serbest Metin Yazarı

Biraz pazarlama bilgisine sahip doğal bir kelime ustasıysanız, kendinizi serbest çalışan bir metin yazarı olarak tanıtabilirsiniz. Bloglar, web içeriği veya basın bültenleri yazarsanız, birçok şirket hizmetleriniz için ödeme yapacaktır. Müşterilerinizin, hedef kitlelerinin çevrimiçi aramalarında halihazırda kullandığı belirli anahtar kelimelere saldırmak için bir strateji oluşturmasına yardımcı olmak için SEO bilgisini masaya getirerek değerinizi artırabilirsiniz. Çoğu serbest metin yazarı saatte 40 ila 50 dolar ücret alır, ancak belirli bir sektörde uzmanlığı olanlar daha da fazla ücret alabilir.

Evde bakım hizmeti

Bakım ve misafirperverlik konusunda bir geçmişe sahip olmak, evde bakıma ihtiyaç duyan eve bağlı yaşlıları desteklemek için uzun bir yol kat edebilir. Aynı zamanda talebin artacağı bir hizmettir. Ulusal Yaşlanma Enstitüsü’ne göre, 2010 ve 2050 yılları arasında  85 yaş ve üzeri nüfusun küresel olarak %351 artması ve küresel asırlık sayısının (100 yaş üstü) on kat artacağı tahmin edilmektedir. Birçoğunun bakıma ve yardıma ihtiyacı olacak, çoğu zaman kendi evlerinde.

Çeviri hizmeti

IBISWorld’ün araştırmasına göre, birçok sektörde olduğu gibi çeviri hizmetleri sektörü de 2020’de düşüş yaşadı; ancak 2021’de iyi bir şekilde toparlanması bekleniyor . İnternet, diğer ülkelerdeki girişimcileri İngilizce konuşulan pazarlara açtığından ve bunun tersi de geçerli olduğundan, bu öngörülen büyüme şaşırtıcı değil.

Bu eğilim, çok dilli konuşmacıların belge çevirisi ve web sitesi bilgilerinin diğer pazarlarda kullanılmak üzere dillere çevrilmesi gibi belirli hizmetler sunmaları için bir açılım yarattı. Birden fazla dil biliyorsanız, çeviri hizmetleri sektöründe bir niş oluşturmak başarılı bir çaba olabilir.

Dijital pazarlama

İnternetin önemi her geçen gün artıyor, bu da işletmelerin dağınıklığı kesmelerini ve kendilerini uygun şekilde pazarlamalarını her zaman zorlaştırıyor. Dijital pazarlama hizmetleri her zaman talep görmektedir ve birçok küçük ve orta ölçekli şirket, maliyetli bir şirket içi ekip kurmak yerine dış kaynak kullanmayı tercih eder. SEO, içerik pazarlama, tıklama başına ödeme, web geliştirme veya sosyal medya yönetimi konularında uzmanlığınız varsa, size evden çalışma özgürlüğü veren bir iş fırsatına sahip olabilirsiniz.

Dijital pazarlama bir markanın önemli bir parçasıdır, bu nedenle müşterilerinizin pazarlama stratejilerindeki gelişmelere yanıt vermeniz çok önemlidir. Sosyal medya yönetimi, yalnızca “ayarla ve unut” zihniyetinde gönderileri planlamakla kalmayıp, günün her saati yorumları ve mesajları izlemeyi gerektirir. Strateji oluşturmayı ve planları titizlikle uygulamaktan hoşlanıyorsanız, dijital pazarlama sizin için doğru iş olabilir. Dijital pazarlamanın başka bir biçimi olan bağlı kuruluş pazarlamacısı olmayı da düşünebilirsiniz.

Çevrimiçi Bilgi Ürünlerini Satarak Nasıl Para Kazanılır?

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.