DOLAR

17,2501$% 0.17

EURO

17,6399% 0.44

STERLİN

20,7328£% 0.9

GRAM ALTIN

967,48%0,52

ÇEYREK ALTIN

1.594,00%-0,31

TAM ALTIN

15.677,47%-0,82

BİTCOİN

352959฿%1.86562

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Yan Gelir Getirecek İşler 6 Ek İş

Yan Gelir Getirecek İşler 6 Ek İş

0

BEĞENDİM

Yan gelir getirecek işler ülkemiz de artık herkesin aradığı bir şey oldu. Pasif gelir kaynakları araştırma, daha fazla nasıl para kazanırım işine girişti herkes. Bugün ki makalemizde yan gelir getirecek işler nelerdir onları öğreneceğiz.

Yan Gelir Getirecek İşler Bebek Bakıcılığı

Bebek bakıcıları her zaman talep görmektedir ve yaşlı bakımı hızla büyüyen bir alandır. Esnek çalışma saatleri ile her zaman uygun pozisyonlar vardır. Seçenekler arasında Sahibinden gibi bir bakım hizmetine kaydolmak veya kendi işinizi güvence altına almak yer alır. Her iki durumda da, müsaitlik durumunuzu programınıza göre ayarlayabileceksiniz. Bebek bakıcılığı işine nasıl gireceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Evcil Hayvan Bakıcılığı

Evcil hayvanları insanlara tercih ediyorsanız, evcil hayvan bakıcılığı para kazanmanın ideal bir yoludur. Bir köpek bakımevinde veya pansiyonda çalışabilir ya da serbest meslek sahibi olabilirsiniz. Başlamanın bir yolu, tavsiyeleri sıraya koymak için aileniz, arkadaşlarınız, komşularınız ve evcil hayvanınızla kontrol etmektir. Ülkemiz de bu yan gelir getirecek işler konusunda sonlarda gelecek olsa da gençler için bir fırsat olabilir. 

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Müşteri hizmetleri en hızlı büyüyen mesleklerden biridir. Hem çevrimiçi hem de yüz yüze pozisyonlar için işe alınmak için birçok fırsat bulacaksınız. Müşteri hizmetleri temsilciliği ne kadar zor olsa da denemekten zarar geleceğini düşünmüyoruz.

Airbnb

Evinizde bir odayı kiraya vermeyi düşünmüş müydünüz? Sahil ve tatil beldelerinde yaşıyorsanız çok şanslısınız bir odanızı kiralayarak yan gelir getirecek işler konusunda kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

Dropshipping

Dropshipping, bir mağazanın sattığı ürünleri stokta tutmadığı bir perakende satış yöntemidir. Bilgisayar başına veya telefonda sadece sosyal medya için dolaşıyorsanız Udemy’de Dropshipping eğitimleri alabilir ya da arama motorlarında araştırarak kendinizi geliştirip kazanç sağlayabilirsiniz.

Dropshippinge başlangıç yapmak için Girişimcilerin En Çok Tercih Etmiş Olduğu İşler makalemizi mutlaka okumalısınız!

Yan Gelir Getirecek İşler Dropshipping

Özel Ders

Öğretmen olmak için ileri düzeyde bir üniversite diplomasına sahip olmanız gerekmez. İnternette deneyimliliğinizi kanıtladıktan sonra eğitim sitelerinde ücretli eğitimler verebilirsiniz. Youtube’da ücretsiz eğitimler verdikten sonra belirli bir takipçi kitlesi yakalayıp daha sonrasında Youtube Katıl’a özel videolar çekebilir ya da Udemy’den eğitimler satabilirsiniz. Özel ders verme konusunda önerebileceğimiz şeylerden biri marka (isim) tanınırlığıdır. 

 

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.