DOLAR

17,2501$% 0.17

EURO

17,6399% 0.44

STERLİN

20,7328£% 0.9

GRAM ALTIN

967,48%0,52

ÇEYREK ALTIN

1.594,00%-0,31

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

352959฿%1.86562

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Ne İş Yapabilirim Doğru işi Bulmak

Ne İş Yapabilirim Doğru işi Bulmak

0

BEĞENDİM

Ne iş yapabilirim doğru 2. işi bulmak, ek bir koşuşturma, ek gelir istiyorsunuz. Bu ekonomide ikinci işler neredeyse gereklidir. İnsanlar finansal olarak iyileşmek veya zirvede kalmak için mücadele ediyor. Birçokları için ideal bir zaman değil, ancak ikinci bir iş bulmak için mükemmel bir zaman olabilir.

İyi haber şu ki, bir sürü ikinci iş var ve bunlar çok ilginç alanlarda bulunabilir. Geçmişte ikinci bir iş, bir restoranda, bir barda veya perakende satışta çalışmak anlamına geliyordu. Bunlar hala ekstra para kazanmanın harika yolları ve yeni bir konser için iyi bir başlangıç ​​noktası.

Üretime dair bir iş alanı mı düşünüyorsunuz o zaman Ne Üretebilirim içeriğimizi incelemek için linke tıklayın!
İlgili link > https://paraninnabzi.com/ne-uretebilirim/

Ancak artık daha fazla seçenek var ve internet onları bulmayı ve işe alınmayı kolaylaştırıyor. Buna sahipsin ve hiç vakit kaybetmeden daha fazla para kazanmanı sağlayacak o yarı zamanlı işe girebilirsin. En azından, bu ipuçlarını kullanırsanız yapabilirsiniz.

Ne İş Yapabilirim?

Doğru İkinci İşi Bulmak

İşinizden nefret ettiğinizde ne kadar mutsuz hissettiğinizi bilirsiniz. İkinci bir iş genellikle hayatınızın o kadar büyük bir parçası olmayacak olsa da, haftada birkaç saat nefret ettiğiniz bir işte çalışmak bile işe gitmeyi zorlaştırabilir. Bu yüzden doğru işe uygun olanı bulmak çok önemlidir.

İyi haber şu ki, ikinci bir işle eğlenceye, gelire veya yeni bir beceri öğrenmeye odaklanabilirsiniz. Size en çok ilham veren şey her neyse. Doğru yaparsanız, yan koşuşturmanız günün en sevdiğiniz parçası olabilir.

Ne kadar zamanın var? Kendinize karşı dürüst olun, yoksa uzun vadede programınızdan nefret edeceksiniz. Tipik bir hafta ayırın ve daha fazla iş için ne kadar fazla zamanınız olduğunu hesaplayın. Unutmayın, uyumanız, işe gidip gelmeniz, yemek yemeniz, ayak işlerini halletmeniz gerekecek ve yine de biraz aksama süresi isteyeceksiniz.

Ne İş Yapmalıyım

İş/yaşam dengenizde zaten yeterince gergin olduğunuzu fark ederseniz, umutsuzluğa kapılmayın. Hâlâ programınıza uygun olarak alabileceğiniz yarı zamanlı işler var . Ama belki de asıl işinizin sizin için doğru olup olmadığını kendinize sormanın zamanı gelmiştir. Bazı insanlar için ikinci bir iş cevap değildir. Cevap daha iyi bir birincil iş.



Bir diğer ayrıntılı Hangi İşi Yapmalıyım? Girişimcilik Önerileri içeriğimizi mutlaka inceleyin!

İşe ne getiriyorsun? İşi yapmak için gerekli becerilere sahip misiniz? Hangi eğitimi gerektirecek? Beceri setiniz, istediğiniz işi almanın anahtarı olabilir. Yetenekli bir grafik sanatçısıysanız, bu, ek gelir elde eden küçük bir serbest iş için biletiniz olabilir.

Ne İş Yapabilirim Doğru İşi Bulmak

Ya her zaman bir barmen olmak istediyseniz ve geceleriniz ve hafta sonlarınız boşsa. Kolay bir uyum gibi görünüyor. Ama barmenlik ehliyetin yok ve hayatını kurtarmak için bir kozmopoliti nasıl karıştıracağını bilmiyorsun.

Bir kurs ve biraz ders çalışarak yolunuza devam edebilirsiniz. Becerilerinizin ne olduğunu ve işin neye ihtiyacı olduğunu bilmek , istediğiniz pozisyona inmek için önemli adımlardır.

Günlük işiniz nedir? Yani, zamanınızın çoğunu alan “gerçek” bir işiniz veya kariyeriniz var. Aynı zamanda gelirinizin çoğunu sağlayan şeydir, bu nedenle bu sizin için bir önceliktir. Bu, hafta sonu işinizin veya gece konserinizin araya giremeyeceği ve kötü çalışmanıza, hatta normal işinizi kaybetmenize neden olamayacağı anlamına gelir .

İkinci bir iş düşünürken, düzenli çalışma ve çalışma programınızı öncelik listenizin en üstüne koyduğunuzdan emin olun. Fazladan para kazanmak harikadır, ancak bu size birincil gelirinize mal oluyorsa, başınız belaya girecek.

Neden ikinci bir iş istiyorsun? Ekstra para, deneyim, yeni bağlantılar, zamanınızla ilgili bir şeyler mi arıyorsunuz? Yeni bir konser almak için pek çok neden var.

En İyi İkinci İş Fikirleri

Bunu yapacak ve yeni bir işe girecekseniz, o zaman doğru yapmak ve oradaki en iyi ikinci işlerden birini almak istersiniz. Ruh arayışınızı yaptıysanız, önceliklerinizin ne olduğunu bilirsiniz ve bu sizin için en iyi seçeneklerin neler olduğunu belirlemenize yardımcı olur.

Ancak bu iş fikirleri, iş aramanızı kolaylaştırabilir:

Garson

Birçok insan için favori bir bekleme işi. Nasıl yapılacağını öğrendikten sonra, ikinci doğa haline gelir ve burası gerçekten bazı ipuçlarından yararlanabileceğiniz yerdir.

Bu, klasik ikinci iş seçeneklerinden biri olmasının bir nedeni vardır, genellikle iş bulmak kolaydır ve programınıza göre çalışmak için yeterince esnektir. Bir çatışmanız varsa, vardiyaları diğer işçilerle bile değiştirebilirsiniz. Pek çok iş bu kadar esnekliğe sahip değildir .

Barmen

Bu iş genellikle garsonluk veya garsonlukla el ele gider, ancak hem barlar hem de restoranlar biraz ekstra gelir aramak için harika yerlerdir.

Aslında, insanların sırf ipuçlarını sevdikleri için profesyonel bir işe girdikten sonra yıllarca ve yıllarca bir vardiyaya tutunmaları o kadar kazançlı olabilir.

Serbest iş

Bir yeteneğin var mı? O zaman neden kendi küçük işinizi yaratmıyorsunuz ve yeteneğinizi satmaya başlamıyorsunuz. Çoğu insan serbest çalışan bir yazar düşünürken, dışarıda bir sürü serbest çalışan iş var.

Serbest çocuk bakıcısı, köpek gezdiricisi, tamirci, çim bakımı vb.: Bu işlerin tümü temelde serbest meslektir.

Çevrimiçi yayıncılık

Serbest çalışmaktan bahsetmişken, yayıncılık endüstrisi serbest çalışanlarla büyüyor. Yazma, düzenleme, grafik tasarım alanında serbest çalışmaya odaklanmak istiyorsanız, birkaç web sitesi iş almanıza yardımcı olabilir.

Upwork, Fiverr, Editorr, FlexJobs, LinkedIn ve diğerlerine bakın. Görünüşe göre birkaç ayda bir yenisi çıkıyor ve birçoğunda profil oluşturmaya değer.

Çocuk bakımı

Geçimini sağlamak ve çocuklarına bakmak için mücadele eden birçok insan var. Programınız onlarınkine uygunsa ve çocuklarla takılmayı seviyorsanız, bu, çocuklar dahil herkes için ideal bir durum olabilir.

Veri girişi

Çevrimiçi veri girişi , birçok insan için harika bir ikinci iştir. Genellikle kendi programınıza göre evden çalışırsınız ve bunu yaparak iyi bir ücret alırsınız . Akılda tutulması gereken tek şey, burada birçok dolandırıcılıkla karşılaşabileceğinizdir .

Özel öğretmen

Matematikte ustaysanız veya başka skolastik becerilere sahipseniz, neden bunları paylaşmıyorsunuz? Konuşma dilinde İngilizce öğretmek bile bir iş olabilir. Yeteneklerinize uyan özel ders çalışmaları arayın ve öğretirken kazanın.

E-ticaret

Kurnaz bir zihniniz ve yetenekli parmaklarınız var – neden biraz para kazanmıyorsunuz? Neden bir saati yumruklayıp başkası için çalışasın ki? Yeteneğinizi para kazanma girişimine dönüştürebilirseniz, bunu yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Bu bir kazan/kazan durumudur. Bazı insanlar için uzun bir çalışma gününden sonra eve gelmek, örgü örmek ya da resim yapmak hayatlarında zen hissetmeleri için ihtiyaç duydukları şeydir. Ama hayatında sadece çok fazla kazak veya tabloya ihtiyacın var.

Çevrimiçi anketler

Bu işler fazla para getirmiyor ama yine de fazla bir şey istemiyorlar. Burada ve orada biraz boş zamanınız varsa, bazı çevrimiçi anketleri doldurun ve ekstra harcama parası kazanın. Bu kadar kolay.

Müşteri servisi

Giderek daha fazla şirket, e-ticaret web sitelerine çevrimiçi sohbet müşteri hizmetleri özellikleri sunuyor. Bu harika çünkü satışları ve işi artırıyor, ancak aynı zamanda müşteri hizmetlerinde çalışacak insanlara ihtiyaçları olduğu anlamına geliyor . Harika olan şey, bunu evden yapabilmeniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.