DOLAR

17,2793$% 0.35

EURO

17,6742% 0.64

STERLİN

20,8030£% 1.25

GRAM ALTIN

967,63%0,53

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,37

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354800฿%2.07535

a

Yürüyerek Para Kazanma Yolları 2022

0

BEĞENDİM

Yürüyerek para kazanma yolları mı arıyorsun? Mahallenizde yürüyüşe çıkmayı seviyor musunuz? Sana biraz temiz hava alman için zaman veriyor değil mi?  Bizi dinleyin, yürümek için para alabilirsiniz. Evet, bu ücretsiz uygulamalar size yürümeniz için nakit ve diğer ödüller şeklinde ödeme yapar. O halde hemen kaydolun!

Yürüyerek Para Kazanma Uygulamaları

Sweatcoin

Yürüyerek para kazanma yolları listemizin ilk sırasında bulunan bu uygulama, daha sonra uygulamada gerçek hayattaki ödüllerle değiştirilebilecek ‘Sweatcoins’ toplamanıza izin verir. Dışarıda attığınız her 1000 adım için (yaklaşık yarım mil) 0,95 Sweatcoin kazanırsınız. Daha sonra indirimler ve bazen ücretsiz şeyler almak için madeni paralarınızı kullanabilirsiniz.

Yürüyerek Para Kazanma Uygulamaları Sweatcoin

Yazma sırasında, bu, anti-bakteriyel el dezenfektanı (4.99 Sweatcoins), portatif bir karıştırıcıda %50 indirim (9.99 Sweatcoins) ve hatta Güney Fransa’da 1.000 £ (20.000 Sweatcoin) gibi şeyleri içeriyor, ancak her gün değişiyor. gün.

30 Sweatcoin, yaklaşık 15 mil eşdeğeri olsa da, tek seferde kapatmanız gerekmez. Anahtar, yine de atacağınız adımları kullanarak para biriktirmektir.

  • Kimler katılabilir: Uluslararası olarak 13 yaşında veya daha büyük herkes.
  • Platformlar: iOS, Android.
  • Kazanma yolları: Yürüyüş, tavsiyeler.
  • Ödeme seçenekleri: PayPal, hediye kartları, fiziksel ürünler, dijital ürünler, ürün indirimleri, yardım bağışları, tatiller.
  • Daha fazla bilgi edinin: Sweatcoin İncelemesi ve Kılavuzu

SweatCoin, piyasadaki ilk ücretsiz yürümeye başlayan uygulamalardan biriydi ve muhtemelen hala en popüler olanı. Uygulama eskiden sadece dış mekan adımlarını sayar ve ödeme yapar, ancak şimdi ister koşu bandında, ister dağda, ister evin hemen çevresinde olsun, her türlü adımı sayar. 1.000 adım = 0.95 Sweatcoin , çeşitli ürünler veya deneyimler için kullanılabilir veya uygulama içinde arkadaşlarınızla takas edilebilir. SweatCoin’deki ödüller günlük olarak değişir, bu yüzden gerçekten sevdiğiniz bir şey görene kadar SweatCoin’lerinizi saklamanızı öneririm.

Optimity

Yürüyerek para kazanma uygulamamızda ikinci uygulamamız Optimity, 2015 yılında British Columbia’da başlatılan ve diğer illere yayılan, ancak 2019’da fon eksikliği nedeniyle kapatılan, Kanada’da ücretli bir yürüme uygulaması olan yeniden canlandırılan Carrot Rewards uygulamasıdır.

Optimity hala oldukça yeni, bu yüzden ödüller bölümü biraz eksik . Şu anda sundukları tek şey çekilişler, Daha Fazla Ödül puanları ve Petro-Puanlarıdır. Umarım yakında biraz daha çeşitlilik eklerler.

Neyse ki, Optimity’deki kazanç fırsatları, Carrot’takilere oldukça benzer kaldı. Şunlara ödeme alabilirsiniz:



  • Adımları atın (belli ki) – Art arda birden fazla gün vurursanız biftek bonusları ile değerli taşlar kazanmak için günlük hedefinize ulaşmanız gerekecek.
  • Okuyun ve kendinizi test edin – Tıpkı Havuç Ödüllerinde olduğu gibi, Optimity’de kolay ödül fırsatları ve ilginç gerçekler içeren bir “Öğren ve Kazan” bölümü vardır.
  • Birlikte adım atın – Bir arkadaşınıza birlikte adım hedeflerinize ulaşması için meydan okuyabilirsiniz.

Bu görevlerin her biri için yukarıda bahsettiğim ödüllerle değiştirilebilecek değerli taşlar kazanacaksınız. Daha yüksek ödemeler ve daha iyi ödüller sunmaya başlayabilirlerse, Optimity harika olurdu.

Runtopia

Yürüyerek Para Kazanma Uygulamaları Runtopia

Runtopia, size bonus olarak ödüller verirken, kondisyonunuzu geliştirmenize yardımcı olmaya odaklanır. Koşmak, yürümek ve bisiklete binmek için egzersiz hedefleri belirlemenize izin verir ve egzersizleriniz sırasında sesli bir koç çalabilirsiniz.

Arıca ısınmanıza, esnemenize, kilo vermenize ve daha pek çok şeye yardımcı olmak için uygulamada yerleşik eğitim programları da vardır. Bazı özellikler premium üyelik gerektirir, ancak çoğu tamamen ücretsizdir.

Runtopia ile egzersiz yaparken, uygulama içinde günlük görevleri tamamlarken ve topluluğa katılarak Sports Coins kazanacaksınız.

Runtopia Apple mağazasına gitmek için linke tıklayabilirsiniz!

https://apps.apple.com/us/app/runtopia-pays-you-to-get-fit/id1022748905

Yürüyerek Para Kazanma Yolları CircleCare

CircleCare, daha sağlam bir sağlık izleme programıyla ilgileniyorsanız ilginizi çekebilir. Bu uygulama, günlük yürüyüşünüzden fazlasını izler. İlaç hatırlatıcıları, topluluklar, sağlık durumu izleme ve hatta kurumsal bir sağlıklı yaşam programı sunar.

Ödül sistemi CarePoints’e dayanmaktadır. Beş farklı kategoriden CarePoints kazanırsınız:

  • Sağlık izleme
  • Sağlık eğitimi
  • Aktivite

Her kategori için, karşılık gelen puanlarla gerçekleştirilecek farklı hedefler vardır. Örneğin, günlük yürüyüş hedefinize ulaştığınızda 50 CarePuan alırsınız. Yürüyen bir dönüm noktasına ulaştığınız için 100 CarePoints alırsınız. Dezavantajı, adım başına puan toplamamanızdır.

Belirli CarePoint toplamlarına ulaştığınızda, ödül almaya hak kazanırsınız. Ödüller, tatil, fitness ekipmanları, yemek ve masaj gibi öğeleri içerir.

CircleCare resmi sitesine gitmek için aşağıda ki linke tıklayabilirsiniz!

https://www.mycirclecare.com/tr/

Winwalk

Winwalk, bir aktivite uygulaması için olduğu kadar basit. GPS yok, e-posta yok ve giriş yok. Uygulama, telefonunuzdaki başka hiçbir şeye erişmeden hem iç hem de dış mekan adımlarınızı izlemek için bir akıllı telefonun yerleşik sensörünü kullanan basit bir adımsayardır.

Yalnızca Android için Winwalk, yürüdüğünüz her 100 adım için sizi bir “madeni para” ile ödüllendiren ücretsiz bir uygulamadır. Bu paraları Amazon, Target, Starbucks ve Walmart gibi perakendecilerin e-hediye kartlarıyla değiştirirsiniz.

Madeni paralar için günlük limit 100’dür (veya 10.000 adım). Ve her gün gece yarısından önce cüzdanınıza eklemek için paralarınızı manuel olarak toplamanız gerekir. Aksi takdirde, o günün paralarını kaybedersiniz.

Düşük dolarlık bir hediye kartı almak için yeterli parayı biriktirmek birkaç ay alacaktı. Yine de her gün yürüyorsunuz, bu yüzden bu adımları kullanmak için kullanabilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Ek İş İstoç Evlere İş Veren Firmalar 2022
Ek İş Öğretmenlerin Yapabileceği Ek İş Fikirleri
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
EK İŞ Reklam İzle Gerçek Nakit Para Kazan 2022
EK İŞ Yürüyerek Para Kazanma Yolları 2022
EK İŞ Canlı Destek, Müşteri Temsilcisi Olarak Para Kazanmak
EK İŞ İstoç Evlere İş Veren Firmalar 2022
EK İŞ Öğretmenlerin Yapabileceği Ek İş Fikirleri

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.