DOLAR

17,2995$% 0.45

EURO

17,7164% 0.88

STERLİN

20,8245£% 1.35

GRAM ALTIN

970,18%0,79

ÇEYREK ALTIN

1.599,00%0,00

TAM ALTIN

15.727,63%-0,51

BİTCOİN

355551฿%2.31761

a
  • Dava Haber
  • Girişimcilik
  • Yan Gelir Olarak Hangi İşler Yapılabilir?

Yan Gelir Olarak Hangi İşler Yapılabilir?

0

BEĞENDİM

Yan Gelir Olarak Hangi İşler Yapılabilir? Yan gelir olarak yapılabilecek işler başka bir deyişle ek gelir sağlayacak işler günümüzde maddi anlamda zorluk yaşayan birçok kişi tarafından araştırılan bir konudur. Ek gelir özellikle girişimcilerin ve yatırımcıların takibinde olan bu konu sağlanan kazançla birlikte hangi işin tercih edilmesi gerektiği yönünde merak edilmektedir. Birçok analizin ve planlamanın yapılması gerektiği bu konuda doğru işi seçerek işe başlamak sizlerin daha hızlı ve kolay bir şekilde başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Sizlerde yan gelir yani ek gelir sağlayacak işler üzerinde araştırma yapıyor ve hangisini seçeceğiniz hakkında karar veremiyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda yan gelir olarak hangi işler yapılabilir? Sorusunu cevaplandırarak detayları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Yan Gelir Olarak Hangi İşler Yapılabilir?

Ek Gelir Olarak Hangi İşler Yapılabilir?

Günümüzde birçok kişi asıl işlerinin yanı sıra maddi olumsuzlukları aşmak adına ek gelir sağlayacak işler üzerinde değerlendirmelerde bulunmaktadır. Ayrıca sağlanan bu ek iş ile birlikte hayatını idame ettirmesi için çaba gösteren birçok kişiyi başarıyı yakaladıklarında asıl işlerinden uzaklaşarak ek iş olarak başladıkları işlerini asıl iş olarak devam ettirmektedir. Bunun için azimli ve sabırlı bir şekilde çalışarak güzel bir şekilde analiz yapılması gerekmektedir. Doğru bir analiz yapıldığı takdir de bu durum sizleri başarıya götürecektir. Sizler için yan gelir olarak yapabileceğiniz işleri listeledik.

Çocuk Bakımı ile Para Kazanın!

Yıllardır en çok talep gören ek iş fikirleri arasında çocuk bakıcılığı gelmektedir. Para kazanma yolu anlamında tercih edilen bu iş aynı zamanda bir sektörün doğmasını ve canlanmasını da sağlamıştır. Özellikle çalışan anne ve babaların talebi çocuk bakımı yönündedir. Farklı şartlardan dolayı kendi evlerinden uzak kalan evli çiftler çocuklarına bakacak bakıcı aramaktadır. Bu bakıcılık hizmeti kendi evlerinde olunduğu gibi aynı zamanda bakıcının evinde de olmaktadır. Bu tamamen bakıcı ile kişinin yapacağı anlaşmaya bağlıdır. Eğer kendi eviniz müsait ise bakıcılık işini kendi eviniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Aksi halde bakıcı ile anlaşma sırasında bu şartınızı öne sürerek bakıcının çocuğunuza kendi evi üzerinden bakmasını talep edebilirsiniz.

Ek Gelir Olarak Hangi İşler Yapılabilir?

Blog Sitesi Açarak Para Kazanın!

Ek gelir sağlamak için yazmaktan keyif alıyorsanız ve blog sayfanızın trafiği güçlüyse eğer sitenizde yazı yazarak veya bloğunuza verilen reklamların tıklanmasıyla belli bir miktar para kazanabilirsiniz. Web sitenizin kaliteli olması ve ziyaretçi sayısının çok olması aynı zamanda uzun süreli kazanç getirisi sağlayacaktır.  Kısa bir süreç olmasa da iyi bir reklam ve içerik ile birlikte blog sitenizi ön plana çıkarabilirsiniz. Blog sitenizin ön planda kalmasını sağlayacak birçok etken yer almaktadır. Bu etkenlerin başında sitenizin SEO ile uyumlu bir hale getirilmesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra tema tasarımızın ve sunucu hızınızın da iyi olması ayrı bir etkendir. Blog sitenizi tam anlamıyla oluşturduktan sonra Google Adsense üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanmasına müteakip reklamların yayımlanması ile birlikte Adsense üzerinden para kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra çeşitli web sitelerine tanıtım yazısı satarak ve kişilerin ya da firmaların reklamını yaparak da gelir elde edebilmeniz mümkündür.

Blog Yazarak Nasıl Para Kazanılır 2021 için Ücretsiz Kılavuz için linke tıklayın!

El Emeği Ürünlerin Satışıyla Para Kazanın!

Yan gelir için ev içerisinde fazla vakti olanların çeşitli hobiler ile birlikte hafta sonları rahatlamak ve stres atmak için kendi emekleri ile birçok eseri ortaya çıkarttığını bilmekteyiz.  Bu eserleri satarak ek gelir elde etmeleri mümkündür. Günümüzde birçok kişi filografi, hat sanatı ve ahşap sanatı başta olmak üzere birçok eseri oluşturarak milyonlarca kişinin yer almış olduğu sosyal medya hesaplarından satışa sunmaktadır. Sizlerde evinizde rahat bir şekilde yapabileceğiniz eserler üzerinden para kazanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta yüksek kitleye sahip sosyal medya hesaplarından iyi bir reklam ve kaliteli ürün satışı hizmeti almanız olacaktır. Böylelikle evinizde hobi olarak yapmış olduğunu mum, losyon, sabun, resim, hat tablosu ve ahşap eşyalar gibi pek çok ürünün satışını yaparak gelir elde edebilirsiniz. Son dönemlerde çok fazla rağbet gören makrome yapımı ile anahtarlıktan duvar süsüne kadar çok fazla ürünü de yaparak sosyal medya üzerinden satabilmeniz mümkündür. Sizlerde bu işi değerlendirerek ürünlerinizi pazarlayıp güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Akşam Yapılabilecek Ek İş Önerileri içeriğimiz ile fikirler edinebilirsiniz!



Satış Ortaklığı Yapmak

Satış ortaklığı işi ek gelir elde etmek iste yenlerin en çok tercih etmiş olduğu işler arasında yer almaktadır. Günümüzde birçok kişi satış ortaklığından faydalanarak oldukça güzel gelir elde etmektedir. Firmaların ürün yada hizmetlerini kendi sosyal medya veya web siteleri üzerinden paylaşarak gelir elde etmek isteyen birçok kişi bu işe yönelerek para kazanmaya çalışmaktadır. Sizlerde eğer yüksek kitleye sahip sosyal medya hesabı veya bir web sitesine sahipseniz bu işi tercih edebilirsiniz. Firmalar üzerinden yapacağınız anlaşmalar ile birlikte belirli bir komisyon karşılığında bu ürünleri satarak güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Çevrimiçi Destek Hizmeti Vermek

Koronavirüs sürecinde oldukça çok talep edilen çevrimiçi destek elemanı günümüzde de oldukça çok talep edilmeye devam etmektedir. Birçok kişi tarafından oluşturulan iş ilanları ile internet ortamından ürün satışı veya hizmet sunumu konusunda müşteriler ile irtibat kurarak onların sorularını cevaplayan çevrimiçi destek elemanı aranmaktadır. Sizlerde bu talebi karşılayarak firmalar veya kişiler ile anlaşarak çevrimiçi destek hizmeti verebilirsiniz. Vereceğiniz bu hizmet karşılığında sizlerde güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Girişimcilik Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
Girişimcilik Para Kazanma Yolları
Girişimcilik HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

"); e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form. $.ajax({ type: "POST", url: "http://davahaber.com/wp-comments-post.php", data: form, // serializes the form's elements. success: function(data) { $(".quickComment form").html("
Yorumunuz gönderilmiştir. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
") } }); } });
GIRIŞIMCILIK Kimler Yatırım Tavsiyesi Verebilir?
GIRIŞIMCILIK Spor Salonu Açma Maliyeti ve Şartları
GIRIŞIMCILIK Kobi Nedir? Kobi’lere Destek Kredisi
GIRIŞIMCILIK Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler
GIRIŞIMCILIK Para Kazanma Yolları
GIRIŞIMCILIK HepsiBurada İnfluencer Başvuru Formu

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.