DOLAR

17,2793$% 0.35

EURO

17,6742% 0.64

STERLİN

20,8030£% 1.25

GRAM ALTIN

967,63%0,53

ÇEYREK ALTIN

1.593,00%-0,37

TAM ALTIN

15.703,94%-0,66

BİTCOİN

354800฿%2.07535

a
  • Dava Haber
  • Bankalar
  • PTT Adıma Yatan Para Sorgulama

PTT Adıma Yatan Para Sorgulama

0

BEĞENDİM

PTT adıma yatan para sorgulama, PTT Hesabıma Para Yatmış mı? arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer almakta. Sosyal yardım ödemeleri, emekli promosyon, şahıs adına para gönderimi ve ikramiye ödemeleri derken yüzbinlerce vatandaş PTT adıma yatan para var , nasıl öğrenebilirim, T.C. ile para sorgulama PTT soruların yanıtlarını arama motorlarında arıyor.

PTT Adıma Yatan Para Sorgulama

PTT Adıma Yatan Para Sorgulamak istiyorsanız eğer T.C kimlik bilgileriniz ile PTT’ye adınıza yatan tüm yardım, destek ve şahıs ödemelerini kolaylıkla öğrenebilir, ptt kart bakiye sorgulama yaparak PTT para sorgulama yapabilirisiniz.

PTT Kargo Hesaplama için >https://paraninnabzi.com/ptt-kargo-hesaplama/

Tc ile Para SORGULAMA PTT

Eğer PTT müşterisiyseniz bir adım öndesiniz. PTT Mobil veya PTTmatik uygulamaları ile telefonunuza, tabletinize uygulamayı yükleyerek PTT adıma yatan para sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz. Bunların dışında 444 1 788 numaralarını arayarak menüden para sorgulama yapabilir ve hemen paranızı sorgulayabilirsiniz. Bunların dışında PTT online işlemler kısmını kullanarak PTT kart hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Hem internet bankacılığı hem de telefon aracılığı iler hemen TC. ile PTT para sorgulama yapabilirsiniz.

PTT Kartıma Para Yattığını Nasıl Öğrenebilirim?

PTT Kartıma Para Yattığını Nasıl Öğrenebilirim, PTT Hesabıma Para Yatmış mı? Hesabınızda bulunan bilgilerine Alo PTT hattından ulaşabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama için  numarasını arayabilirsiniz. Dahili numaradan sonra kart işlemleriniz ve bakiye işlemleriniz için önce 1’e daha sonra 2’ye tıklayarak hemen işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

TT Kartımdaki Parayı Nasıl Öğrenebilirim?

PTT kartımdaki parayı nasıl öğrenebilirim diye soruyorsanız PTT bakiye sorgulama işleminizi T.C. kimlik numaranız ile beraber en yakın şubeye giderek öğrenebilirsiniz. Bu durum müşterisi olmayan vatandaşlar için geçerlidir. Müşterisi olan kişiler için farklı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemler;

  • PTTmatik
  • PTT Bank

uygulamaları üzerinden herhangi birini indirerek öğrenebilirsinizBunun dışında çağrı merkezlerini arayarak Ptt adıma yatan para sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Bunların dışında e-Devlet üzerinden sorgulama bölümüne girerek tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

PTT Para Sorgulama Telefon Numarası

TC numarası ile Ptt para sorgulama yapmak için PTT müşteri hizmetlerini arayınız. 444 1 788 numaralı PTT müşteri hizmetleri çağrı merkezinden hesabınıza para yatıp yatmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

PTT Hesabımda Para Var mı? Nasıl Öğrenebilirim? İnternetten Sorgulama (PTT)

PTT Hesabıma Para Yatmış mı? bu soru internet ortamında oldukça fazla bir şekilde araştırılmakta ve internetin gelişmesiyle birlikte kişiler hesaplarına para yatıp yatmadığını şubeye gitmeden sorgulamak istemektedir. Kişinin adına para sorgulama işlemleri e-devlet üzerinden yapılabilmektedir. Bu sayede kişi adına yatan paranın var olup olmamasını, hesabına para girişlerini kısa sürede kolay yoldan öğrenebilmektedir. Kişinin adına yatmış olan para durumunun sorgulanması e-devlet ile sağlanmaktadır. e-Devlet’e giriş yapılarak PTT işlemler sayfasından sorgulama işlemi gerçekleşmektedir.

PTT Adıma Yatan Para Sorgulama E-Devlet

PTT adıma yatan para sorgulama e-devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. PTT üzerinden kişinin adına para yatması durumunda kişi illaki müşterisi olması gerekmiyor. Bu gibi durumlarda kişi müşterisi olmasa bile adına yatan parayı çekebiliyor.

PTT Para Sorgulama T.C kimlik numarası ile yapılmaktadır.

  • En yakın şubeye giderek ve sıra alarak gişe görevlisinden T.C. kimlik no ile bakiye sorgulama yapabilirsiniz.
  • Ad soyad bilgisine göre sorgulama yapabilir ve para yatıp yatmadığı öğrenebilirsiniz.
  • Ancak bu durum müşteri olunmadığında geçerli olmaktadır. Kurumun müşterisi olan kişilerde bu sorgulama yöntemi farklı olmaktadır.
  • Kişinin telefonuna PTTmatik ve PTT mobil uygulamalarından herhangi biri indirilerek öğrenilebilir.
  • Bunun dışında telefon aracılığıyla da PTT kart bakiye sorgulama yapılabilir.
  •  e-Devlet sistemi üzerinden PTT para sorgulama, hesap bilgileri gibi güncel işlemlerinizi hemen yapabilir ve öğrenebilirsiniz.

444 1 788 numaralı çağrı merkezini arayarak kişi adına para yatıp yatmadığı müşteri temsilcisinden öğrenebilir.

PTT T.C.ye Yatan Para ATM’den Çekilir mi?

PTT’de hesabı olan yada olmayan tüm vatandaşlar, çipli T.C. kimlik kartları ile nüfus müdürlüklerinden kimliklerimi teslim alırken verilen şifre ile ATM’lerden giriş yaparak hesaplarına yatan ödemeleri alabilirler. ATM’ye kimliğinizi okutarak ATM’den paranızı çekebilirsiniz. Ardından çipli kimlik kartınız verilirken nüfus müdürlüklerinden verilen PİN şifresini girerek PTT T.C.’ye yatan parayı atm üzerinden kolaylıkla çekebilirsiniz.

ALO PTT Çağrı Merkezinin Sesli Yanıt Tuşlamaları

444 1 788 numaralı  çağrı merkezi hizmet alınacak birime göre tuşlanacak rakamlar aşağıdaki gibidir:

  • İngilizce Birimi: 9
  • Arapça Birimi: 7
  • Kart kayıp çalıntı ve şüpheli işlem bildirimi için: 1
  • Posta Çeki, Kart Telefon Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı şifre işlemleri ve Sosyal Güvenlik Kurumu ödemeleri için: 1
  • Yurtiçi kargo, kurye, yurtdışı koli ve apg ile turpex: 2
  • Posta ve Telgraf Hizmetleri gönderleri için: 3
  • Hgs işlemleri: 4
  • PTTCell: 5
  • E-PTT Avm: 6
  • KEP: 7
  • Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi işlemleri için: 8
  • Tüm hizmetler hakkında bilgi almak için: 9 numara tuşlanmalıdır.

Ayrıca internet sitesi üzerinden PTT online işlemler menüsünden kart hesap bakiyesi öğrenme ve sorgulama işlemleri yapılabilmektedir. Buna ek olarak Bonus Kart hesap bakiyesi ve işlemlerini de yapılabilmektedir. Bunu da hem internet üzerinden hem de telefon bankacılığı ile yapılması mümkün olmaktadır.

Kart Hesap Numarası Nerede Yazıyor?

Hesap numarası PTT kartın üzerinden kart sahibi bilgisi ve son kullanma tarihinin hemen altında yer alan 8 karakterden oluşan numaradır. Bu numara yeni alınan tüm PTT kartlarında bulunmaktadır. Kart numarasına göre daha küçük puntolar halinde yazar. Bazı yerlerde hesap no 16 hane olarak belirtilir ve bu numara  kartınızın bağlı olduğu hesabınızın numaradır.

Ptt kart iban öğrenme başlıklı konumuzu inceleyerek iban numaranız nerede yazıyor öğrenebilirsiniz.

PTT Maaş Sorgulama

Maaş sorgulama işlemleriniz için size en yakın şubeye giderek T.C. kimlik bilgileriniz ile işleminizi yapabilirsiniz. Bunların yanında çağrı merkezini arayarak veya yukarıda belirttiğimiz uygulamalardan birini indirerek uygulama üzerinden maaş sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

e-Devlet PTT Başvuru İşlemleri

E-devlet kapısı üzerinden PTT sayfası aracılığıyla yapılabilecek işlemler aşağıda sıralanmıştır.

  • En Yakın Posta ve Telgraf Teşkilat Şubesi
  • Kayıtlı Gönderi Takibi
  • Belediye Çek Hesap Numaraları
  • Bireysel Ön Kabul Başvurusu
  • Bireysel Sipariş Başvurusu
  • Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Doğrulama
  • Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap Bilgileri Sorgulama
  • Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlali Geçiş Bilgileri Sorgulama
  • Posta Kodu Sorgulama
  • Talep Öneri Şikayet Başvurusu ve Takibi
  • Ücretsiz Maske Dağıtımı

PTT Online İşlemler

PTT online işlemler sayfasına gitmek için PTT Bankacılık İşlemleri, PTT Hesap İşlemleri linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

PTT Bankacılık işlemleri: https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Banka/BankacilikIslemleriUst.aspx

PTT Hesap İşlemleri: https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Banka/HesapIslemleri.aspx

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Bankalar Papara Nedir, Papara Ne İşe Yarar?
Bankalar Ziraat Banka Hesabı Kapatma Nasıl Yapılır?
Bankalar Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir? 2022
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
BANKALAR Banka Promosyonu 2022
BANKALAR Borç Kapatma Kredisi 2022
BANKALAR Papara Nedir, Papara Ne İşe Yarar?
BANKALAR PTT Adıma Yatan Para Sorgulama
BANKALAR Ziraat Banka Hesabı Kapatma Nasıl Yapılır?
BANKALAR Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir? 2022

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.