DOLAR

17,2580$% 0.21

EURO

17,6505% 0.48

STERLİN

20,7344£% 0.91

GRAM ALTIN

966,30%0,39

ÇEYREK ALTIN

1.591,00%-0,43

TAM ALTIN

15.649,60%-0,97

BİTCOİN

353200฿%1.72978

a

Kredi Kartı Ekstresi Nedir, Nasıl Öğrenilir?

0

BEĞENDİM

Kredi kartı ekstresi nedir, kredi kartı ekstresi bankanız ile müşteri arasında ki iletişimi sağlayan araçtır. Kredi kartı ekstresi içinde dönem içerisinde yapılan harcamalar, toplam borç, ödenmesi gereken tutar, asgari tutar ve alışveriş tarihleriyle ödeme tarihlerinin tamamı yer alır.

Kredi Kartı Ekstre Borcu Ne Demek?

Kredi kartı ekstre borcu önceki ayda bulunan borcunuzun yeni ekstreye geçmesi demektir. İnsanlar sadece borçlarının sadece asgari tutarını ödüyor ve kalan borç bir sonraki aya devrediyor bu borç eski borç oluyor.

Kredi Kartı Ekstre Borcu Ödenmezse Ne Olur?

Kredi kartı ekstre borcu ödenmezse kredi kartınız kapanabilir. Kredi kartı borcunuzun asgari ödemesini veya tamamını ödeyemediğiniz durumda, borcunuza gecikme faizi uygulanacaktır. Dönem borcunuzun asgari ödeme miktarını 3 kez ödenmemesi durumunda kredi kartı nakit kullanımına kapatılmaktadır.

Kredi Kartı Ekstresi Nedir, Nasıl Öğrenilir?

Kredi Kartı Dönem Borcu Nedir?

Kredi kartı ekstresi hakkında her şeyi öğrendikten sonra şimdi kredi kartı dönem borcuna dönelim. Kredi kardı dönem borcu, hesap kesim tarihi sonrasında ekstrenin düzenleneceği zamana kadar yapılan taksitlendirme, harcamalar, işlem masrafları, faizler ve eğer varsa bir dönem önceki borçları kapsayan kredi kartı borçlarını bulunduğu dönem borcudur. Kredi kartı dönem borcunuzu mutlaka ödemeniz gerekiyor aksi taktirde kredi kartınız kapatılabilir, banka puanlarınıza olumsuz yansımalar görebilirsiniz.

  • Alışveriş faizi
  • Hesap kesim tarihi öncesinde yapılan harcamalar
  • Taksitli harcamalar
  • Varsa gecikme faizleri
  • Varsa geçmiş dönemde ödenmeyen borçlar
  • Kredi kartı limiti aşıldıysa limit aşım ücreti

Kredi Kartı Borcu ve Dönem Ekstresi Farkı Nedir?

Kredi kartı borcu toplam borcunuzu gösterir. Dönem ekstresi o aylık yapılan ve hesap kesim tarihinden önceki harcamaları ve ödemeleri anlatır.

Vakıfbank kredi kartı ekstresi incelemesini şu adres üzerinden yapmanız mümkün. Bu inceleme sayesinde kredi kartı aidatı, taksitlendirme, dönem borcu, yapılan alışverişler ve faiz miktarlarını inceleyebilirsiniz. Vakıfbank ekstrelerinizi öğrenmek için 444 0 724 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sorgulamayı linkten yapabilirsiniz. https://www.vakifkart.com.tr/ayricaliklar/firsatlar/hesap-ozeti-ekstre

QNB Finansbank Kredi Kartı Ekstresi

QNB Finansbank kredi kartı ekstresi bilgilerini öğrenmek için 0 850 222 0 900 numaralı telefonu arayabilir bununla beraber online inceleme yapabilirsiniz. Online inceleme yapabilmek için linke tıklayabilirsiniz. https://www.cardfinans.com/cardfinans-kullanin/ekstre_detaylari/Default.aspx

Garanti BBVA Kredi Kartı Ekstresi

Garanti BBVA kredi kartı ekstresi incelemesi yapmak da oldukça basit. Garanti BBVA müşteri hizmetlerine 0 850 222 0 333 numaralı telefondan ulaşarak ekstre bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Yine Garanti BBVA’nın Anında Ekstre uygulamasını kullanarak da detaylı inceleme yapmanız mümkün.



İş Bankası Kredi Kartı Ekstresi

İş Bankası Kredi Kartı Ekstresi incelemesi ile dönem borçlarınızı, kredi kartı limiti bilgilerinizi, faizleri, alışveriş detaylarını ve taksit tutarlarını öğrenebilirsiniz. İş Bankası dijital hesap özeti sayfasını kullanmanız yeterli olacak.

Akbank Kredi Kartı Ekstresi

Akbank kredi kartı ekstresi inceleyerek, yaptığınız harcamaları ve borçlarınızı takip edebilirsiniz. Elektronik ekstre ile online ekstrenize hızlı ve basit bir biçimde ulaşabilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Bankalar Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir? 2022
Kredi Kartı Kredi Kartı Kullanımında Yapılan 5 Hata
Kredi Kartı Kredi Kartı Kullanımında Nelere Dikkat Edilir?
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
EKONOMI Kredi Almak İçin Gereken Şartlar
EKONOMI Aidatsız Kredi Kartı Veren Bankalar
BANKALAR Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir? 2022
KREDI KARTI Kredi Kartı Ekstresi Nedir, Nasıl Öğrenilir?
KREDI KARTI Kredi Kartı Aidat İade Nasıl Yapılır, Yasal mıdır?
KREDI KARTI Kredi Kartı Kullanımında Yapılan 5 Hata

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.